Groei verder met de Freelance online marketing consultant

Loop je als bedrijf vast op een online marketing vraagstuk en heb je zelf niet de tijd en expertise om het aan te pakken? Als freelance online marketing consultant gebruik ik mijn kennis om die vraagstukken aan te pakken. Advies, strategie en de juiste uitvoering is waar ik jullie bij kan helpen. Met meer dan 8 jaar ervaring, heb ik als consultant al veel bedrijven de boost gegeven die ze nodig hebben om hun beoogde marketingdoelen te behalen. Of het nu gaat om een groot of klein vraagstuk. Met mijn advies, kunnen we de juiste strategie bepalen voor jullie doelen. Wil je nu meer klanten, meer leads, meer bezoekers of meer omzet. Misschien, wel allemaal. Als resultaat, tillen we jullie online marketing naar een hoger niveau.

mogelijkheden consultancy

Digitale strategie

Wat is jullie online marketing vraagstuk en waar liggen jullie knelpunten. Dat is waar we mee aan de slag gaan nadat we gekeken hebben waar jullie knelpunten liggen. Mijn advies aan jullie zal praktisch, strategisch en doelgericht zijn. Dus, dat advies wordt jullie roadmap naar het aanpakken van jullie knelpunten en het behalen van jullie doelen.

efficiëntere lead generatie

Leads zijn heel belangrijk, maar jullie vinden het lastig om ze te genereren. Jullie weten niet waar jullie moeten beginnen, of jullie huidige tactiek werkt niet.  Maar, ook voor jullie is het mogelijk om op een efficiënte manier continu leads te genereren. Samen kijken we waar jullie vastlopen. Tot slot, geef ik jullie advies die leidt tot een advies om jullie leadgeneratie te optimaliseren.

online marketing

Lopen jullie vast op jullie online marketing en weten jullie niet hoe dit op te lossen. Ook als je al wel een strategie hebt kan het zijn dat die niet werkt, of niet  de juiste is. Dan gaan we samen kijken wat jullie al doen, of jullie data goed interpreteren en of de vervolgacties kloppen. Uiteindelijk, geef ik jullie advies en help ik om jullie online marketing weer op de rails te krijgen.

Bij welke vragen kan een Freelance online marketing consultant je helpen

Als online marketing consultant kunnen jullie mij inzetten voor al jullie online marketing vragen. Als jullie met de volgende vragen zitten kan ik jullie helpen. 

  • Hoe kunnen we meer leads genereren met behulp van online marketing
  • Welke doelen zijn realistisch als we online marketing inzetten
  • Kunnen we het sales proces versnellen
  • Sluit onze content aan op de klant en hoe kunnen we relevante content produceren?
  • Het verbeteren van de customer journey
  • Kunnen we de transitie naar digitale marketing maken

Hoe volwassen is de digitale marketing van jullie bedrijf?

Vul de quick scan in en ontdek of jullie bedrijf klaar is voor de digitale overstap of hoe ver jullie al zijn. Bovendien, breng ik een kort advies uit zodat jullie de volgende stap kunnen zetten.

Doe de quick scan

voordelen van een Freelance online marketing consultant

Als online marketing consultant kan ik jullie helpen jullie digitale marketing efficiënt in te zetten. Jullie willen online meer zichtbaar worden en meer leads genereren, maar zelf hebben jullie hier niet de tijd, kennis en expertise voor. Jullie lopen daarom vast op dit vraagstuk en kunnen jullie potentieel niet optimaal benutten. Dat is waar ik als consultant jullie bij kan helpen. Met mijn hulp en advies  tillen we jullie online marketing naar een hoger plan. Of jullie nu een betere website willen, hoger in de zoekresultaten willen komen of jullie sales proces willen versnellen. Als expert, maak ik het voor jullie mogelijk.

Wie je voor zijn gegaan

AANVRAAG freelance online marketing Consultant

Hoe graag ik het ook zou willen, als online marketing consultant kan ik niet iedereen helpen. Omdat ik een persoonlijke aanpak belangrijk vindt heb ik maar een beperkt aantal plekken. Maar als je een duidelijk beeld hebt van je doelen, dan is de kans groot dat we een goede match zijn. Om dit zeker te weten, vraag ik je eerst om een quick scan in te vullen.

DISCOVERY

Heb ik jouw quick scan ontvangen en denk ik dat we een goede match zijn? Dan boeken we samen een Discovery call. Tijdens deze call gaan we jullie doelen bespreken en kijken waar jullie kansen liggen. Daarnaast zal ik aangeven hoe ik jullie als freelance online marketing consultant kan helpen. Tot slot, als we hier beide een positief gevoel over hebben, zal ik een aanbod doen voor een consultancy traject.

STRATEGISCH consultancy PLAN

We gaan ons 100% inzetten voor jullie succes en het behalen van de doelen. Samen plannen we een kick-off sessie waarin we uitgebreid ingaan op wat jullie al hebben gedaan, wat werkte en wat niet. Hierna help ik jullie om te bepalen waar jullie kansen liggen en hoe jullie die kunnen bereiken. Hiervoor, maak ik een consultancy plan die dient als leidraad en houvast voor jullie online succes. 

Aan de slag

Hebben we een plan? Dan gaan we aan de slag. We gaan gefocust en consistent werken aan de roadmap die we samen hebben uitgestippeld. Maandelijks bespreken we welke acties er moeten gebeuren, geef ik jullie tips en tools, en bepalen we waar ik jullie ondersteun. We blijven jullie voortgang continu monitoren. Als resultaat, optimale finetuning.

JE EIGEN freelance online marketing consultant

Als consultant ben ik er niet alleen voor advies, het doel is ‘succes behalen’.  Dat betekent dat als jullie vastlopen, je mij altijd vragen kan stellen. Maak gebruik van mijn expertise! Gedurende het traject ben ik beschikbaar als jouw persoonlijke online marketing consultant. Heb je extra hulp nodig? Dan, heb ik ook nog een team die jullie kan bijstaan

eerste kennismaking plannen?

Doe de quick scan voor een eerste advies of laat een bericht achter en ik neem contact met je op. 

doe de quick scan     Kom in contact