email

marketing

Online Marketing kan uitdagend zijn. Welke kanalen zet u in, hoe krijgt u meer verkeer naar uw website en welke mogelijkheden zijn er.

Better Online helpt u graag!

een persoonlijke benadering met email marketing

Gepersonaliseerde content, rechtstreeks naar uw klant of prospect.

De nummer een reden waarom email marketing een must voor bedrijven is, is omdat consumenten de voorkeur geven aan email. De meeste kleinere bedrijven werken met beperkte marketingbudgetten, wat betekent dat budget verspillen aan kanalen die niet aanslaan bij de doelgroep uit den boze is. Terwijl sociale media een populaire manier is geworden voor bedrijven om met hun doelgroep te communiceren, is social media niet het enige antwoord. Email biedt ook een professioneel en direct medium waarmee bedrijven hun leads en klanten kunnen bereiken.

Wat is email marketing?

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij bedrijven via e-mail promotionele berichten naar een groep prospects en klanten verzenden. Het wordt veel gebruikt als een efficiënte en kosteneffectieve methode voor het werven van nieuwe klanten, het opbouwen van naamsbekendheid en het verhogen van de productverkoop, evenals het bevorderen van vertrouwen en loyaliteit bij het klantenbestand van een bedrijf.

De marketeers van vandaag moeten meer doen met minder. Ze moeten op een zeer persoonlijke manier contact maken met hun publiek, terwijl ze binnen het budget blijven. Better Online kan u helpen om – op een zeer gerichte manier – contact te maken met uw prospects en klanten.

Een directe benadering?

De voordelen van email marketing

Het grootste voordeel van email marketing is de directe en persoonlijke benadering van uw klanten en prospects. Consumenten geven de voorkeur aan email omdat het een persoonlijke, directe en makkelijke manier is van communiceren. 

 

 • Email heeft een hogere ROI dan andere online marketing kanalen
 • U benadert uw klanten en prospects gerichter en persoonlijker
 • Email marketing is laag in de kosten
 • Het vergt een kleine investering om te beginnen

Waarom is email marketing belangrijk?

E-mailmarketing is de afgelopen jaren slimmer geworden dankzij de innovaties met betrekking tot targeting en segmentering van contacten. Hierdoor kunnen bedrijven snel en efficiënt persoonlijke berichten verzenden naar specifieke doelgroepen. E-mailcampagnes kunnen worden gebruikt om bepaalde groepen klanten of prospects te bereiken door hen unieke berichten te sturen op basis van hun interesses en behoeften. Het vereenvoudigt ook het proces voor het berekenen van de ROI van een e-mail marketingcampagne, zolang de juiste statistieken gebruikt worden.

  Heeft u een idee?

  Wij denken graag mee!

  Richterslaan 64, 3431 AK Nieuwegein

  Vertel ons over uw project!