Aanbod : Werk intensief samen met een online marketing expert en krijg in 12 weken maximale online zichtbaarheid.

In 12 weken jouw online zichtbaarheid boosten

eindelijk aan de slag en 10 stappen vooruit!

Heb je het idee dat jouw klanten je online niet kunnen vinden en hierdoor omzet misloopt? Samen met mij ga je intensief aan de slag en word je maximaal online zichtbaar. Om online goed zichtbaar te zijn voor jouw klanten moet je verschillende kanalen en elementen optimaal te benutten. Hoe je dat doet leer je samen met mij in 12 weken. Heb je alles nodig? Misschien niet maar als je zorgt dat de basis staat als een huis weet je waar je focust moet liggen, staat de basis goed en kan je verder bouwen! Tijdens dit traject bekijken we waar je online zichtbaar wil zijn en hoe je dit aan kunt pakken. Stap voor stap lopen we alle elementen door. Tijdens de lessen leer je niet alleen hoe je voor jouw bedrijf de online kanalen het beste kunt benutten, maar ook hoe je dit consequent kunt doen. Het resultaat na 12 weken is maximale online zichtbaarheid zowel nu als in de toekomst. Ga met mij aan de slag zodat niemand meer (online) om je heen kan!

Aanmelden

Samen stap voor stap aan de slag met online zichtbaarheid. Heb je een fantastisch idee, wil je groeien, ben je ambitieus en weet je dat je online meer bezoekers, leads en klanten wilt maar geen idee hoe?

Zie jij door alle blogs, video’s en cursussen door de bomen het bos niet meer? Ga dan samen met mij 12 weken lang intensief aan de slag.

HET probleem

online gaan kost tijd

Er zijn zoveel dingen die je moet doen om online zichtbaar te worden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom pakken we het in dit 12  weken durende traject stap voor stap aan. Zo blijft het behapbaar, duidelijk en uiteindelijk makkelijker. Je leert de basis goed kennen zodat je weet wat je moet doen!

geen kennis

Veel zelfstandigen geven aan dat ze  niet weten hoe ze online zichtbaarder kunnen worden. Gelukkig weet ik dat wel! In 12 weken help ik je om je doel te bereiken. De online lessen bevatten zo min mogelijk onnodige theorie zodat je er direct in de praktijk mee aan de slag kan. Incl. specifieke opdrachten!

geld

Je hebt er misschien over gedacht om je online zichtbaarheid uit te besteden, maar dit is financieel vaak (nog) niet haalbaar. Tijdens dit traject leer je zelf hoe je jouw online zichtbaarheid maximaal kan vergroten. Dan kun je daarna altijd nog beslissen waar je je focus op houd en wat je (later) wilt uitbesteden.

Herken jij jezelf?

Je wil meer klanten

Je bent een expert in jouw vakgebied en zet je voor de volle 100% in, maar je wil groeien en dus meer klanten.

Je wil oude klanten vasthouden

Je bent al een tijdje bezig en hebt al een aardig klantenbestand. Je wil een manier om die klanten ook vast te houden.

Je wil jezelf neerzetten als expert

Jij weet dat je deskundig bent en de juiste kennis, maar anderen zijn hier nog niet altijd van op de hoogte.

Je wil de concurrentie voor blijven

Jouw concurrentie lijkt voor jouw neus alle klanten weg te kapen. Niet omdat ze per se beter zijn, maar omdat ze online te vinden zijn.

De Oplossing: Ga online

Online is waar het gebeurt. Waarschijnlijk wist je dat al, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen. Tijdens dit traject neem ik je stap voor stap mee op weg naar maximale zichtbaarheid.

 • Online lessen van een marketing expert
 • Stap voor stap in 12 weken naar je doel
 • Gericht op de praktijk zonder onnodige theorie
 • Persoonlijke feedback en ruimte voor vragen

Voor wie

 Je bent waarschijnlijk heel ambitieus met jouw doelen en besteed hier het liefst al je tijd aan. Of tenminste, de tijd die je hebt. Maar op een of andere manier moeten klanten jou ook weten te vinden, en dat is waar marketing om de hoek komt. Online marketing is essentieel voor jouw online zichtbaarheid en het genereren van website bezoekers en nieuwe klanten. Waarschijnlijk wil je dit als ambitieuze ondernemer goed aanpakken, maar weet je niet hoe. Dan is dit traject ideaal. De ambitie en de drang om te groeien zijn de ingrediënten voor online succes. Samen gaan we 12 weken aan de slag en werk je intensief aan alle elementen en kanalen zodat we samen maximale online zichtbaarheid behalen. Pas jij hier tussen?

✔️ Ondernemers die een heel goed bedrijfsidee hebben, maar nog niet weten hoe je via online marketing klanten kunt werven.

✔️ Ondernemers die nog een andere baan hebben, maar binnenkort aan de slag willen als zelfstandig ondernemer.

✔️ Ondernemers die zich al een tijdje voor de volle 100% inzetten, maar op online marketinggebied nog hulp kunnen gebruiken.

✔️ Ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met online marketing, maar niet weten of ze het eigenlijk wel goed doen.

Ben jij een van deze ondernemers, meld je dan aan!

Expertise

Ik heb meer dan 8 jaar ervaring als online marketingexpert. Ondertussen heb ik de perfecte formule voor online zichtbaarheid.

Support

Ik geef niet alleen les maar zorg ook voor persoonlijke feedback. Zowel tijdens de live Q&A’s én per email staan ik en mijn team klaar om je te ondersteunen.

in je eigen tijd

Geen droge theoretische stof maar praktisch gerichte lessen die je online je eigen tijd kunt volgen. 

In een rechte lijn naar maximale online zichtbaarheid

Bespaar tijd, geld en frustratie door jouw jouw online zichtbaarheid in één keer goed aan te pakken. Ga niet uren achter elkaar zitten blokken, om vervolgens alsnog de plank mis te slaan. Dit programma bespaart je deze verspilde moeite en kostbare fouten. Dankzij mijn kennis en 8 jaar ervaring kun je de nieuwe kennis direct vertalen naar jouw business. 

Stop met studeren, video’s kijken en artikelen lezen. We gaan in 12 weken praktisch en stap voor stap zorgen voor online zichtbaarheid die staat als een huis.

anna matulessy - online marketing specialist

Meet Anna

Hi ik ben Anna van BetterOnline. Ik werk al meer dan 8 jaar samen met zelfstandig ondernemers en bedrijven om te zorgen voor meer leads, meer klanten, en meer omzet. In de afgelopen jaren heb ik me vol ingezet om de online marketing doelen van mijn klanten te behalen. Ik mag ondertussen dan ook wel zeggen dat ik een echte expert ben. Bovendien heb ik nu de beste formule gevonden om de online zichtbaarheid van ondernemers te verbeteren. Deze formule is ‘Tried & Tested’, ik help je dan ook graag om deze formule ook voor jou te laten werken. 

Wat is het boost jouw zichtbaarheid programma

In 12 weken online zichtbaar voor jouw klanten

In dit traject van 12 weken leer je om maximaal online zichtbaar te worden op de belangrijkste online kanalen. Wekelijks ontvang je toegang tot een online masterclass van mij over het onderwerp van die week. Deze kun je volgen in je eigen tijd en tempo maar ik stimuleer je om dit wekelijks te doen en bij te blijven! Daarnaast krijg je opdrachten mee om de theorie direct toe te passen in de praktijk. Er zijn wekelijkse Q&A sessies om jouw vragen te beantwoorden. Heb je meer support nodig dan sta ik met mijn team klaar om je via email bij te staan.

Een power-packed programma met digitale kennis en support om in een rechte lijn af te gaan op maximale online zichtbaarheid!

 • Wekelijks een les
 • 8+ jaar ervaring in de online wereld
 • Continue support

Meld je aan

Maak direct gebruik van de speciale aanbieding en voor het eind van het jaar staat jouw online zichtbaarheid als een huis! 

Ja, we gaan samen aan de slag!

Wat aan bod komt in het programma

Tijdens het 12  weken durende traject doorlopen we de stappen om voor een maximale online zichtbaarheid te zorgen. We starten bij de basis door te ontdekken wat jouw propositie is. Dus wat is je doel, doelgroep en product, en wat maakt jouw product of service uniek. Daarna leer je hoe je jouw online kanalen optimaal kunt inzetten om online zichtbaarder te worden. Je ontdekt hoe je social media en jouw website kan veranderen in een leadmachine, onder andere door gebruik te maken van SEO, content en email marketing.  Ik licht de modules hierna verder toe.

les 1 Jouw propositie

Om de online kanalen zo goed mogelijk te benutten moeten we eerst weten wie jij bent, welke service je levert en wat jouw unique selling points zijn. Welke boodschap wil je overdragen en aan wie?

– Je why, how, what ontdekken en je unieke propositie formuleren

– Je aanbod verscherpen (dienst of product) en je unique selling points

les 2 jouw ideale klant /doelgroep

 

When you’re talking to everybody, you’re taling to no one. Tijdens deze les gaan we in op jouw ideale klant en jouw doelgroep. Wie zijn ze, hoe communiceren ze, waar zijn ze te vinden. We maken hier persona’s en zorgen dat jij weet wie jouw klant is, waar je deze kunt bereiken en wat hun interesseert zodat ze ingaan op jouw aanbod.

 

les 3 jouw stappenplan

In deze les gaan we samen een stappenplan ontwikkelen zodat je tijdens dit traject weet wat je te wachten staat. We formuleren jouw persoonlijke doelen en ik help je met de stappen te bepalen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

les 4 Online kanalen optimaliseren

In deze les bekijken we welke online kanalen we kunnen optimaliseren of als je deze nog niet hebt, aan kunt maken en optimaal kunt inrichten.  Je wilt namelijk overal online een professionele uitstraling hebben. Tijdens deze module bepalen we op welke online kanalen je aanwezig moet zijn en help ik je je profiel te optimaliseren. 

les 5 website Deel i

We kijken naar de manier waarop we jouw website zo in kunnen richten dat klanten deze weten te vinden. Maar niet alleen dat, als mensen uiteindelijk op je website komen wil je ook dat ze blijven hangen, doorklikken en overgaan tot aankoop. In deze module leer je hoe.

les 6 website deel II

We gaan deze les aan de slag met het optimaliseren van jouw site en bespreken mogelijke knelpunten. O.b.v. de online klantreis van jouw klant kijken we naar hoe je jouw website daarbij passend kunt maken. 

les 7 zoekmachine optimalisatie (seo)

SEO is voor veel ondernemers een ver van hun bed show. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen om te zorgen dat Google ze hoog in de zoekresultaten plaatst. Gelukkig ga ik je hierbij helpen, ik beloof je dat het makkelijker is dan het lijkt. Je kijkt op mijn scherm mee en ik laat je alle ins- en outs zien.

les 8 social media

Wat moet je doen om eruit te springen op social media. Moet je aan de Facebook, is LinkedIn jouw kanaal of zit je juist op Instagram. Samen kijken we naar de beste opties en manieren om hier vorm aan te geven. Samen creeeren we content en kijken we waar en hoe je dit het beste kunt plaatsen. Je krijgt bovendien een praktijkopdracht zodat je direct in actie komt!

les 9 Content marketing 

Het is niet alleen belangrijk om een mooie website te hebben. Wat je op je website zet is net zo belangrijk. Het is zowel een manier om aan je klanten te zien dat je een expert bent, maar ook een kans om hoger te ranken op Google. Ik leg je uit hoe je de beste content kunt maken die website bezoekers genereert voor meer potentiële leads en klanten.

les 10 storytelling

Storytelling is “verhalen vertelen”. Storytelling is de meest krachtige manier van communiceren en jouw doelgroep te beinvloeden, leren en te inspireren. Het schept een band met jouw doelgroep. Tijdens deze les behandelen we de manieren voor storytelling.

les 11 email marketing

Veel ondernemers zien op tegen het sturen van Emails, maar wist je dat het een van de meest efficiënte middelen is? Tenminste, als het goed gedaan wordt. In deze module help ik je te ontdekken hoe je een effectieve email marketingcampagne moet opzetten.

les 12 consistentie en optimalisatie

We hebben nu maximaal ingezet op online zichtbaarheid maar hoe onderhoud je dit, hoe lees je de statistieken en waar stuur je op bij? Tijdens deze les duiken we Google Analytics in en laat ik je zien welke metrics belangrijk zijn en hoe je je volgende acties kan bepalen. Ook bespreken we een workflow die jou helpt om consistent te werken aan jouw zichtbaarheid.

Ervaren online marketeer + online lessen + live Q&A + onbeperkt support

Wat is de investering?

Je wil als ondernemer misschien alles zelf doen om kosten te besparen. Het kost alleen honderden uren aan Youtube-filmpjes, halfbakken blogs en webinars. En dat is als je een natuurtalent bent, want meestal zullen je eerste pogingen weinig succesvol zijn. Het gevolg is flinke frustratie en verspilde tijd die je niet meer terug krijgt. Er ontbreekt een duidelijke richting, stappenplan en focus. Deelname aan dit programma zorgt dat je snel op praktische wijze en in behapbare stappen jouw online zichtbaarheid vergroot. Hiermee krijg je al snel meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet. Kortom, een investering die zichzelf terug betaald.

Alle benefits nogmaals op een rijtje:

 • In slechts 12 weken maximaal online zichtbaar (onbetaalbaar)
 • Wekelijkse lessen online in je eigen tempo (t.w.v. 1997 euro)
 • Elke week live Q&A waarin jij al je vragen kunt stellen (t.w.v. 1250 euro)
 • Continue email support tijdens het traject (t.w.v. 2250 euro)
 • Werkboeken en opdrachten (t.w.v. 297 euro)

FAST ACTION BONUS

Beslis je om NU deel te nemen aan dit programma?
Dan ontvang je de volgende bonussen!

 • Toegang tot de academy die ik nu aan het ontwikkelen ben waarin jij alle lessen online kunt terugkijken en recht hebt op alle lessen in de toekomst op het gebied van online marketing!
 • Complete persoonlijke website audit incl. advies rapport om nog betere conversies op jouw website te krijgen (1497 euro)
 • Ervaren online marketeer + team ter beschikking voor al jouw vragen
 • Raak geïnspireerd door anderen
 • Direct hulp als je vastloopt
 • Speciaal voor praktisch ingestelde ondernemers
 • Gericht op jouw persoonlijke case

Totale waarde: 7261

NORMALE PRIJS: 1497 euro

Jouw investering NU:497

Testimonials

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen, als ik dans omdat ik een opdracht binnen gesleept heb, danst zij met mij mee. Bovendien heeft ze ook heel veel humor wat de samenwerking gewoon heel plezierig maakt en een dag één op één altijd voorbij vliegt! Ze is gewoon erg goed in wat ze doet!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

Nog meer voordelen

Praktijkgericht

Wie zit er te wachten op langdradige theoretische lessen. Leuk al die kennis, maar jij werkt in de praktijk en moet deze kennis dus ook in de praktijk toe kunnen passen. Ik zorg ervoor dat alles wat je leert bedoeld is om direct in de praktijk toe te passen. Stop met blokken, ga meteen aan de slag.

Persoonlijk

Als ondernemer wil je direct de vertaalslag maken naar jouw onderneming. Tijdens de live Q&A’s kun je jouw vragen bespreken zodat je meteen weet hoe je de opgedane kennis in jouw werkveld kan toepassen.

Direct feedback

Mocht je tijdens het traject vragen hebben of vastlopen dan kun je direct bij mij of mijn team terecht voor raad en daad. Het doel is dat je uiteindelijk zelf continuïteit kunt aanbrengen in je online zichtbaarheid, daarom is er altijd ruimte voor vragen en feedback op jouw case.

FAQ

Voor wie is dit programma?

Voor elke ondernemer en ZZP-er die online meer klanten wil werven. Mensen die de ambitie hebben om te groeien, meer willen weten over online marketing en zelf klanten binnen willen halen via hun online kanalen.

Wat is het resultaat van dit traject?

Het uiteindelijke doel is om jou de kennis en kunde te geven om jou en je bedrijf maximaal online zichtbaar te maken. Maar dat is niet alles! Door samen intensief aan de slag te gaan maak je tijdens deze 12 weken enorme stappen. Door meer online zichtbaarheid krijg je meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer omzet.

Betaalt de investering zich terug?

Bedenk je hoeveel tijd, geld en frustratie je jezelf bespaard als je binnen 12 weken jouw online zichtbaarheid weet te optimaliseren. Als je zelf aan de slag gaat zonder gespecialiseerde kennis en ondersteuning ben je maanden, misschien wel jaren verder. Als je dit traject doorloopt ben jij nieuwe klanten aan het werven lang voordat iemand anders er ooit aan toe komt. Kortom het loont de moeite om nu te investeren in intensief traject zodat je hier snel de vruchten van plukt.

Wat als ik mijn online marketing toch liever uitbesteed?

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om jouw online marketing alsnog uit te besteden. Maar ook dan is het geen slecht idee om dit traject te volgen. Je weet dan namelijk wel precies hoe het werkt en waar je extra hulp bij nodig hebt.

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld?

Super leuk dat je overweegt om je aan te melden! Je kunt direct jouw aanmelding doen via de knoppen op deze website. Na jouw aanmelding ontvang je een email met alle informatie voor de start van maandag 4 oktober 2021! Kort daarna begint jouw reis naar online zichtbaarheid Je ontvangt elke week toegang tot een module waarin jij de stof en opdrachten krijgt voor die week. Zo raak je niet overweldigd en kan je stap voor stap aan de slag! 

Wil je weten of dit wat voor jou is?

Boek geheel vrijblijvend een koffie call met mij in! Samen sparren we over jouw doelstellingen en kijken we of dit programma bij jou past.

Maak gelijk een afspraak

× Kan ik je helpen? Available from 09:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday