Je weet wat je wilt, je weet alleen niet hoe

Herken je dat? Je weet precies wat je wilt en waar je jouw bedrijf naartoe wilt brengen. Zoveel nieuwe leads per week, x aantal nieuwe klanten of het opbouwen van je emaillijst voor een pool aan potentiële klanten. Het probleem is dat je niet weet HOE je dit gaat bereiken. Er is zoveel mogelijk en die keuzes verlammen je. Of je begint vrolijk aan allerlei dingen die niet blijken te werken, creërt content die je niet de wereld in helpt of bedenkt heel veel maar voert niets uit. Dit hoeft niet zo te zijn. Wat als je een eigen online expert had die voor jou de kansen ziet? Die je helpt uit te stippelen hoe je die doelen gaat bereiken samen met jou aan de slag gaat en die je altijd advies kan vragen. Dat is wat ik met jou bereik tijdens een coachingstraject.

Hoe ga ik jou helpen

online marketing expertise

Niet meer door de bomen het bos niet meer zien maar gericht, gefocust en strategisch werken aan jouw business en marketing doelstellingen. Met jouw doorzettingsvermogen en mijn expertise gaat jouw online aanwezigheid sky-high.

Strategisch, gefocust en doelgericht

Weg met de aannames en pogingen. We maken een sterke strategie, focussen ons op de juiste kanalen en tactieken en werken doelgericht aan jouw succes. Loop je ergens vast? Dan ben ik er om jou verder te helpen. Geen hap, snap dingen meer!

Persoonlijk & Praktisch

Ik coach jou door het online marketing bos heen. Ik geef je praktische tips waar je direct mee aan de slag kan, kijk met je mee naar jouw marketing activiteiten en help je bijsturen waar nodig. Dit gaat 100% om jouw succes en jouw bedrijf. 

Zou het niet fantatisch zijn als…

Je iemand hebt die voor jou de kansen ziet online. Die samen met jou daarvoor een behapbaar en praktisch plan maakt zodat je eindelijk de voordelen kan zien van online succes. Je weet dat het werkt, je hebt enkel de kennis en tools nodig om dit voor jou en jouw business mogelijk te maken.

  • Iemand voor jou de kansen online ziet
  • Je kan focussen op de dingen die het verschil gaan maken
  • Je doelgericht aan dingen werkt die je ook daadwerkelijk verder gaan helpen
  • Je alle online marketing expertise binnenhandbereik hebt
  • Je samen met een expert kan bouwen aan je online imperium
  • Je niet meer aannames hoeft te doen of te bedenken wat je nu weer gaat proberen

Stappenplan naar online zichtbaarheid

Wil je vast beginnen met doelgericht te werk gaan en ervaren hoe het voelt als je weet waarvoor je iets doet? Download dan het online zichtbaarheid stappenplan!

Ja, dit wil ik

Wat gaan we doen?

“Plans are nothing; planning is everything.” ― Dwight D.

Alles valt of staat met een plan. Een plan met een strategie naar hoe we jouw doelstellingen gaan realiseren. Ik geloof hier 100% in en dit is ook hoe ik te werk ga. Ik ga met je in gesprek, we bespreken jouw doelen en waar de kansen liggen. Dan maken we samen een plan die jouw doelstellingen gaan realiseren en help ik je bij de uitwerking en uitvoering hiervan. Maandelijks sparren we en ben ik jouw persoonlijke marketing expert tijdens de coaching sessies. Daarnaast kan je me altijd vragen stellen, kan ik met je meekijken naar jouw content, campagnes of andere plannen. Samen behalen we online succes en wordt je beter online.

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen, als ik dans omdat ik een opdracht binnen gesleept heb, danst zij met mij mee. Bovendien heeft ze ook heel veel humor wat de samenwerking gewoon heel plezierig maakt en een dag één op één altijd voorbij vliegt! Ze is gewoon erg goed in wat ze doet!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

AANVRAAG

Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan niet iedereen helpen. Doordat ik juist het persoonlijke zo belangrijk vind heb ik een beperkt aantal plekken voor coachingstrajecten. Als je concrete doelen hebt voor jouw online succes en weet waar je naartoe wilt is er een grote kans dat we een goede match zijn. Om dit zeker te weten vraag ik je eerst om een aanvraag formulier in te vullen.

DISCOVERY

Heb ik jouw aanvraag ontvangen en denk ik dat we een goede match zijn? Dan boeken we samen een Discovery call. Tijdens deze call gaan we “discoveren” waar je naartoe wilt, waar je kansen liggen en hoe ik jou daarbij kan helpen. Als we beiden positief zijn kan ik je een aanbod doen voor een coachingstraject. 

STRATEGISCH PLAN

Yes, we gaan samen aan de slag en gaan voor de volle 100% ons inzetten voor jouw succes. Samen plannen we een kick-off sessie waarin we uitgebreid ingaan op wat je al hebt geprobeerd, wat werkte, wat niet, wat je nog kan doen en maken we een plan.

READY FOR LAUNCH

Hebben we een plan? Dan gaan we aan de slag. Je gaat gefocust en consistent werken aan de roadmap die we voor jou hebben uitgestippeld. Maandelijks bespreken we de acties, de plannen, wat je hebt gemaakt, waar je wilt dat ik meekijken hoe dit bijdraagt aan jouw online succes.

JE EIGEN EXPERT

Ik ben er niet alleen om jou te coachen, ik ben er voor jouw succes. Dat betekent dat als je vastloopt, je mij altijd vragen kan stellen. Maak gebruik van mijn expertise! Gedurende het traject ben ik beschikbaar als jouw persoonlijke online marketing coach. Heb je extra hulp nodig? Dan heb ik ook nog een team die jou kan bijstaan! 

Klaar om te werken aan jouw succes?

Vul dan het aanvraagformulier in en wees specifiek! Hoe beter de informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik jou en jouw business naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

Vraag coaching aan     Kom in contact