Hi, Ik ben anna

Ik ben een online marketing expert en multipassionate ondernemer. Ik help doelgerichte ondernemers om te groeien online zodat ze meer zichtbaarheid, meer leads en meer klanten krijgen. Mijn missie is om ambitieuze ondernemers te helpen groeien en online succes te boeken door datagedreven online marketing (nooit meer aannames) en het gebruik van tools om de productiviteit te automatiseren en te verhogen.

Boek een strategie sessie

waar kan je online marketing specialist bij helpen?

 De online wereld  blijft groeien. Hierdoor is online marketing nu belangrijker dan ooit. Zo spreek ik als online marketing specialist dan ook veel ondernemers die wel doelen hebben voor hun online succes, maar door de bomen het bos niet meer zien. Maar hoe bereik je die doelstellingen? En waar begin je? Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Daarom help ik je om jouw online succes te zien. Ik zie jouw kansen, en de mogelijkheden waar jij ze (nog) niet ziet, tot slot help ik  je deze kansen te bereiken. Daarna zetten we jouw mogelijkheden om in online succes met als resultaat meer zichtbaarheid, klanten en omzet, doordat we slimme online marketing inzetten.

stappenplan naar jouw online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken in de huidige wereld. Maar hoe breng je hierin dan jouw product, dienst of aanbod onder de aandacht? Zo heb je al lang het gevoel dat je heel veel doet, maar dat het nog geen resultaat oplevert. Daarom heb ik als online marketing specialist mijn kennis gebruikt om een stappenplan te maken zodat je kunt werken aan de 4 meest belangrijke elementen voor jouw online zichtbaarheid.

Yes, dit wil ik

Hoe kan ik als online marketing specialist je helpen?

Coaching door een Online Marketing specialist

Zie jij door de bomen het bos niet meer en heb je iemand nodig die jouw online doelstellingen kan realiseren? Hierbij kan ik, je persoonlijke online marketing specialist en coach,  je helpen tijdens 1-op-1 coaching momenten. Zo help ik je om de kansen te zien, en samen de roadmap uit te stippelen voor jouw doelen, vervolgens  werken we samen aan het bereiken van deze doelen.

MEER KLANTEN MET SALES FUNNELS

Werk je samen met mij als online marketing specialist dan ga ik je helpen om meer leads, meer klanten en vervolgens meer omzet te krijgen. Daarom werken we nauw samen en gaan strategisch te werk. Samengevat dus geen hap, snap dingen meer! Daarna zetten we sales funnels in om jouw bereik te vergroten, en jouw potentiële bezoekers om te zetten naar leads en uiteindelijk deze leads te converteren naar betalende klanten.

Jouw Online Marketing Specialist helpt je ONLINE te ADVERTEREN MET GOOGLE & FACEBOOK

Als je jouw waanzinnige dienst, product of aanbod op grote schaal onder de aandacht wil brengen is online adverteren via Google  of Facebook een krachtige en, indien juist ingezet, lonende manier om leads en klanten te krijgen. Wanneer wij samen gaan werken zal ik als jouw online marketing specialist jou dan ook helpen aan krachtige campagnes en online succes!

Een website die wel klanten brengt

Met 8 jaar ervaring in webdevelopment, webdesign en marketing weet ik wat een goede website omvat en mag ik mezelf terecht een online marketing specialist noemen. Zo ga ik samen met jou aan de slag om de website te maken die wel werkt voor jou. Daarmee bedoel ik; een website die zorgt voor meer leads, klanten, aanvragen, boekingen etc.  Eerst schetsen we je website gericht op jouw ideale klant,  jouw klantreis en uiteindelijk de meest gewenste actie. Daarna bouwen we een website op die converteert.

Over Better Online

Better Online is de naam die ik als online marketing specialist voormijn bedrijf koos omdat dat mijn missie is: Dat iedereen beter wordt online. Zo zie ik nog teveel ondernemers die kansen laten liggen en de kracht van online marketing niet kennen, of waarvoor het nog niet werkt.

De online wereld heeft ons veel kansen gegeven, daar moet je iets mee! Daarom zullen wij samen werken aan een groeiend schaalbaar bedrijf met sterke online aanwezigheid door gebruik te maken van de juiste tools en tactieken. Dat is dus wat ik als online marketing specialist voor jou als ondernemer wil, en wat ik uiteindelijk samen met jou wil bereiken. 

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

In 7 stappen jouw eerste funnel

Wil je écht aan de slag gaan met online groei dan kan je niet meer om funnels heen. Dus, wil je van een online marketing specialist horen hoe je jouw allereerste funnel maakt? Download dan dit stappenplan!

DOWNLOAD DIRECT