Een digitaal adviesplan om marketing doelen te behalen

Advies op maat zal jullie helpen met het bepalen van jullie online marketing route . Dit digitale adviesplan wordt jullie route naar succes.

Om te bepalen wat voor jullie bedrijf de beste tools en middelen zijn om jullie online marketing te verbeteren is een duidelijke strategie en marketing advies nodig. We beginnen bij de basis want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Allereerst bekijk ik waar jullie staan en doe ik onderzoek naar jullie doelgroep. Aan de hand van dit onderzoek stel ik een digitaal adviesplan op. In dit plan vindt je alle stappen om jullie online marketing uit te voeren. Inclusief tools, tips en tactieken voor een efficiënte en doelgerichte aanpak.

Opbouw digitaal adviesplan

Consultancy sessies

Voordat ik jullie marketing advies zal geven wil ik weten wie jullie zijn, waar jullie voor staan en wat jullie doel is. Om een compleet overzicht te krijgen komen we 3 keer samen in sessies van 2 uur.

onderzoek en business case

Door middel van onderzoek bekijk ik wat de basis is.  Ik bekijk waar jullie nu staan, wat jullie al doen aan online marketing en hoe succesvol deze acties al zijn.

Marketing advies

Nu alle informatie is verzameld en ik een goed beeld heb maak ik een Digitaal Adviesplan. Dit is de roadmap waarin alle plannen voor een jaar staan. Het is jullie persoonlijke  roadmap naar succes.

Welke dingen moet je overwegen

Voordat je besluit om echt met online marketing aan de slag te gaan moet je goed nadenken over bepaalde zaken.  Bedenk goed wat je wil bereiken en waar je marketing advies voor nodig hebt.

  • Waar wil je heen met je bedrijf
  • Wat is je digitale doel
  • Hoe ziet je marketing er nu uit
  • Heb je zelf kennis en expertise
  • Hoeveel tijd wil je investeren
  • Wat wil je investeren
  • Wat doet de concurrent
  • Heb je iemand in dienst voor marketing

Zijn jullie klaar om de overstap naar digitale marketing te maken?

Vul de quick scan in om te ontdekken hoe het er nu voor staat met jullie digitale marketing. Ik bekijk jullie resultaten en schrijf een kort advies zodat jullie weten hoe volwassen jullie digitale marketing is en wat jullie vervolgstappen zouden moeten zijn.

doe de quick scan

 Wat kan een marketing advies betekenen voor jou?

“Plans are nothing; planning is everything.” ― Dwight D.

Alles valt of staat met een plan. Dit plan omvat de strategie om jullie doelstellingen te realiseren. Als online marketing expert geloof Ik hier 100% in. Ik ga met jou meerdere consultancy sessies in waar we echt de diepte in gaan.  Hierna gaan we  de doelen  bespreken en kijken waar de kansen voor jullie bedrijf liggen. Het vervolg is een helder en duidelijk marketing adviesplan om de doelstellingen te realiseren, en vervolgens help ik jullie bij de implementering hiervan. Mochten jullie daarna nog hulp nodig hebben dan kunnen we uiteraard samen kijken naar een vervolg. Bijvoorbeeld, als je hulp nodig hebt bij je content, campagnes of ander marketing advies. Samen kunnen we de opties bespreken en bepalen wat jullie nodig hebben voor mee succes online.

Wie je voor zijn gegaan

AANVRAAG Marketing advies

Hoe graag ik het ook zou willen, als online marketing expert kan ik niet iedereen helpen. Omdat ik een persoonlijke aanpak belangrijk vindt heb ik maar een beperkt aantal plekken  beschikbaar.  Per maand kan ik drie bedrijven helpen met een digitaal adviesplan. 

Consultancy Sessies
Als ik jullie aanvraag heb ontvangen, ruimte heb, en het idee heb dat er een match is, is het tijd voor de echte kennismaking. Tijdens 3 consultancy sessies van 2 uur kijken we samen wat jullie doelstelling is. We gaan echt de diepte in om een zo compleet mogelijk beeld te vormen voor de volgende stappen.
Onderzoek en Business case
Na de consultancy sessies heb ik een beeld van wat jullie willen. Ik ga nu kijken naar waar jullie staan als bedrijf. Wat doen jullie al aan online marketing, waar benutten jullie kansen en waar laten jullie die nu nog liggen. 
Digitaal adviesplan
Het is tijd voor de volgende stappen. Samen bepalen we de uiteindelijke doelstelling en zal ik mijn marketing advies samenbrengen in een helder digitaal adviesplan. Dit is jullie routekaart voor dit jaar met duidelijke stappen, tips en tools om jullie online marketing goed uit te voeren.
Ready for launch
Hebben we een plan? Dan gaan jullie aan de slag. Jullie gaan gefocust en consistent werken aan de roadmap die jullie met mij als online marketing expert hebt uitgestippeld. Als je de stappen volgt en jullie voortgang goed in de gaten blijven houden hebben jullie de unieke formule om jullie online marketing  echt op de kaart te zetten.  
Je eigen online marketing expert

Jullie plan is uitgestippeld en kunnen hiermee zelf aan de slag, maar misschien hebben jullie toch nog wat extra hulp nodig. Naast het opstellen van een adviesplan kan ik in-house trainingen verzorgen om jullie medewerkers op te leiden. Als jullie meer advies nodig hebben kunnen jullie ervoor kiezen om mij in te zetten als jullie persoonlijke online marketing consultant. En mochten jullie de uitvoering liever helemaal uitbesteden dan kan dat ook. Bespreek met mij de opties. .

meer weten over een digitaal adviesplan

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op! Hoe beter de informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik als online marketing expert jouw bedrijf naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

doe de quick scan     Kom in contact