Vind je klant daar waar ze zijn, op social media!

Social media is niet meer weg te denken. Meer dan de helft van de wereldpopulatie is aanwezig op dit platform dat continu in ontwikkeling blijft. Als bedrijf kun je eigenlijk niet meer om social media heen. Jullie klanten gebruiken dit platform namelijk steeds vaker om producten en diensten aan te schaffen. Daarbij slaat de concurrentie social media ook niet over. En tot slot is het een mooi platform om te laten zien wie jullie zijn.

Wat is Social media Marketing

Social media marketing is het gebruik van social media platforms om contact te maken met je doelgroep. Je kunt hiermee je bedrijf laten zien, meer sales genereren en meer website verkeer krijgen. Dit doe je door het plaatsen van content die jouw bedrijf het beste naar voren brengt. Maar ook door te luisteren naar volgers en engagement te tonen. Bovendien kun je op Social media je resultaten analyseren en advertenties gebruiken om je campagnes aan te vullen. Door de juiste inzet kun je jouw leads en klanten laten zien wie je bent, ze aan je binden en converteren.

Waar kunnen we bij helpen

onderzoek

Voordat we aan de slag gaan wil ik meer weten over jullie bedrijf, jullie klanten en de doelen die jullie nastreven. Bovendien ben ik benieuwd wat jullie al doen op het gebied van Social Media en hoe efficiënt dit is.

social media plan

Als ik een goed beeld heb van jullie bedrijf en doelen ga ik aan de slag met het maken van een plan. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we dit plan ook tot uitvoer brengen. Als jullie daarvoor kiezen maken we verschillende Social Media-campagnes om jullie bedrijf en jullie producten uit te lichten.

onderhoud

We stellen waar nodig de campagnes bij zodat jullie maximale resultaten zullen behalen. Als jullie ervoor gekozen hebben om zelf verder te gaan krijgen jullie een social media kalender om de juiste handvatten te hebben voor het werken aan jullie social media

voordelen van social media marketing

Laat je bedrijf zien, bouw een band op en creëer website-verkeer.

  • Naamsbekendheid
  • Meer websiteverkeer
  • Betere conversie
  • Meer klanttevredenheid
  • Verkrijg belangrijke data van leads
  • Kostenefficiënt
  • Zorgt voor trouwe klanten
  • Blijf concurrentie voor 

Zijn jullie klaar voor de volgende stap in digitalisering?

Vul de quick scan en kom erachter hoe het ervoor staat met jullie digitale marketing. Ontvang gratis een analyse en advies en ontdek hoe volwassen jullie digitale marketing is en wat jullie verbeterpunten zijn.

Doe de quick scan

 Wanneer zet je Social Media Marketing in?

Wil je meer naamsbekendheid, een band opbouwen met je klanten en je leads en sales een boost geven doe dat dan met Social Media Marketing. Het maakt niet uit of je een zelfstandige bent of een bedrijf met honderden medewerkers, je kunt niet om social media heen. 

Door het gebruik van social media kun je een echte band scheppen met je leads en klanten. Je kunt op dit platform je identiteit laten zien en jezelf neerzetten als expert op jouw werkgebied. Veel mensen zijn dagelijks te vinden op Social media, en ondanks wat veel mensen denken, geldt dit ook voor B2B.

marketing funnel featured

Social Media Marketing uitbesteden

Het is heel eenvoudig om een berichtje of een foto te plaatsen op social media, maar als je wil dat jouw social media echt impact maakt dan heb je meer nodig. Je hebt een doordacht plan en strategie nodig om een eenduidig beeld naar buiten te brengen. Bovendien wil je de juiste balans tussen promotie en jezelf neerzetten als expert en informatie verschaffen. Gelukkig ben ik hierin gespecialiseerd. In de afgelopen jaren heb ik de succesformule samengesteld die ervoor zal zorgen dat jouw bedrijf een geweldige social media presence krijgt.

Om hiermee een vliegende start te maken gaan we eerst met elkaar praten over jullie bedrijf, jullie merk, jullie klanten en jullie bedrijfsdoelen. Bovendien bepalen we samen wat ik van jullie overneem. We kunnen jullie volledige social media overnemen of zorgen dat jullie zelf een duidelijk plan hebben om hiermee aan de slag te gaan. 

Wat kan social media marketing betekenen voor jou?

Lead people with what they want. – Lead with what they’ve already said. – Lead people from where they’re at. – Lead them with the things that concern them.” – Sandi Krakowskis

Als jullie Social Media Marketing staat als een huis bereik je meer leads en klanten. Bovendien blijf je de concurrentie voor. Social media is de perfecte plek om jou en je bedrijf te presenteren. Nieuwe leads kunnen op een laagdrempelige manier ontdekken wie jullie zijn en klanten blijven op de hoogte door nieuwtjes en kennis die jullie delen.
Zoals eerder gezegd is social media niet meer weg te denken voor bedrijven en laten jullie een kans liggen als jullie hier niet op inspelen. De concurrentie is hier namelijk wel aanwezig en gaar zonder pardon aan de haal met mensen die misschien beter bij jullie passen. Gebruik dit platform om te laten zien wie jullie zijn en een langdurige band op te bouwen.

Wie je voor zijn gegaan

Aanvraag q

Voordat we aan de slag gaan zie ik graag jullie aanvraagformulier tegemoet. Hierdoor krijg ik een goed beeld van jullie bedrijf en kan ik besloten of we de perfecte match hebben voor een samenwerking. Probeer me zoveel mogelijk informatie te geven zodat ik een goed idee krijg van jullie bedrijf.

onderzoek

Als we samen besloten hebben om jullie social media aan te pakken ga ik aan de slag met onderzoek. Ik kijk hierbij niet alleen naar jullie bedrijf en jullie doelgroep maar ook naar jullie huidige socialmedia-activiteiten en de statistieken.

Social Media PLAN

Nu ik weet wie jullie doelgroep is en wie jullie zijn kan ik aan de slag met het opstellen van een social media plan of kalender. In deze kalender geef ik duidelijk aan welke posts wanneer ingevuld moeten worden. Bovendien kunnen we jullie social media ondersteunen met advertenties.

Aan de slag

Het plan is klaar. Afhankelijk van jullie eigen keuze gaan jullie zelf aan de slag met jullie posts en content of zullen ik en mijn team dat op ons nemen. Het plan dient als een duidelijke leidraad om eenvoudig zelf aan de slag te gaan. Ondertussen houden we de resultaten goed bij.

maandelijkse monitoring & rapportage

Dankzij de statistieken van social media en onze tools  kunnen we duidelijk zien wat voor effect social media heeft. Aan de hand van deze informatie kunnen we de posts en content bijstellen en gebruik maken van die posts die het beste werken en zorgen voor het meeste verkeer en conversie.

meer weten over social media marketing?

Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact. We houden dan een vrijblijvend advies gesprek over jullie doelen met social media en hoe BetterOnline jullie hierbij kan helpen.

doe de quick scan     Kom in contact