Gebruik jullie website als een manier om meer leads, meer klanten, en meer winst te genereren.

Als bedrijf hebben jullie waarschijnlijk al een website want jullie begrijpen het belang hiervan. Maar hoe zit het met het webdesign? Hoe ziet die website eruit, en hoe is die tot stand gekomen? En nog belangrijker, werkt jullie website voor jullie? 

Achter veel website zit geen strategie en goed doordachte tactiek. Het belangrijkste criterium voor veel mensen is dat het een website is die er mooi uit ziet. Maar veel websites doen niet dat wat je wil, converteren. Om dit te bereiken moet je website vanaf de basis tot in de kleinste details in orde zijn. Gelukkig is niks verloren, het kan nog.

Wat is goed webdesign?

Webdesign op zich is het ontwerp van je website. Daar extra bovenop komt het feit dat je een website wilt die converteert. Dit kun je bereiken door het ontwerp van de website hierop aan te passen. De website moet uiteindelijk zo intuïtief zijn dat bezoekers zonder veel moeite op de plek terechtkomen waar je ze wil hebben. Dit kan bijvoorbeeld een uiteindelijke aankoop zijn, maar ook de aanvraag van informatie of een gratis E-book. Het is belangrijk dat bezoekers het idee hebben dat jullie website gebruiksvriendelijk is en niet afhaken vanwege problemen in het ontwerp. Dit kan door kleurgebruik, positionering, lettertypes, maar ook door duidelijke CTA-knoppen (Call To Action) waardoor mensen weten wat de volgende stap is

Waar kunnen we bij helpen

Scan & advies

Voordat ik aan de slag ga met het maken van jullie website wil ik weten waar jullie nu staan, ik ga jullie huidige website daarom onderzoeken en bespreek wat jullie doelen zijn voor een website die voor jullie werkt. Daarna gaan we aan de slag!

ontwerp

Als ik een beeld heb van jullie bedrijf en doelgroep ga ik aan de slag met het ontwerp van jullie website. Hierin pas ik tactieken en technieken toe die ervoor zorgen dat jullie website gebruiksvriendelijk is en voor jullie werkt als converteer-machine.

onderhoud

Na het opzetten houden we in de gaten of de website de beoogde resultaten behaalt. Waar nodig stellen we dingen bij zodat jullie optimale resultaten behalen. Onze websites zijn makkelijk in het onderhoud en ook eenvoudig aan te passen. Jullie hoeven ons dus niet overal voor in te schakelen, maar kunnen zelf ook wijzigingen maken.

voordelen van converterend webdesign

Besteed het ontwerp van je website uit aan iemand die hem kan ombouwen tot leadmachine.

  • Wekt vertrouwen
  • Build your brand
  • Blijf concurrentie voor
  • Converteert
  • Verkrijg belangrijke data van leads
  • Optimale gebruikerservaring
  • Rankt beter in Google
  • Versnelt salesproces

Zijn jullie klaar voor de volgende stap in digitalisering?

Vul de quick scan en kom erachter hoe het ervoor staat met jullie digitale marketing. Ontvang gratis een analyse en advies en ontdek hoe volwassen jullie digitale marketing is en wat jullie verbeterpunten zijn.

Doe de quick scan

 Wanneer heb je nieuw webdesign nodig?

Wil je niet alleen website-bezoekers, maar ook daadwerkelijk meer leads en klanten via je website, dan is het nodig om jullie webdesign hierop in te richten. Als mensen jullie website gebruiksonvriendelijk vinden dan zullen ze snel kiezen voor een ander bedrijf. Je hebt tegenwoordig een paar seconden om een goede indruk te maken. Als jullie website niet prettig aanvoelt zijn potentiële klanten na een paar minuten weer weg. Bouw jouw website om tot jullie ultieme visitekaartje die gebruiksvriendelijk is maar ook aanstuurt op conversie.

marketing funnel featured

webdesign uitbesteden

Ik geloof er heilig in dat de juiste online marketing, en dus ook de juiste website is gebaseerd op een strategie. Ik ga dan ook eerst voor jullie aan de slag met het bepalen van een website strategie. Hiervoor ga ik met jullie in gesprek en kijk ik waar jullie momenteel staan. Samen bepalen we de doelgroep en het doel van jullie website. We kijken bovendien welke actie het meest gewenst is. Daarna maak ik een schets en ontwerp dat samen komt in een plan om jullie website te laten converteren. 

 Wat kan nieuw websitedesign betekenen voor jou?

“A website should be designed such that a visitor should go the cart with confidence and not to your contact page with confusion” – Amit Kalantri

Nieuw webdesign voor jullie website zal ervoor zorgen dat bezoekers converteren naar betalende klanten. Door een intuïtieve website met een duidelijk design worden leads op een gebruiksvriendelijke manier het aankoopproces ingestuurd. In plaats van alleen maar informatie te verschaffen veranderd je website in een leadmachine die klanten binnenhaalt terwijl jij je focust op andere zaken. 

Een goed ontworpen website zorgt er bovendien voor dat jullie bedrijf gezien zal worden als een autoriteit die ook opgepikt word door Google.

Wie je voor zijn gegaan

brainstorm

Voordat we aan de slag gaan met jullie website gaan we samen brainstormen over het doel en doelgroep van jullie website. Bovendien bespreken we welke handeling je wil dat mensen uitvoeren als ze een bezoek brengen aan je site.

wireframe

Na onze brainstormsessie ga ik aan de slag met het maken van wireframes. Dit zijn de schetsen van de pagina’s van jullie website. Hierbij houden we rekening met de doelgroep en doelstelling van de website. We kijken of je tevreden bent over de basis en op welke manier we verder gaan met het ontwerp.

webdesign

Als we het eens zijn over de wireframes ga ik aan de slag met het echte ontwerp van jullie website. De wireframes zijn de basis voor het ontwerp van de uiteindelijke website. Hierbij houd ik bovendien rekening met jullie huisstijl en voorkeuren.

website laten maken

Als jullie het ontwerp hebben goedgekeurd gaan we aan de slag met het bouwen van jullie website. Ik maak jullie website niet alleen, hiervoor heb ik een team om me heen met ieder de juiste kwaliteiten om jullie website zowel inhoudelijk als technisch goed in te richten. Jullie website zal uiteindelijk een website zijn die gebruiksvriendelijk is, maar het ook goed doet in Google.

lancering

De website is klaar! Nu is het tijd voor de lancering en zullen we ontdekken of de magie werkt. Om te zorgen voor het complete plaatje zorg ik dat jullie website ook aangemeld is bij Google zodat ook jullie SEO op orde is. We fine-tunen nog waar nodig en laten de website dan zijn werk doen.

meer weten over webdesign / website laten maken?

Vul dan het aanvraagformulier in en we gaan vrijblijvend in gesprek om te bespreken hoe we jullie website tot een converterende website kunnen maken die voor jou werkt.

doe de quick scan     Kom in contact