OVER Better online

Mijn naam is Anna Matulessy en ik ben nu bijna 8 jaar ondernemer. Ik begon mijn online marketingbureau tijdens mijn studie, waar ik over online marketing studeerde en diensten aanbood aan het MKB en corporate ondernemingen.

Het werk was leuk en online marketing bereikte grote hoogtes. Maar ik had moeite met het vinden van de juiste klanten, klanten waarmee ik een echte match had en die ik echt graag wilde helpen. Zo, merkte  ik dat ik meer kon bereiken door me online enkel te focussen op mijn ideale klant, hiermee haalde ik veel meer plezier uit mijn online marketingbureau. Als resultaat, een bedrijf echt zien groeien, nauw samenwerken en doelen behalen gaf een kick. Persoonlijke aandacht is nog steeds een van mijn belangrijkste doelen, ook nu mijn bedrijf groter is. Samen met mijn kleine gespecialiseerde team streven we nog steeds naar een persoonlijke en professionele aanpak. 

Na 8 jaar zet ik nog steeds vol enthousiasme mijn ondernemerservaring, online marketingexpertise en mijn liefde voor software in om bedrijven te helpen met online succes door een perfecte combinatie van de nodige kennis, online marketing en de juiste tools.

Ik wil met mijn online marketingbureau jullie helpen om jullie doelen te bereiken. Zo, wil ik helpen de online kansen voor jullie bedrijf te zien en deze samen met mij en mijn team te benutten. Zo wordt ook jouw bedrijf online succesvol en beter online 😉

Cheers to be Better Online.

Anna Matulessy - Online marketing specialist

Zet de volgende stap naar verdere digitaliseren van jullie marketing. Doe de quick scan.

Kom erachter of jouw bedrijf digitaal volwassen is en wat mogelijke verbeterpunten zijn. Ik zal jullie een kort advies geven en jullie activiteiten op het gebied van marketing analyseren.

Doe de quick scan

Contact opnemen

Twijfel je nog of wil je weten of we echt een match zijn.
Neem contact op via email en we plannen een vrijblijvend adviesgesprek.

Adres

Nieuwe Schaft 1D,
3991 AS Houten, Utrecht

Email: [email protected]
Telefoon:: 030-2378222

Handelsnaam: Better Online
BTW: NL002254155B34
KVK: 65891643