preloder

Jij blijft in je zone van expertise, wij doen jouw marketing

Online marketing die klanten wint en omzet verhoogt

Marketing Team

Planning en uitvoering

Marketing on demand. Ons team helpt jou met het plannen en uitvoeren van jouw online marketing. Benieuwd hoe je ervoor staat?

onze specialisaties

Better Online is het online marketing team die je zelf (momenteel) niet tot beschikking hebt. Waar helpen we je bij?

Winstgevende websites

Een krachtig online visitekaartje met een professionele website of webshop en zoekmachine geoptimaliseerd!

Landingspagina's

Landingspagina’s die jouw boodschap vertellen en bezoekers de informatie geeft die ze zoeken zodat zij de gewenste actie ondernemen.

Fantastic Funnels

Funnels die aansluiten bij de doelgroep, jouw verhaal vertellen en bezwaren verhelpen. Samen met sterke campagnes die de funnels vullen behaal je maandelijks succes.

Google Adverteren

Sterke campagnes in Google die direct voor resultaat zorgen: verkeer naar de website of jouw funnel.

Email Marketing

Op maat gemaakte emails naar al jouw leads of klanten, volledig geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

Strategie

Het maximale uit online marketing kanalen halen met een op maat gemaakte strategie

Het begin: de strategie sessie

u

Waar sta je nu?

We doen een marketing audit om te achterhalen waar je nu staat, te beoordelen waar je bedrijf staat, wat je concurrenten doen en te bepalen wie jouw doelgroep is en wat jouw Unique Selling Point is.

Waar wil je heen?

We bepalen je doelstellingen en wat jouw S.M.A.R.T. goals zijn voor jouw marketing zodat je weet waar je naartoe wilt met jouw marketing. Aan de hand hiervan maken we een planning en creëren we een marketing strategie voor grote resultaten.

Hoe kom je daar?

We creëren een strategy roadmap die jouw helpt met succes te behalen middels online marketing. We bepalen hoe we dit implementeren, hoe je je strategie blijft testen en doorontwikkelen en optimaliseren voor de beste resultaten.

In 30 minuten een match?

Tijdens een vrijblijvend gesprek stel ik je veel vragen: waar hang je uit, waar wil je naartoe, wat doe je nu en wat wil je doen. Deze intake is gratis en vrijblijvend. We kijken of jij een match bent voor het Supercharge programma en of jij een goed gevoel bij mij hebt.

In 3 stappen naar online groei

Tijdens een intake gesprek kijken we of wij een match zijn voor jouw bedrijf, wat je verwachtingen zijn en of wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen. Besluiten wij samen dat er een match is, dan kunnen we van start!

Stap 1: Het strategie gesprek 

In dit gesprek kijken we naar waar je nu staat, waar je heen wilt en hoe we dit kunnen aanpakken. We bepalen jouw doelstellingen en gaan op basis van deze doelstellingen aan de slag met een strategie. Zo weten we dat wat we gaan doen, aansluiten op de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf.

Stap 2: Het voorstel

Na ons strategiegesprek schrijven wij een voorstel waarin we de strategy roadmap laten zien, de online marketing activiteiten die daarbij horen uitstippelen en een tijdlijn.

Stap 3: We beginnen

We beginnen met het implementeren van de strategie en het uitwerken hiervan. Denk aan het bouwen of redesignen van de website, het opzetten van funnels en campagnes en het uitwerken van content. Wij analyseren, optimaliseren en onderhouden lopende campagnes en zetten nieuwe op indien nodig. Daarnaast zijn wij beschikbaar om te sparren en nieuwe ideeën uit te werken. Jouw eigen online marketing team!

Online succes is dichterbij dan je denkt

Wil jij je bezighouden met ondernemen maar wel online succes behalen? Laat ons helpen!