preloder

Een marketing programma zodat jij kan doen wat jij het liefste doet, met killer marketing.

In 3 fases naar online succes en maandelijkse leads 

Marketing Supercharge

Capture, Confirm, Convert

In 3 fases tillen we je online marketing naar een hoger niveau waardoor jij maandelijks online leads binnenkrijgt terwijl jij kan doen wat jij het leukste vind!

Behaal succes met de 3C Methode

Capture

In deze fase staat onderzoek en planning centraal. We focussen ons op de fundering en zorgen voor een sterke basis van jouw marketing strategie en creëren we een roadmap naar online succes voor jouw bedrijf.

Confirm

Elke potentiële klant moet iets geloven voordat ze klaar zijn om bij jou te kopen. In deze fase implementeren we onze roadmap dat “The Big Domino Belief” bevestigd zodat jouw klanten klaar zijn voor een aankoop.

Convert

In deze fase brengen we verkeer, zowel betaald als organisch, naar jouw website en funnels, afgestemd op jouw ideale klant, zodat we jouw potentiële klant converteren naar een active klant die bij jouw bedrijf wilt kopen.

Het begin: de strategie sessie

u

Waar sta je nu?

We doen een marketing audit om te achterhalen waar je nu staat, te beoordelen waar je bedrijf staat, wat je concurrenten doen en te bepalen wie jouw doelgroep is en wat jouw Unique Selling Point is.

Waar wil je heen?

We bepalen je doelstellingen en wat jouw S.M.A.R.T. goals zijn voor jouw marketing zodat je weet waar je naartoe wilt met jouw marketing. Aan de hand hiervan maken we een planning en creëren we een marketing strategie voor grote resultaten.

Hoe kom je daar?

We creëren een strategy roadmap die jouw helpt met succes te behalen middels online marketing. We bepalen hoe we dit implementeren, hoe je je strategie blijft testen en doorontwikkelen en optimaliseren voor de beste resultaten.

In 30 minuten een match?

Tijdens een vrijblijvend gesprek stel ik je veel vragen: waar hang je uit, waar wil je naartoe, wat doe je nu en wat wil je doen. Deze intake is gratis en vrijblijvend. We kijken of jij een match bent voor het Supercharge programma en of jij een goed gevoel bij mij hebt.

Het Marketing Supercharge Programma

We splitten ons werk in 3 fases.

De eerste fase is verplicht en draait om de 1e C van het 3C model: Capture. Tijdens deze fase werken we intesief samen om de fundering te leggen voor jouw marketing plan en het succes voor jouw bedrijf. Dit doen we zodat we er zeker van zijn dat elke fase, actie en plan bij het grote geheel hoort en past bij de visie van jouw bedrijf. Fase 2 en 3 zijn optioneel. Daarin ben jij als ondernemer vrij om te beslissen of je zelf verder gaat, of je met mij als adviseur verder gaat of dat je wilt dat ik en mijn team alles voor jou implementeren.

Tijdens dit programma heb je ongelimiteerd toegang tot mij via email. Ik ben jouw persoonlijke marketing consultant en sparringspartner.

Fase 1: Capture

Deze fase draait om onderzoek en de fundering leggen voor de marketing roadmap. Aan het eind van deze fase heb je: duidelijke doelstellingen, een visie voor je bedrijf, helder wie je doelgroep is en wat jouw USP is, een serie van overtuigingen die je klanten moeten geloven voordat ze wat bij je kopen, een waarde ladder van jouw dienst of product, uitgetekende funnels incl. bijbehorende campagnes.

Fase 2: Confirm

Deze fase draait om het implementeren van de marketing roadmap zodat je de overtuigingen kan bevestigen (confirm) die jouw klant nodig heeft voordat hij/zij klaar is om ja te zeggen. In deze fase gaan we samen zorg voor: een geoptimaliseerde website, krachtige funnels, converterende landingspagina’s, aantrekkelijke weggevers, email campagnes en content strategieen. 

Fase 3: Convert

Nu we alles klaar hebben en geïmplementeerd hebben draait deze fase om promotie. We moeten verkeer naar de geoptimaliseerde website en converterende landingspagina’s brengen zodat de potentiele bezoekers veranderen in warme leads. 

Helderheid en focus om jouw marketing te superchargen en online succes te behalen

Veelgestelde vragen

Is dit iets voor mij?

Het Marketing Supercharge programma is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt investering in tijd, geld en energie. Dit programma is tijdsintensief en loont zich alleen voor de bedrijven en ondernemers die er echt voor willen gaan, de moeite willen doen om een sterke fundering te bouwen, veel te onderzoeken en die open staan voor online marketing technieken die ze wellicht nog niet heben geprobeerd. Ben jij echter klaar voor serieuze groei? Voor het behalen van leads op een maandelijkse basis en volledig geautomatiseerd? Ben je bereid om 1-op-1 te werken en alle kansen van online marketing volledig te benutten? Plan dan een intake gesprek in!

Wat kan ik verwachten?

Je krijgt helderheid over jouw marketing strategie, of deze bij jouw bedrijf past en waarom. Je krijgt inzichten in je doelgroep, wie jouw ideale klant is en welke overtuigingen je moet bevestigen om deze tot een trouwe klant te maken. Je weet waar je voor staat en hoe je jezelf als een authoriteit binnen jouw markt moet positioneren.

Daarnaast krijg je een roadmap met bewezen strategieën en processen om jouw online marketing naar een next level te krijgen. 

Wat heb ik nodig voor het marketing supercharge programma?

Naast je website heb je voor het marketing supercharge programma een email marketing programma nodig met optie tot marketing automation en een landing page builder.

Wat is de investering?

Het Marketing Supercharge Programma bestaat uit 3 fases. Om een correct beeld te krijgen van jouw bedrijf en de huidige situatie nodig ik je van harte uit voor een gratis sessie zodat we samen kunnen sparren wat er nodig is voor jouw bedrijf om online te groeien en online succes te behalen. Tijdens dit gesprek zullen we ook bespreken wat de investering is voor jouw bedrijf om te marketing superchargen.