Bovenaan in Google en meer websitebezoekers met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als je meer bezoekers naar je website wil lokken en betere leads wil krijgen dan is SEO met andere woorden Search Engine Optimization of Zoekmachine Optimalisatie een heel efficiënte manier. Wie zegt er niet wel eens “Ik Google het even”, Google is niet meer weg te denken, en hoog eindigen in de zoekresultaten is dan ook een must. Als bedrijf heb je hier zelf invloed op door je website en teksten zo in te richten dat Google ze bovenaan plaatst. Als jouw SEO staat als een huis krijg je tot 70% meer website bezoekers.

Wat is zoekmachine optimalisatie

SEO of Search Engine Optimization zijn de handelingen die je doet om zowel de kwaliteit als kwantiteit van je website verkeer te verbeteren. Dit doe je door jouw website en teksten zo aan te passen dat Google hem bovenaan in de zoekresultaten plaatst. 

Door te onderzoeken waar je doelgroep naar op zoek is en welke zoekwoorden (keywords) ze gebruiken kun je dit toepassen op je eigen website. Om de beste resultaten te krijgen moet je zowel technische aspecten (off-site) als inhoudelijke aspecten (on-site) optimaliseren. SEO is een eenvoudige manier om organisch verkeer naar jouw website te leiden zonder hier continu achteraan te zitten.

Waar kunnen we bij helpen

SEO scan & advies

Voordat we aan de slag gaan met een plan van aanpak ben ik benieuwd hoe het er op dit moment voor staat met de SEO van jullie bedrijf. Vul daarom vrijblijvend de SEO-Scan in zodat ik een alvast een kort advies kan uitbrengen en we samen kunnen kijken wat er verbeterd kan worden.

seo optimalisatie

Als ik een beeld heb van jullie organisatie, doelgroep en doelen ga ik aan de slag met een plan om jullie SEO te optimaliseren. Dit doen we door jullie website op de juiste manier in te richten en content te plaatsen waar jouw doelgroep (en dus Google) naar op zoek zijn.

seo onderhoud

Als jullie SEO eenmaal geoptimaliseerd is gaan we in de gaten houden of Google dit oppikt. Waar nodig passen we dingen aan zodat jullie website voor jullie gaat werken en continu bezoekers aantrekt.

voordelen van zoekmachine optimalisatie

Wat is er nu fijner dan continue tevoorschijn komen bij jouw potentiële klant? Zie hier alle voordelen op een rijtje.

  • Geen koude acquisitie meer
  • Specifiek targetten
  • Komt jou en de klant ten goede
  • Goedkoper dan andere marketing
  • Verkrijg belangrijke data van leads
  • Hoge Return on Investment (ROI)
  • Zorgt voor trouwe klanten
  • Versnelt salesproces

Zijn jullie klaar voor de volgende stap in digitalisering?

Vul de quick scan en kom erachter hoe het ervoor staat met jullie digitale marketing. Ontvang gratis een analyse en advies en ontdek hoe volwassen jullie digitale marketing is en wat jullie verbeterpunten zijn.

Doe de quick scan

 Wanneer zet je SEO in?

Wil je meer leads en mensen die je website bezoeken zonder hoge kosten, dan is SEO de manier. Betaald adverteren en social media kan ook verkeer naar je website leiden, maar de meerderheid van het website-verkeer komt van zoekmachines. SEO is een organische manier van marketing die je, als je het goed doet, na de implementatie lange tijd voor je zal blijven werken. Als je killer content hebt en de juiste keywords gebruikt blijf je continu leads genereren. Dit is ideaal voor ondernemers die weinig tijd of middelen hebben om continu met online marketing bezig te zijn.

marketing funnel featured

 Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Voor een leek zal SEO weinig zeggen en is het lastig om een website zo te optimaliseren dat Google hem weet te vinden. Bovendien past Google zijn algoritme nog wel eens aan waardoor je als leek waarschijnlijk achter de feiten aan loopt. Ik heb in mijn loopbaan al veel bedrijven geholpen bij het SEO-proof maken van hun website. Omdat ik met niks anders bezig ben weet ik bovendien precies wat er speelt in de Google-wereld en is jullie SEO altijd up-to-date. 

Als jullie met mij aan de slag willen vraag dan vrijblijvend een SEO scan aan. Hierdoor krijg ik een beeld van jullie organisatie en kan ik een plan op maat maken. Door met jullie te praten en onderzoek te doen bepalen we de keywords waar we op willen scoren. Hier passen we jullie website en content aan zodat jullie leads en klanten bijna automatisch bij jullie terecht komen.

 Wat kan zoekmachine optimalisatie betekenen voor jou?

“The lead generation process starts by finding out where your target market ‘lives’ on the web.” – Wayne Davis

SEO kan ervoor zorgen dat je minder tijd en energie hoeft te besteden aan het genereren van leads en nieuwe klanten. Als jullie SEO eenmaal geoptimaliseerd is kost het weinig tijd aan onderhoud. Het werkt als het ware als een leadmachine die aan het werk is terwijl jij je met andere dingen bezig houdt.  Je staat dan niet alleen bovenaan de zoekresultaten van Google, er zullen ook meer leads naar je website komen. Bovendien zijn deze leads mensen die specifiek op zoek zijn naar iets dat jij te bieden hebt. Genereer dus kwalitatief goede leads zonder veel geld en moeite. 

Wie je voor zijn gegaan

Aanvraag SEO-Scan

Voordat we aan de slag gaan wil ik eerst meer over jullie weten. Vul daarom de SEO-scan in of vraag deze aan via het contactformulier. Aan de hand van deze scan krijg ik een beeld van jullie bedrijf en de activiteiten die jullie al ondernemen om bovenaan de zoekresultaten te komen. 

onderzoek

Onderzoek is een van de belangrijkste onderdelen van eigenlijk alle marketing. Ik wil weten met wat voor bedrijf ik te maken heb, wat jullie verkopen, en aan wie jullie dat willen verkopen. Als ik hier een goed beeld van heb begin ik met het onderzoeken van de mogelijke key-words.

SEO actie PLAN

Als ik een beeld heb van waar we staan en waar we heel willen begin ik met het maken van een plan. Hierbij zullen we zowel de content als technische SEO optimaliseren. In een plan zie je stap voor stap welke acties we zullen uitvoeren. 

Aan de slag

Als het plan is gemaakt kunnen we aan de slag. We gaan de pagina’s optimaliseren, lossen de technische SEO problemen op en geven advies om ook in de toekomst te blijven scoren. 

maandelijkse monitoring & rapportage

Als we jullie website hebben geoptimaliseerd gaan we de statistieken goed in de gaten houden. We controleren of we de optimale resultaten behalen en of de zoekwoorden goed ranken in de zoekmachines. Daar kunnen we ook bijstellen en advies geven om ook in de toekomst te blijven scoren.

meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Vul dan het aanvraagformulier in en vraag vrijblijvend de SEO scan aan. Je krijgt aan een adviesrapport o.b.v. jouw site die we samen doorspreken om zo tot optimaal resultaat te komen.

doe de SEO scan     Kom in contact