professionele

website & webshops

Online Marketing begint bij online aanwezigheid. Better Online helpt u aan een professionele website of webshop voor uw (potentiele) klanten.

Better Online helpt u graag!

online aanwezigheid met een wordpress website

Een perfecte eerste online indruk voor uw (potentiële) klanten

Zonder website kan uw bedrijf anno 2019 eigenlijk niet meer bestaan. Online vindbaar zijn is belangrijker dan ooit tevoren! En wist u dat een groot gedeelte van uw website bezoekers uw site via een smartphone of tablet bezoekt? Dankzij een responsive design past uw website zich soepel aan en wordt uw content op iedere apparaat mooi weergegeven. Met een mooie, snelle website maakt u geheid indruk en geeft u online een goed visitekaartje af! Een website laten maken door Better Online is de juiste keuze. Better Online maakt voor u de website van uw dromen, zonder dat het u klauwen met geld kost.

Waarom een professionele website?

Met een professionele site geeft u uw visitekaartje af in de online wereld. En de online wereld, die is belangrijker dan ooit. Neem uzelf maar eens als voorbeeld: hoe vaak zoekt u via het internet naar een dienst of product? Oneindig vaak, waarschijnlijk. Alleen een fysieke vestiging van uw bedrijf is niet meer genoeg, u moet ook online een plaats hebben waar uw klanten terecht kunnen. Ook is het belangrijk dat u deze website goed onderhoudt en regelmatig vernieuwd. Zo blijft u website up-to-date en snel, wat weer goed is voor de vindbaarheid!

BETTER ONLINE helpt u met het vernieuwen van uw website of voorziet u van een compleet nieuw webdesign. Wij werken met WordPress-websites en zorgen ervoor dat het webdesign altijd responsive is. Zo krijgt iedere potentiële klant uw website op z’n best te zien!

Bent u online aanwezig?

De voordelen van website van Better Online

Er zijn tegenwoordig talloze websitebouwers te vinden. Waarom zou u uw website laten bouwen door Better Online?

Wanneer u een website bij Better Online laat bouwen heeft u altijd expertise tot uw beschikking. Wilt u alleen een site opgeleverd of wilt u deze ook laten vullen met tekst en beeld? Bij Better Online vindt u alle expertise gebundeld. Tijdens de intake worden uw doelen en wensen uitgebreid besproken. Daarna wordt er een wireframe gecreëerd: een schets van de indeling van de website. Verder krijgt u na het opleveren van uw website een persoonlijke stijlgids waarin alle lettertypes en kleuren die Better Online gebruikt heeft te vinden zijn. Deze kunt u dan weer gebruiken voor uw andere communicatie-uitingen waardoor uw huisstijl één mooi geheel blijft.

Hebben we alle elementen besproken en bent u tevreden? Dan gaat Better Online voor u aan de slag met een passend design. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en pas wanneer u honderd procent tevreden bent gaat de site live. Dan voorziet BETTER ONLINE u ook nog van een inlog, een handleiding en een training, zodat u ten alle tijden zelf beeld en tekst kunt aanpassen of toevoegen. Ook vertellen wij u hoe u met Google Analytics altijd toegang heeft tot u website statistieken.

 

  • Alle expertise in huis (html, css, php, javascript)
  • Professioneel online aanwezig
  • Vooraf duidelijke kosten zonder verrassingen
  • Inclusief uitgebreide WordPress training

Waarom is professionele website belangrijk?

Zorg voor online vindbaarheid en haal klanten online binnen. Uw eerste indruk laat u tegenwoordig niet alleen meer achter op een netwerkborrel, maar met uw website. Met een mooie website heeft u een online plaats waar uw klanten terecht kunnen wanneer ze meer over uw dienst of product willen weten en biedt hen een makkelijke manier om contact op te nemen.En het mooie is, bij Better Online hoeft een professionele website u helemaal geen klauwen met geld te kosten. 

Heeft u een idee?

Wij denken graag mee!

Richterslaan 64, 3431 AK Nieuwegein

Vertel ons over uw project!