uitbesteden van online marketing

Online marketing uitbesteden is de ideale oplossing voor iedereen die online wil groeien, maar niet weet hoe. Wil je met jouw bedrijf online zichtbaar worden en meer leads genereren, maar ontbreekt het je aan expertise en tijd. Dan, kun je mijn kennis en team inzetten. We kijken eerst samen waar jullie online marketingvragen liggen en wat jullie knelpunten zijn. Daarna gaan we aan de slag met jullie online marketing en richten wie  die zo in dat al jullie kansen optimaal worden benut. Zo, bespaar jezelf veel tijd en frustratie door je online marketing uit te besteden aan vakspecialisten met de juiste kennis en tools om jullie doelen te behalen. Als resultaat, dat jullie doelen converteren naar resultaten en groei.

waar kan betteronline je mee helpen?

Email marketing

Email marketing wordt door weinig bedrijven efficiënt ingezet. Veel bedrijven komen niet verder dan een nieuwsbrief of wekelijkse promo. Wij kunnen je Email marketing om te zetten in een efficiënte leadgenerator.

google ads (SEA)

SEA kan voor extra traffic en een flinke boost zorgen in het aantal bezoekers en leads. ‘Duur’ zeg je? Voor elk budget is er een optie en een manier om impact te maken. Ik laat jullie graag zien wat de opties zijn.

social campagnes

Als bedrijf heb je vast wel eens geprobeerd om ‘iets’ te doen op social media. Laten we ‘iets’ veranderen in een campagne die impact maakt en effectief ingezet kan worden om jouw doelen te behalen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website kan nog zo mooi zijn, Als hij niet gevonden wordt door zoekmachines is al het werk voor niks.  Het is mijn specialisme om websites zo in te richten dat niemand eromheen kan.

conversie optimalisatie

Waarschijnlijk laat je op dit moment op veel plekken kansen liggen. Mensen komen naar je website of social media, maar je pakt niet door. Online marketing uitbesteden betekent dat ik kijk wat er mis gaat en het proces optimaliseer.  

webdesign & development

Voldoet jullie website niet aan de kwalifikaties om jullie doelen te behalen dan heeft je website misschien een make-over nodig. Nadat we samen besproken hebben wat jullie doelen zijn kunnen we jullie website zo ontwerpen dat hij voor jullie werkt.

voordelen online marketing uitbesteden

Als MKB-er ben je misschien geneigd om je eigen online marketing te beheren. Maar heb je daar wel tijd voor, heb je de expertise in huis, en houd je jezelf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Bekijk hier wat de voordelen zijn van online marketing uitbesteden.

  • Je hebt meer tijd voor andere dingen
  • Meetbaar
  • Investering die zichzelf terugbetaald
  • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  • 8 jaar kennis en ervaring + team van experts
  • Streepje voor op de concurrentie
  • Doelgerichte resultaten
  • Gemak zonder zorgen

Hoe staat het ervoor met jullie digitale marketing? Doe de quick scan.

Willen jullie weten of jullie bedrijf klaar is voor de volgende stap op het gebied van digitale marketing? Vul dan de scan in en ontvang een gratis analyse en kort advies. Ontdek waar jullie staan!

Doe de quick scan

 Wat kan online marketing voor jouw bedrijf betekenen

 “Today it’s not about ‘get the traffic’ — it’s about ‘get the targeted and relevant traffic.’ ” — Adam Audette

Wil je ervoor zorgen dat je meer mensen bereikt en direct resultaat ziet dan bied online marketing heel veel kansen.  Als ondernemer met een passie voor je vak heb je vaak niet de tijd en kennis om alle facetten van online marketing te behappen. Daarom is online marketing uitbesteden zo’n goed idee. Ik en mijn team hebben de expertise om alle facetten optimaal in te zetten en te benutten. Hierdoor bereik je meer mensen op de juiste momenten. We zetten de middelen zo in dat je sales proces verkort wordt en jouw digitale kanalen uiteindelijk je werk makkelijker maken.  Een groter bereik en meer klanten dat is ons doel.

Wie je voor zijn gegaan

AANVRAAG online marketing UItbesteden

Zijn jullie klaar om de volgende stap te zetten naar online-groei. Neem contact op zodat we samen in gesprek kunnen. Ik sta voor een persoonlijke en betrokken service, daarom wil ik jullie eerst goed leren kennen. Laat me weten wie jullie zijn en welke vragen jullie hebben. Zo, heb ik alvast een goed beeld en kunnen we hierop verder bouwen.

DISCOVERY

Na het bekijken van jullie aanvraag zal ik contact opnemen om een eerste afspraak te maken. In deze ‘Discovery Call’ gaan we kijken wat jullie vraag is, wat jullie doelen zijn, en of er kansen onbenut blijven. Als ik duidelijk voor ogen heb wat jullie willen, en of ik jullie daarbij kan helpen dan zal ik jullie een aanbod doen. Als resultaat,  een traject op maat. Volledig afgestemd op jullie wensen.

online Marketing PLAN

De klik is er en we gaan samen aan de slag. Voordat we beginnen is het noodzakelijk om een plan van aanpak te maken. Hiervoor plannen we samen een sessie waarin we dieper ingaan op de stand van zaken en de doelen die jullie voor ogen hebben.  Na een analyse maak ik een plan van aanpak. 

Aan de slag

Hebben we een plan? Dan gaan we aan de slag. we gaan alle campagnes, acties en plannen doorvoeren die we besproken hebben. We hebben samen een tijdsplan vastgesteld die we ook gaan volgen. Door de voortgang continu te monitoren kunnen we jullie online marketing verder bijstellen en fine-tunen.  Alles om jullie doelen te behalen.

Maandelijkse monitoring & rapportages

Als jullie kiezen voor online marketing uitbesteden dan ben ik er niet alleen om de plannen uit te voeren. Ik streef ook naar jullie succes. Daarom is het noodzakelijk om de voortgang te blijven monitoren en bij te stellen. Maandelijks zal ik een rapport opstellen waarin ik aangeef wat goed gaat, wat beter kan en of we de doelen behalen. Waar nodig passen we dingen aan, net zo lang totdat jullie online marketing staat als een huis. Zo, worden jullie doelen behaald.

meer weten over het uitbedsteden van Online marketing

Laat je contactgegevens achter en ik neem contact met je op! Wil je vast een eerste advies? Doen dan de quick scan en je ontvangt een kort op maat gemaakt advies van mij. Bevalt het? Dan kunnen we samen in gesprek gaan.

doe de quick scan     Kom in contact