Belangrijk : Voor de kennisondernemers en coaches die in 6 maanden een sterk online bedrijf willen hebben met behulp van online marketing.

Voor doelgerichte kennisondernemers en coaches die in 6 maanden online willen groeien, meer klanten en meer omzet willen

Het “Be Better Online” programma is speciaal voor de kleine doelgerichte kennis ondernemer die online groei wilt bereiken, meer impact wilt maken en meer leads en klanten wilt halen uit online kanalen. 

In 6 maanden tijd transformeren we jouw bedrijf naar een online lead machine. Want dat is waarom je online wilt gaan: meer impact, meer groei, meer leads en meer klanten. 

Online marketing is niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Integendeel zelfs: het gebruiken van de online wereld kan een enorme boost zijn voor jouw bedrijf. Doordat er online dagelijks miljoenen mensen online zijn, 97% van de mensen hun zoekopdracht begint op Google, mensen gemiddeld 3 uur per dag besteden op social media en 93% email gebruikt is jouw vijver om in te vissen enorm!

Maar hoe doe je dat? Hoe pak je dat aan?

Waarschijnlijk ben je weleens begonnen met posten om vervolgens social media moe te zijn. Die 3 likes geven je geen voldoening t.o.v. de uren werk die je aan je social besteed. Of je hebt een prachtig abonnement op ActiveCampaign alleen blijven de emails en de nieuwsbrieven uit… Of je hebt weleens een Facebook campagne gelanceerd maar ook daar bleven de resultaten achter. 

Alles online valt of staat met een goed doordachte strategie. Wat wil je bereiken, waar is je doelgroep, hoe ga je je doelgroep aanspreken en welke online marketing tactieken zet je hiervoor in. En wat nog meer mensen vergeten: hoe ga je je succes meten zodat elke activiteit en campagne nóg beter wordt. 

Herken jij jezelf?

Je ziet gewoon niet waar je moet beginnen

Je weet dondersgoed dat je online meer bereik en meer impact kan maken maar als iemand je nou eens vertelt hoe i.p.v. het zelf eindeloos uitvogelen

het kost ontzettend veel tijd

Er zijn zoveel mogelijkheden online en het kost je zoveel tijd. Alleen die nieuwsbrief eruit sturen lukt je al niet…

Je bent social media moe

Iedereen roept dat je je socials moet gebruiken maar na een maand full force aan de slag te gaan ben je social moe en voor die 3 likes doe je het niet.

het kost ontzettend veel geld

Online marketing is meer dan honderden euro’s budget in advertenties stoppen. Maar zeg nou eerlijk, als je op elke uitgegeven euro, twee euro verdiend, klaag je dan nog?

online zichtbaarheid - mockup laptop

Het kan ook anders

Je hoeft niet eindeloos cursussen en webinars te volgen zonder doel. Een maand lang posten op social zonder succes of aan te hikken tegen die nieuwsbrief. Met een duidelijk plan en commitment kan online marketing ook voor jou werken!

Hoe kan ik je helpen?

Tijdens dit traject ga ik samen met jou aan de slag om jouw bedrijf online een mega boost te geven. We gaan samen aan de slag om een sterke online strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen en stippelen samen de activiteiten uit. In 6 maanden tijs transformeer je jouw offline bedrijf naar een krachtige online bedrijf die leads en klanten genereert.

1-op-1 sessies

We gaan samen aan de slag om een sterke online strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen en stippelen samen de activiteiten uit. tellingen zijn en waar je naartoe wilt op online gebied. Samen sparren we en creëren we een strategie die je verder kan uitwerken aan de hand van online modules. Heb je je strategie klaar? Dan kan je deze naar mij sturen en review ik deze. Je krijgt persoonlijke feedback, afgestemd op jouw bedrijf zodat je van start kunt gaan met een super sterke online marketing strategie. 

 

 

live online masterclasses

Elke maand tijdens dit traject krijg je van mij een online masterclass over diverse online marketing tactieken zodat je zelf ook daadwerkelijk stappen kan gaan maken. Denk aan: hoe kom je hoger in Google, hoe wordt je website een lead machine, hoe maak je een Google advertentie, Adverteren op Facebook: hoe bouw je je eerste campagne, Content marketing en hoe je niet overweldigd raakt en hoe maak je een funnel

 

 

Live Q&A's

Om ervoor te zorgen dat je op de juiste koers blijft varen hebben we elke maand ook een live coaching call voor de kleine groep (6 mensen) – waarin ik als online marketing expert al jouw vragen beantwoord. Het voordeel van zo’n groepscoaching call is dat je ook veel kan leren van de vragen van anderen! Alle groepscoaching calls worden opgenomen zodat je mijn antwoord op jouw vraag en de andere vragen altijd nog terug kunt luisteren. 

 

 

Meer 1-op-1?

Heb je behoefte aan 1-op-1 sparring? Tijdens deze 6 maanden komen we om de 2 maanden samen bij elkaar tijdens een 1-op-1 online sessie om te kijken waar je nu staat, wat je hebt gedaan, wat je volgende stappen zijn en sturen we bij waar nodig. Je krijgt dus nog 3x een 1-op-1 sessie tijdens dit traject. Wil je weten hoe het Be Better Online programma je kan verder helpen? 

Boek een strategie sessie

Anna Matulessy - Online marketing specialist

Hi, ik ben Anna

Mijn naam is Anna Matulessy en ik ben een expert in online marketing. Al ruim 8 jaar help ik ondernemers en bedrijven met het vergroten van hun online zichtbaarheid en het vertalen van online zichtbaarheid naar betalende klanten. Ik weet wat werkt en ik weet wat niet werkt.

Met dit programma wil ik ondernemers helpen om de voordelen van de online wereld te ervaren, zonder stress en zonder tijdsverlies. Dit is precies hoe ik het programma heb ontwikkeld: bomvol begeleiding, bewezen strategieën, voldoende kennis en stap-voor-stap om het behapbaar te maken.

support voor al jouw vragen

Als lid van de Be Better Online club kom je in een Facebook groep terecht waar jij als deelnemer te alle tijde je vraag kunt stellen. Ik en mijn team helpen je graag verder en je kunt zo ook input vragen aan andere deelnemers.

Als lid van de Be Better Online club kan je altijd terecht voor vragen. Je kan per mail je vraag sturen en krijgt van mij en mijn team antwoord. Twijfel je over een actie, moet iemand even je campagne checken of wil je dat je mail even wordt gecheckt? Wij zijn er voor je!

Wil jij ook de kracht ervaren van online marketing en dit inzetten voor jouw bedrijf? Ben je committed om aan de slag te gaan maar kan je hulp gebruiken? En wil je jouw bedrijf over 6 maanden zien knallen online? Doe dan mee aan het “Be Better Online” traject!

Start september

We beginnen na de zomer weer met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Zo houden we het klein en persoonlijk en kunnen we samen echt gaan voor maximaal resultaat.

Bonus: als je nu meedoet met het be better online programma krijg je levenslang toegang tot de online omgeving van de Better Online Academy die ik, as we speak, aan het oprichten ben. Dat betekent dat je niet alleen profiteert van de live masterclasses 6 maanden lang maar je daarna ook recht heb op alle online marketing en business cursussen en masterclasses in de toekomst!  

De investering voor het Be Better Online Programma is nu 1500 euro excl. btw. Je kunt ervoor kiezen om dit in 1 keer te betalen. In 3 termijnen of een maandelijks betaalplan van 250 euro per maand. 

Wil je meedoen aan het Be Better Online programma en stap je deze zomer in? Dan ontvang je alles wat hieronder staat!

 

  • Een 1-op-1 kick off sessie om te bespreken waar je bedrijf nu staat, wat je doelstellingen zijn en waar je naartoe wilt op online gebied
  • De online training over het ontwerpen van jouw eigen online marketing plan
  • Persoonlijke feedback op jouw online marketing plan zodat je een sterke basis hebt
  • Maandelijkse groepscoaching voor al jouw vragen
  • Maandelijks online live masterclasses over diverse online marketing tactieken zoals hoger komen in google, het maken van een Facebook campagne en je eigen funnel lanceren.
  • 3x een 1-op-1 sessie om jouw online marketing plan erbij te pakken, analyseren van resultaten, waar je nu staat, wat de volgende stappen zijn en focus points.
  • Je wordt lid van een besloten Facebook groep om je vragen te stellen en te sparren met andere ondernemers
  • Continu support van mij en jouw team om te voorkomen dat je vastloopt en om jouw vragen te beantwoorden

De investering is eenmalig 1500 euro excl. btw. Je kunt ervoor kiezen om 3 gelijke termijnen van 500 euro te betalen of een maandelijkse betaalplan van 6 termijnen van 250 euro.

Ben je geïnteresseerd? Boek dan vrijblijvend een strategie gesprek zodat we kunnen kijken of dit programma bij je past en hoe jouw bedrijf kan groeien online.

Boek een strategiegesprek

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen, als ik dans omdat ik een opdracht binnen gesleept heb, danst zij met mij mee. Bovendien heeft ze ook heel veel humor wat de samenwerking gewoon heel plezierig maakt en een dag één op één altijd voorbij vliegt! Ze is gewoon erg goed in wat ze doet!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

FAQ

Wat gebeurt er als ik een strategiegesprek aanvraag
Als je een strategiegesprek aanvraagt gaan we samen in gesprek over jouw bedrijfsdoelen en hoe online marketing je daarbij kan helpen. Als we een klik hebben en ik denk dat ik je verder kan helpen kan je instromen in dit programma.
Voor welke ondernemer is dit?
Dit programma is speciaal voor kennis ondernemers en coaches die meer impact willen maken online en meer leads en klanten willen halen uit online kanalen. Dit programma is niet geschikt voor mensen met een webshop of een fysiek product.
Zit er ook 1 op 1 begeleiding bij?
Ja zeker! Naast een kick-off sessie 1-op-1 heb je daarna nog 3x een 1-op-1 sessie met mij waarin we helemaal inzoomen op jouw bedrijf en samen bekijken waar je nu tegenaan loopt en wat de volgende stappen voor online succes en groei zijn.
Het is een behoorlijke investering voor mij

Dat snap ik! Maar stel jezelf de vraag hoeveel tijd, energie en geld het jou gaat kosten als je doorgaat zoals je nu doet. Hoeveel cursussen zonder echte doelen ga je nog volgen hoeveel advertentiebudget ga je nog proberen in te zetten of hoeveel energie gaat het je kosten als je dit zelf allemaal uitvogelt?

6 maanden lang krijg je continu support en loop je gegarandeerd niet vast. Daarnaast heb je een heel online marketing team die je kan supporten.

Benieuwd of dit programma wat voor je is?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Boek een strategie gesprek