zet B2B leadgeneratie in voor jouw digitale marketing

B2B leadgeneratie is het proces van het genereren van leads met als doel meer klanten te vinden om jullie product te kopen. Ondanks dat veel mensen het belang van leadgeneratie begrijpen is de uitvoer nog niet zo makkelijk. Gelukkig heb ik de expertise en kennis in huis om B2B leadgeneratie effectief in te zetten. Ik automatiseer het proces waardoor een continue stroom aan leads binnenkomt. Dit proces is een traject met langdurig succes. Door de juiste aanpak en strategie worden ook nog eens meer kwalitatieve leads gegenereerd. Dit zijn mensen die daadwerkelijk interesse hebben en echte potentiële klanten zijn. Deze warme leads zijn jullie ticket naar succes.

Waar kunnen we bij helpen

Strategiebepaling en plan van aanpak

Elke aanpak staat of valt bij een plan. Voordat we echt aan de slag gaan, bespreken we jullie missie en doelen en zal ik onderzoek doen. Daarna stel ik een plan van aanpak op. Hierin staat hoe ik jullie B2B leadgeneratie online ga zetten om op efficiënte wijze leads te genereren.

online marketing tactieken

Er zijn verschillende online marketing tactieken die we in kunnen zetten om automatisch leads te genereren. Welke we gebruiken hangt af van jullie bedrijf, doelgroep en doelstelling. Samen vinden we de juiste tactiek voor jullie.

Lead nurturing & opvolging

We willen niet alleen leads genereren maar ze ook converteren in betalende klanten. Door jouw leads op de juiste manier te ‘nurturen’ worden ze betalende klanten, die je ook weer vast wil houden. Ik zal jullie helpen om deze cruciale stappen te zetten.

voordelen van B2B leadgeneratie

Wat is er nu fijner dan 24-uur per dag leads genereren. Zie hier alle voordelen op een rijtje.

  • Geen koude acquisitie meer
  • Specifiek targetten
  • Komt jou en de klant ten goede
  • Goedkoper dan andere marketing
  • Verkrijg belangrijke data van leads
  • Hoge Return on Investment (ROI)
  • Zorgt voor trouwe klanten
  • Versnelt salesproces

Zijn jullie klaar voor de volgende stap in digitalisering?

Vul de quick scan en kom erachter hoe het ervoor staat met jullie digitale marketing. Ontvang gratis een analyse en advies en ontdek hoe volwassen jullie digitale marketing is en wat jullie verbeterpunten zijn.

Doe de quick scan

 Wat kan online B2B leadgeneratie betekenen voor jou?

“The lead generation process starts by finding out where your target market ‘lives’ on the web.” – Wayne Davis

B2B leadgeneratie online zorgt ervoor dat meer leads jouw kanalen weten te vinden. Omdat we dit online doen kunnen we hyperfocussed targetten. Dat wil zeggen dat we precies de mensen kunnen benaderen die geïnteresseerd zijn. Vergeet traditionele marketing waarbij je losse flodders de wereld in slingert zonder effect.  B2B leadgeneratie zorgt voor kwalitatief goede leads die door de juiste nurturing jouw trouwe klanten worden. Bovendien is dit proces deels geautomatiseerd zodat je continu leads binnenhaalt.

Wie je voor zijn gegaan

AANVRAAG online B2B leadgeneratie

Zijn jullie klaar om de volgende stap te zetten naar online-groei. Vul dan de aanvraag in zodat we samen in gesprek kunnen. Ik sta voor een persoonlijke en betrokken service. Daarom wil ik jullie eerst goed leren kennen zodat ik de juiste aanpak kan formuleren voor jullie leadgeneratie.
DISCOVERY
Na ontvangst van jullie aanvraag  neem ik contact op voor een oriënterende ‘Discovery Call’. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jullie momenteel staan, wat jullie al doen en wat jullie concrete doelen zijn. Liggen we op een lijn en is er een wederzijdse klik dan zal ik jullie een voorstel op maat sturen.
B2B Leadgeneratie PLAN
Yes, we hebben samen besloten om aan de slag te gaan.  Nadat we gekeken hebben wie jullie ideale klant is zal ik een opzet maken voor een tactiek en een plan. Aan de hand van jullie wensen en soort bedrijf zal ik een plan samenstellen voor de beste tactieken om voor jullie leads te genereren. 
Aan de slag
Hebben we een plan? Dan gaan we aan de slag. We zullen ons volledig inzetten op het implementeren van de juiste tactieken om online leads te genereren. Samen kunnen we bepalen wie welke taken op zich neemt. Online leadgeneratie is meetbaar waardoor we continu de vorderingen kunnen bijhouden en bijsturen waar nodig.
maandelijkse monitoring & rapportage
Ik ben er niet alleen om de plannen uit te voeren. Ik streef ook naar jullie succes. Daarom is het noodzakelijk om de voortgang te blijven monitoren en bij te stellen. Maandelijks zal ik een rapport opstellen waarin ik aangeef wat goed gaat, wat beter kan en of we de doelen behalen. Waar nodig passen we dingen aan, net zo lang totdat jullie B2B leadgeneratie staat als een huis en jullie doelen worden behaald.

meer weten over online b2B leadgeneratie?

Vul dan het aanvraagformulier in en wees specifiek! Hoe beter de informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik als online marketing expert  jouw business naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

doe de quick scan     Kom in contact