Zoekmachine

optimalisatie  (SEo)

Online Marketing kan uitdagend zijn. Welke kanalen zet u in, hoe krijgt u meer verkeer naar uw website en welke mogelijkheden zijn er.

Better Online helpt u graag!

Hoger in google met zoekmachine optimalisatie (seo)

Wilt u beter gevonden worden door potentiële klanten?

Klikt u weleens door naar de tweede pagina van Google wanneer u een dienst of product zoekt? Waarschijnlijk niet, want de meeste mensen bekijken alleen de eerste pagina van deze zoekmachine om te vinden wat ze zoeken. En dat is precies wat iedere ondernemer wil: gevonden worden. Dus hoe komt u op die felbegeerde eerste pagina van Google? Door zoekmachine optimalisatie! Een website is hiervoor heel belangrijk, maar ook de content op de website is van belang wanneer u goed gevonden wilt worden door Google. Dankzij zoekmachine optimalisatie komt uw bedrijf hoog in Google en wordt u door uw klanten beter gevonden. Better Online kan u helpen met zoekmachine marketing waardoor uw onderneming voortaan veel hoger in die zoekmachine komt!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Uw website wordt geanalyseerd, evenals de markt waarin u opereert. Op wat voor woorden zoeken de consumenten die uw dienst of product afnemen? Wanneer deze woorden in uw content verwerkt worden zal uw website beter gevonden worden op Google. En dat is natuurlijk erg voordelig!

Dankzij deze zoekmachine marketing kunt u de content op uw website nog specifieker afstemmen op uw doelgroep en daarmee winst boeken.

Daarnaast betekent SEO ook technische optimalisatie is. Zo is het belangrijk dat uw website snel is en relevante content heeft. Een snelle website die veel relevante zoekwoorden bevat wordt door Google veel beter gevonden dat een trage website die weinig relevante zoekwoorden bevat.

Als u Better Online inhuurt als uw online marketing specialist wordt uw site uitgebreid onder de loep genomen. Daarnaast wordt gekeken naar de zoektermen waar uw klanten op Googlen. Met die termen gaan we aan de slag om uw content te optimaliseren en daarmee zult u stapsgewijs steeds hoger in Google komen, zonder gebruik te maken van Adwords of een andere advertentiewijze. Verder zorgen we ervoor dat u een snelle website opgeleverd krijgt.

Hoger in Google?

De voordelen van SEO

Het grootste voordeel van SEO is dat uw onderneming beter gevonden wordt wanneer potentiële klanten Googlen op uw segment. U krijgt op deze manier meer relevante bezoekers op uw website. Daarnaast kunt u de content op uw website nog specifieker richten op uw doelgroep en dat is altijd voordelig! Een ander voordeel is dat de hoge positie in Google organisch en niet via advertentie budget bereikt is. Daarmee is het resultaat dat bereikt wordt duurzaam.

 

 • Beter vindbaar in Google
 • Meer relevante website-bezoekers
 • Specifiekere afstemming van content
 • Organisch bereik

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Meer relevante bezoekers op uw website om uw klantenbestand uit te breiden

Zoekmachine optimalisatie is enorm belangrijk als u door zoekmachines gevonden wilt worden. Dankzij deze techniek wordt uw website niet langer ondergesneeuwd door websites van uw concurrenten, maar komt u zelf als eerste tevoorschijn. Better Online is de SEO-expert die u kan helpen met het optimaliseren van uw website, om zo meer relevante websitebezoekers te generen. Dit levert u aan de eindstreep meer klanten en meer winst op: investeren in zoekmachine optimalisatie is het dan ook zeker waard!

  Heeft u een idee?

  Wij denken graag mee!

  Richterslaan 64, 3431 AK Nieuwegein

  Vertel ons over uw project!