OVER ANNA – Better online

Mijn naam is Anna Matulessy en ik ben nu bijna 8 jaar ondernemer. Ik begon mijn bedrijf tijdens de middelbare school, waar ik online marketing diensten aanbood aan ondernemers en het MKB.

Werk was leuk, online marketing ging sky-high, maar ik had moeite met het juist aanboren van de klanten die ik graag wilde helpen. Ik merkte dat ik meer bereik kon hebben online en door enkel te focussen op mijn ideale klant, ik veel meer plezier uit mijn werk haalde. Echt succes zien voor iemand, nauw samenwerken en doelen behalen gaf een kick. Het liet me ook toe om persoonlijk te blijven en een groeiend bedrijf te behouden zonder een full force marketing agency te worden, wat niet mijn droom is.

Een jaar geleden werd ik gezegend met een prachtige dochter en dat veranderde dingen. Nu pak ik 8 jaar ondernemerservaring, online marketingexpertise en mijn liefde voor software in om andere doelgerichte ondernemers te helpen met online succes door een perfecte combinatie van de nodige inzichten, online marketing en de juiste tools.

Ik wil graag je helpen jouw doelen te bereiken. Ik wil je helpen de online kansen te zien en deze samen met mij te benutten zodat ook jij succes gaat hebben online en beter wordt online 😉

Cheers to be Better Online.

Het stappenplan voor online zichtbaarheid

Wil je werken aan je online zichtbaarheid? Begin dan met de 4 basis elementen. In dit stappenplan vertel ik je hoe!

download nu