Online Marketing afgestemd op jouw bedrijf

De digitale wereld is de plek waar jouw klanten zich bevinden en toch laten veel MKB-ers hier kansen liggen. Wat ik vaak hoor is dat tijdgebrek en gebrek aan expertise de grootste factoren zijn. Veel MKB-ers doen hun online marketing zelf of schieten af en toe losse flodders maar komen er vaak niet écht aan toe. Het gevolg is dat je alles eigenlijk maar half doet. 

Maar op de vraag ‘Waarom besteed je het niet uit?’ Krijg ik vaak terug dat het te duur is. Dat terwijl de cijfers duidelijk laten zien dat een online marketing specialist een investering is die uiteindelijk juist geld en tijd oplevert. Je krijgt een betere naamsbekendheid, meer leads, meer omzet en blijft de concurrentie voor. Daarbij kunnen de eigen medewerkers zich hierdoor weer volledig focussen op hun eigen taken en expertise

Pak je online kansen voor een voorsprong in de markt.

Hoe volwassen is jouw digitale marketing?

Zijn jullie als bedrijf al digitaal en willen jullie verder groeien? Of willen jullie juist de overstap maken. Vul de quick scan in en ontvang een persoonlijk advies. Ontdek waar jullie staan en hoe jullie verder kunnen bouwen aan de toekomst.

Doe de quick scan

Waar kan BetterOnline bij helpen

Digitaal adviesplan

De basis van goede online marketing is een gedegen plan en strategie en professioneel advies. We bepalen eerst waar jullie staan en wat jullie willen bereiken. Daarna maken we een plan om online marketing in te zetten om jullie doelen te behalen.

online lead generatie

We gaan je online activiteiten zo inrichten dat je 24-uur per dag online leads genereert.  Door de implementatie van de juiste middelen, tools en tactieken krijg je een organische aanstroom van waardevolle leads. En meer leads betekent automatisch meer klanten.

Full service online marketing

We zijn gespecialiseerd in SEO-optimalisatie, SEA, CRO, Social Ads, Email marketing en Contentmarketing. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw online marketingdoelen te behalen. Samen kijken we welke middelen voor jullie het beste zijn. We voeren die vervolgens voor jullie uit of leiden jullie  huidige medewerkers (in-house) op.

online marketing consultancy

Mijn service houd niet op bij het aanbieden van een plan het uitvoeren hiervan. Als online marketing consultant sta ik klaar om jullie bij te staan.  Door middel van het analyseren van jullie resultaten geef ik deskundig advies en sturing. Zo blijven jullie altijd op de goede weg.

Over Better Online

Mijn missie  ‘wordt beter online’

Online marketing is groot een platform dat in de toekomst alleen maar zal groeien. Als bedrijf wil je hier de vruchten van plukken, maar waar begin je en wat werkt?

Met Better Online zorg ik dat bedrijven zichzelf online op de kaart kunnen zetten. Met een begrijpelijk op maat gemaakt plan voor digitalisering van de marketing zorg ik voor meer online zichtbaarheid, naamsbekendheid, meer leads, meer klanten en een simpeler sales proces. 

Een no nonsens aanpak met de juiste tools en tactieken zodat je meer leads en meer omzet krijgt.

Wie je voor zijn gegaan

Direct advies?

Wil je liever even telefonisch overleggen, een vraag stellen of even sparren?
Laat je vraag achter en we nemen binnen 2 werkdagen persoonlijk contact op!

Neem contact op