Je wilt online gaan adverteren, maar hoe?

Je weet dat het bereik online is heel groot. Veel groter dan het bereik dat je nu zelf kunt realiseren. Je hebt weleens gehoord van adverteren op Google of Facebook maar hoe doe je dat? Je wilt ermee beginnen of je  hebt er zelfs al mee gestoeid maar je wilt toch liever dat het door een expert wordt gedaan. Je weet dat de impact online enorm kan zijn en wilt eindelijk aan de slag met online adverteren. Nu nog iemand die weet wat die doet en het voor je uit handen kan nemen.

Hoe kan ik je helpen

ONLINE ADVERTENTIE EXPERTISE

Niet meer door de bomen het bos niet meer zien maar gericht, gefocust en strategisch werken aan jouw business en marketing doelstellingen. Met een team van Facebook en Google experts zetten we jouw online campagnes op. 

Strategisch, gefocust en doelgericht

Weg met de aannames en pogingen. We maken een sterke strategie, focussen ons op de juiste kanalen en tactieken en werken doelgericht aan jouw succes. Samen met jouw input creëren we sterke en creatieve campagnes.

Monitoring en bijsturing

Als wij jouw online campagnes verzorgen zitten we er bovenop. We monitoren de campagnes en sturen bij waar nodig zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken! Uiteraard sturen we je rapportgaes zodat je weet wat er gebeurt en welke doelen we bereiken.

zou het niet fantasisch zijn als…

Jij een team van experts hebt die voor jou jouw campagnes verzorgen? Zodat je zeker weet dat je niet wat aanpapt maar er met creatief oog en kennis naar jouw doelstellingen en campagnes wordt gekeken? Een team dat zorgt dat jij je budgetten niet verspild en jouw online doelstellingen realiseert.

  • Volledige uitbesteding van jouw online campagnes
  • Expertise en advies tot je beschikking
  • Professionals die erbovenop zitten zodat jij geen budget verspild
  • Enkel input nodig is en jouw creatieve campagnes worden voor jou in elkaar gezet
  • Je op de hoogte wordt gehouden van jouw campagnes in jip-en-janneke taal

STAPPENPLAN NAAR ONLINE ZICHTBAARHEID

Wil je naast adverteren structureel en consistent blijven werken aan je online zichtbaarheid maar heb je een stappenplan nodig? Dan is dit voor jou!

download nu

Facebook en google adverteren

“Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone.” – Anonymous

Om jouw product of aanbod grootst onder de aandacht te brengen kan je bijna niet meer om advertenties heen. Online adverteren heeft zoveel voordelen. Je hebt een groot bereik, je kan laser-focussed inzoomen op jouw doelgroep, je hoeft geen aannames te doen wat werkt want alles is meetbaar en onze expertise en kennis houdt dat voor jou bij én je krijgt super waardevolle data die je nog meer inzichten geeft (of ons eigenlijk en dit vertellen we jou uiteraard in jip-en-janneke taal). Ontdek de kracht van online adverteren!

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen, als ik dans omdat ik een opdracht binnen gesleept heb, danst zij met mij mee. Bovendien heeft ze ook heel veel humor wat de samenwerking gewoon heel plezierig maakt en een dag één op één altijd voorbij vliegt! Ze is gewoon erg goed in wat ze doet!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

VRAAG EEN OFFERTE

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Facebook advertenties of Google advertenties? Vraag dan een offerte aan en ik ga met je in gesprek. Ik wil er zeker van zijn dat de advertenties ook voor jou de logische volgende stap is en daar adviseer ik je graag over. 

KICK-OFF

Zijn we na het gesprek enthousiast en wil je aan de slag gaan? Dan plannen we een kick-off sessie in. Hierin bespreken we de doelen, benodigdheden en vervolgstappen om jouw online campagnes neer te gaan zetten.

CAMPAGNE CREATIE

Hebben we alles wat we nodig hebben? Dan gaan ik en mijn team aan de slag om jouw campagnes te maken. Wij verzorgen hier alles met behulp van jouw input. We maken aantrekkelijke advertenties, schrijven jouw teksten en richten de campagne in.

READY FOR LAUNCH

Als alles klaar staat én jij ook 100% achter jouw campagnes staat gaan we deze live zetten. De campagnes laten we dan kort lopen en het testen, optimaliseren en bijsturen begint al na 2-3 dagen. We blijven aan jouw campagnes werken voor een optimaal resultaat.

Monitoring en bijsturing

Elke online campagne kan altijd beter. Goedkopere leads, lagere kosten, meer klanten. We blijven voor jou aan de slag gaan om de beste resultaten te behalen met jouw campagnes en geven je maandelijks een update over de resultaten in jip-en-janneke taal.

Klaar om te beginnen met adverteren?

Vraag dan een offerte aan! Hoe beter de informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik jou en jouw business naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

Vraag een offerte aan     Kom in contact