social media

Marketing

Online Marketing kan uitdagend zijn. Welke kanalen zet u in, hoe krijgt u meer verkeer naar uw website en welke mogelijkheden zijn er.

Better Online helpt u graag!

Een social boost met Social Media Marketing

Naamsbekendheid en loyaliteit met social media

Met een sterke social pagina en creatieve advertenties meer fans rondom uw merk creëren. Onderweg in de trein, thuis op de bank en op het werk tijdens de koffiepauze: Social Media is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En hoewel het gezellig is om contact te houden met uw vrienden, familie en verre buren is het óók een heel mooi online kanaal om meer mensen online te bereiken en potentiele klanten te informeren over uw product of dienst.

Dankzij een op maat gemaakte strategie,  diversiteit aan posts en sterke advertenties kunt u uw doelgroep zeer specifiek bereiken. Een gouden kans dus, die u zeker niet moet laten liggen. Maar hoe valt u nu op tussen alle andere bedrijven die in ieders tijdlijn te vinden zijn? Better Online helpt u graag met uw Social Media Marketing.

Wat is social media marketing?

Zeer specifiek uw doelgroep bereiken met creatieve posts en sterke advertenties. 

Dankzij social media kunt u uw doelgroep zeer specifiek bereiken om zo bepaalde diensten of producten aan de man te brengen. Maar ook wanneer u wilt werken aan uw naamsbekendheid of meer traffic naar uw website wilt generen is social media een mooie manier. Social media helpt u uw klanten meer te vertellen over uw product of dienst!

 

Better Online zet voor u een social media plan op dat speciaal gericht is op het gebruik van social media als waardevolle toevoeging van uw online kanalen. We helpen u met het opzetten van een strategie, het ontwikkelen van een interessante content kalender en het opmaken van sterke advertenties. Ook kunnen we kijken naar Facebook Retargeting: hoe bereiken we opnieuw die mensen die de vorige wel op uw website hebben geklikt, maar uiteindelijk geen actie hebben ondernomen? Dit is een bijzondere groep omdat zij duidelijk al interesse in uw onderneming hebben. Uiteraard laten we u ook zien hoe u resultaat kunt meten en helpen we u met het bedenken van ludieke acties. Wilt u meer weten over het gebruik van social media, maak dan kennis met Better Online!

Direct beginnen met uw socials?

De voordelen van social media

Het grootste voordeel is de waardevolle toevoeging die social media heeft voor uw bedrijf, product of dienst. Social Media helpt u meer te vertellen over uw bedrijf, uw product of diensten waardoor u uw eigen community kan opbouwen. Potentiele klanten die geïnteresseerd zijn in het verhaal en uw bedrijf besluiten te volgen. Met relevante posts en prikkelende advertenties creëert u niet alleen naamsbekendheid, maar ook interesse naar meer wat kan leiden tot meer bezoekers op uw website.

 

 • Verhogen naamsbekendheid en loyaliteit
 • Meer verkeer naar uw website
 • Positief voor uw zoekmachine ranking
 • Uzelf presenteren als expert binnen uw vakgebied

Waarom is social media marketing belangrijk?

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: een heel groot deel van de bevolking zit zeer regelmatig op social media. Een unieke kans om meer naamsbekendheid te krijgen, traffic naar uw website te genereren en leuke acties te delen met nieuwe en bestaande klanten. Bouw via social media een trouwe fanbase op waar u nog jaren mee in zee kunt gaan!

  Heeft u een idee?

  Wij denken graag mee!

  Richterslaan 64, 3431 AK Nieuwegein

  Vertel ons over uw project!