Let op : Werk intensief aan jouw zichtbaarheid en behaal in 12 weken maximale online zichtbaarheid en blijf eraan werken volgens een bewezen systeem.

In 12 weken jouw online zichtbaarheid boosten

Doe mee aan het boost jouw zichtbaarheidsprogramma en ga 10 stappen vooruit!

Heb je het idee dat jouw klanten je online niet kunnen vinden en hierdoor omzet misloopt? Tijdens dit programma ga je intensief aan de slag en word je maximaal online zichtbaar én breng je continuïteit in je zichtbaarheid. Om online zichtbaar te zijn voor jouw klanten moet je verschillende kanalen en elementen optimaal te benutten. Hoe je dat doet leer je in dit 12-weeks programma. Tijdens dit programma bekijken we waar je online zichtbaar wil zijn en hoe je dit aan kunt pakken. Stap voor stap lopen we alle elementen door met wekelijkse modules. Tijdens de lessen leer je niet alleen hoe je voor jouw bedrijf de online kanalen het beste kunt benutten, maar ook hoe je dit consequent kunt doen. Het resultaat na 12 weken is maximale online zichtbaarheid zowel nu als in de toekomst. Ga aan de slag zodat niemand meer (online) om je heen kan!

 

Aanmelden

Samen stap voor stap aan de slag met online zichtbaarheid. Heb je een fantastisch idee, wil je groeien, ben je ambitieus en weet je dat je online meer bezoekers, leads en klanten wilt maar geen idee hoe?

Zie jij door alle blogs, video’s en cursussen door de bomen het bos niet meer?  Verander dat direct en doe mee.

HET probleem

online gaan kost tijd

Er zijn zoveel dingen die je moet doen om online zichtbaar te worden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom pakken we het in dit 12  weken durende traject stap voor stap aan. Zo blijft het behapbaar, duidelijk en uiteindelijk makkelijker.

geen kennis

Veel zelfstandigen geven aan dat ze  niet weten hoe ze online zichtbaarder kunnen worden. Gelukkig weet ik dat wel! In 12 weken help ik je om je doel te bereiken. De online lessen bevatten zo min mogelijk onnodige theorie zodat je er direct in de praktijk mee aan de slag kan.

geld

Je hebt er misschien over gedacht om je online zichtbaarheid uit te besteden, maar dit is financieel vaak (nog) niet haalbaar. Tijdens dit traject leer je zelf hoe je jouw online zichtbaarheid maximaal kan vergroten.

Herken jij jezelf?

Je wil meer klanten

Je bent een expert in jouw vakgebied en zet je voor de volle 100% in, maar je wil groeien en dus meer klanten.

Je wil oude klanten vasthouden

Je bent al een tijdje bezig en hebt al een aardig klantenbestand. Je wil een manier om die klanten ook vast te houden.

Je wil jezelf neerzetten als expert

Jij weet dat je deskundig bent en de juiste kennis, maar anderen zijn hier nog niet altijd van op de hoogte.

Je wil de concurrentie voor blijven

Jouw concurrentie lijkt voor jouw neus alle klanten weg te kapen. Niet omdat ze per se beter zijn, maar omdat ze online te vinden zijn.

De Oplossing: Ga online

Online is waar het gebeurt. Waarschijnlijk wist je dat al, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen. Tijdens dit programma neem ik je stap voor stap mee op weg naar maximale zichtbaarheid.

 • Online lessen van een online marketing expert
 • Stap voor stap in 12 weken naar je doel
 • Gericht op de praktijk zonder onnodige theorie
 • Wekelijkse live Q&A’s en ruimte voor vragen

Voor wie

 Je bent waarschijnlijk heel ambitieus met jouw doelen en besteed hier het liefst al je tijd aan. Of tenminste, de tijd die je hebt. Maar op een of andere manier moeten klanten jou ook weten te vinden, en dat is waar online marketing om de hoek komt. Online marketing is essentieel voor jouw online zichtbaarheid en het genereren van website bezoekers en nieuwe klanten. Waarschijnlijk wil je dit als ambitieuze ondernemer goed aanpakken, maar weet je niet hoe. Dan is dit programma ideaal. Je kunt dit programma in 12 weken doorlopen maar je hebt levenslang toegang tot de cursus. In je eigen tijd en tempo doorloop je de 12 modules voor maximale online zichtbaarheid en leads. Pas jij hier tussen?

✔️ Ondernemers die een heel goed bedrijfsidee hebben, maar nog niet weten hoe je jezelf online profileert

✔️ Ondernemers die nog een andere baan hebben, maar binnenkort aan de slag willen als zelfstandig ondernemer.

✔️ Ondernemers die zich al een tijdje voor de volle 100% inzetten, maar op online marketinggebied nog hulp kunnen gebruiken.

✔️ Ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met online marketing, maar niet weten of ze het eigenlijk wel goed doen.

Ben jij een van deze ondernemers, meld je aan!

Expertise

Ik heb meer dan 8 jaar ervaring als online marketingexpert. Ondertussen heb ik de perfecte formule voor online zichtbaarheid.

Support

Ik geef niet alleen les maar zorg ook voor persoonlijke feedback op jouw vragen via de live Q&A’s en per mail. 

PRAKTISCH & BEHAPBAAR

Geen droge theoretische modules maar een praktische kennis en opdrachten om jouw kennis toe te passen. Wekelijks, dus bye bye overwhelm

In een rechte lijn naar maximale online zichtbaarheid

Bespaar tijd, geld en frustratie door jouw jouw online zichtbaarheid in één keer goed aan te pakken. Ga niet uren achter elkaar zitten blokken, om vervolgens alsnog de plank mis te slaan. Dit programma bespaart je deze verspilde moeite en kostbare fouten. Dankzij mijn kennis en 8 jaar ervaring kun je de nieuwe kennis direct vertalen naar jouw business. 

Stop met studeren, video’s kijken en artikelen lezen. We gaan in 12 modules praktisch en stap voor stap zorgen voor online zichtbaarheid die staat als een huis.

anna matulessy - online marketing specialist

Meet Anna

Hi, ik ben Anna van BetterOnline. Ik werk al meer dan 8 jaar samen met zelfstandig ondernemers en bedrijven om te zorgen voor meer leads, meer klanten, en meer omzet. In de afgelopen jaren heb ik me vol ingezet om de online marketing doelen van mijn klanten te behalen.  Bovendien heb ik nu de beste formule gevonden om de online zichtbaarheid van ondernemers te verbeteren. Deze formule is ‘Tried & Tested’, ik help je dan ook graag om deze formule ook voor jou te laten werken. 

Wat is het BOOOST JOUW Zichtbaarheid programma

In 12 weken online zichtbaar voor jouw klanten

In dit programma ben je in 12 weken maximaal online zichtbaar. Wil je er langer over doen? Je hebt levenslang toegang tot de cursus dus in je eigen tijd en tempo kan ook! Dit doe je stap voor stap met wekelijkse lessen en opdrachten. De lessen kun je online en in je eigen tijd en tempo volgen maar ik blijf wel de stok achter de deur! Daarnaast krijg je huiswerk waar je de kennis meteen omzet in actie en zijn er wekelijkse Q&A sessies. Heb je meer support nodig dan sta ik met mijn team klaar om je via email bij te staan.

Een power-packed programma met digitale kennis en support om in een rechte lijn af te stevenen op maximale online zichtbaarheid!

 • Online wekelijkse lessen
 • 8+ jaar ervaring in de online wereld
 • Continue support
 • Wekelijkse Live Q&A

Meld je aan

Meld je direct aan en ga aan de slag met jouw online zichtbaarheid. To your succes!

Ja, ik wil direct beginnen!

Wat aan bod komt in het programma

Tijdens het 12  weken durende programma doorlopen we de stappen om voor een maximale online zichtbaarheid te zorgen. We starten bij de basis door te ontdekken wat jouw propositie is. Dus wat is je doel, doelgroep en product, en wat maakt jouw product of service uniek. Daarna leer je hoe je jouw online kanalen optimaal kunt inzetten om online zichtbaarder te worden. Je ontdekt hoe je social media en jouw website kan veranderen in een leadmachine, onder andere door gebruik te maken van SEO, content en email marketing. Ik licht de modules hierna verder toe.

les 1 Jouw propositie

Om de online kanalen zo goed mogelijk te benutten moeten we eerst weten wie jij bent, welke service je levert en wat jouw unique selling points zijn. Welke boodschap wil je overdragen en aan wie?

– Je why, how, what ontdekken en je unieke propositie formuleren

– Je aanbod verscherpen (dienst of product) en je unique selling points

les 2 jouw ideale klant /doelgroep

 

When you’re talking to everybody, you’re taling to no one. Tijdens deze les gaan we in op jouw ideale klant en jouw doelgroep. Wie zijn ze, hoe communiceren ze, waar zijn ze te vinden. We maken bier persona’s en zorgen dat jij weet wie jouw klant is, waar je deze kunt bereiken en wat hun interesseert zodat ze ingaan op jouw aanbod.

 

les 3 jouw stappenplan

In deze les gaan we samen een stappenplan ontwikkelen zodat je tijdens dit traject weet wat je te wachten staat. We formuleren jouw persoonlijke doelen en ik help je met de stappen te bepalen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

les 4 Online kanalen optimaliseren

In deze les bekijken we welke online kanalen we kunnen optimaliseren of als je deze nog niet hebt, aan kunt maken en optimaal kunt inrichten.  Je wilt namelijk overal online een professionele uitstraling hebben. Tijdens deze module bepalen we op welke online kanalen je aanwezig moet zijn en help ik je je profiel te optimaliseren. 

les 5 website

We kijken naar de manier waarop we jouw website zo in kunnen richten dat klanten deze weten te vinden. Maar niet alleen dat, als mensen uiteindelijk op je website komen wil je ook dat ze blijven hangen, doorklikken en overgaan tot aankoop. In deze module leer je hoe.

les 6 zoekmachine optimalisatie (seo)

SEO is voor veel ondernemers een ver van hun bed show. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen om te zorgen dat Google ze hoog in de zoekresultaten plaatst. Gelukkig ga ik je hierbij helpen, ik beloof je dat het makkelijker is dan het lijkt. Je kijkt op mijn scherm mee en ik laat je alle ins- en outs zien.

les 7 social media

Wat moet je doen om eruit te springen op social media. Moet je aan de Facebook, is LinkedIn jouw kanaal of zit je juist op Instagram. Samen kijken we naar de beste opties en manieren om hier vorm aan te geven. Samen creeeren we content en kijken we waar en hoe je dit het beste kunt plaatsen. Je krijgt bovendien een praktijkopdracht en persoonlijke feedback.

les 8 Content marketing 

Het is niet alleen belangrijk om een mooie website te hebben. Wat je op je website zet is net zo belangrijk. Het is zowel een manier om aan je klanten te zien dat je een expert bent, maar ook een kans om hoger te ranken op Google. Ik leg je uit hoe je de beste content kunt maken die website bezoekers genereert voor meer potentiële leads en klanten.

les 9 van content naar cash

We gaan deze les bepalen hoe jouw content ervoor kan zorgen dat je meer leads en klanten krijgt. Hoe krijgen we hun gegevens om deze warme leads op te volgen? We bespreken diverse bewezen methodes en je gaat aan de slag om dit toe te passen op je eigen site.

les 10 storytelling

Storytelling is “verhalen vertelen”. Storytelling is de meest krachtige manier van communiceren en jouw doelgroep te beinvloeden, leren en te inspireren. Het schept een band met jouw doelgroep. Tijdens deze les behandelen we de manieren voor storytelling.

les 11 email marketing

Veel ondernemers zien op tegen het sturen van Emails, maar wist je dat het een van de meest efficiënte middelen is? Tenminste, als het goed gedaan wordt. In deze module help ik je te ontdekken hoe je een effectieve email marketingcampagne moet opzetten.

les 12 Jouw lead magneet funnel

We hebben nu maximaal ingezet op online zichtbaarheid, we hebben het voorwerk gedaan en nu is het tijd om live te gaan In deze les zetten we samen jouw eerste lead magneet funnel op zodat je de constante stroom van leads eindelijk gaat behalen.

In 12 weken maximaal online zichtbaar &
op weg naar meer leads en klanten.

Wat is de investering?

Je wilt als ondernemer misschien alles zelf doen om kosten te besparen. Het kost alleen honderden uren aan Youtube-filmpjes, halfbakken blogs en webinars. En dat is als je een natuurtalent bent, want meestal zullen je eerste pogingen weinig succesvol zijn. Het gevolg is flinke frustratie en verspilde tijd die je niet meer terug krijgt. Er ontbreekt een duidelijke richting, stappenplan en focus. Deelname aan dit programma zorgt dat je snel op praktische wijze en in behapbare stappen jouw online zichtbaarheid vergroot. Hiermee krijg je al snel meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet. Kortom, een investering die zichzelf terug betaald.

Investering: 1497 euro

Alle benefits nogmaals op een rijtje:

 • In slechts 12 weken maximaal online zichtbaar (onbetaalbaar)
 • Wekelijkse modules en online lessen (t.w.v. 2364 euro)
 • Een jaar lang toegang tot de wekelijkse live Q&A (t.w.v. 1250 euro)
 • Continue email support tijdens het traject (t.w.v. 1500 euro)
 • Online omgeving om masterclasses in je eigen tijd terug te kijken (t.w.v. 497 euro)
 • Werkboeken, handleidingen en checklists (t.w.v. 297 euro)

FAST ACTION BONUS

Beslis je om NU deel te nemen aan dit programma?
Dan ontvang je de volgende bonussen!

 • Complete persoonlijke website audit incl. advies rapport om nog betere conversies op jouw website te krijgen (t.w.v. 1497 euro)
 • Ervaren online expert + team ter beschikking voor al jouw vragen
 • Raak geïnspireerd door anderen
 • Direct hulp als je vastloopt
 • Speciaal voor praktisch ingestelde ondernemers
 • Stap voor stap en altijd een stok achter de deur

Totale waarde:

€ 7405

Jouw investering:

1497 

(betalen in termijnen mogelijk)

wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

Nog meer voordelen

Praktijkgericht

Wie zit er te wachten op langdradige theoretische lessen. Leuk al die kennis, maar jij werkt in de praktijk en moet deze kennis dus ook in de praktijk toe kunnen passen. Ik zorg ervoor dat alles wat je leert bedoeld is om direct in de praktijk toe te passen. Stop met blokken, ga meteen aan de slag.

BEHAPBAAR

Als ondernemer wil je direct de vertaalslag maken naar jouw onderneming. Maar hallo overwhelm! Door de lessen op te breken en te werken met wekelijkse opdrachten houden we het behapbaar!

Direct feedback

Mocht je tijdens het traject vragen hebben of vastlopen dan kun je direct bij mij of mijn team terecht voor raad en daad. Het doel is dat je uiteindelijk zelf continuïteit kunt aanbrengen in je online zichtbaarheid, daarom is er altijd ruimte voor vragen en feedback op jouw case.

Zeker van succes

De ervaringen van de ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met dit programma laten zien dat het je verder helpt, tijd en stress bespaart en je een systeem geven om jouw online zichtbaarheid te laten groeien.  Alleen als je 100% committed bent en jouw online zichtbaarheid serieus neemt is dit programma wat voor jou. Heb je dit programma gekocht en besluit je dat het niets voor jou is? Geef het binnen 14 dagen aan en ik retourneer jouw aankoopbedrag.

FAQ

Voor wie is dit programma?

Voor elke ondernemer en ZZP-er die online meer zichtbaarheid wilt. Mensen die de ambitie hebben om te groeien, meer willen weten over online marketing en zelf klanten binnen willen halen via hun online kanalen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 1, 2 of 3 termijnen betalen.

Wat is het resultaat van dit traject?

Het uiteindelijke doel is om jou de kennis en kunde te geven om jou en je bedrijf maximaal online zichtbaar te maken. Maar dat is niet alles! Door samen intensief aan de slag te gaan maak je tijdens deze 12 weken enorme stappen. Door meer online zichtbaarheid krijg je meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer omzet.

Betaalt de investering zich terug?

Bedenk je hoeveel tijd, geld en frustratie je jezelf bespaard als je binnen 12 weken jouw online zichtbaarheid weet te optimaliseren. Als je zelf aan de slag gaat zonder gespecialiseerde kennis en ondersteuning ben je maanden, misschien wel jaren verder. Als je dit traject doorloopt ben jij nieuwe klanten aan het werven lang voordat iemand anders er ooit aan toe komt. Kortom het loont de moeite om nu te investeren in intensief traject zodat je hier snel de vruchten van plukt.

Wat als ik mijn online marketing toch liever uitbesteed?

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om jouw online marketing alsnog uit te besteden. Maar ook dan is het geen slecht idee om dit traject te volgen. Je weet dan namelijk wel precies hoe het werkt en waar je extra hulp bij nodig hebt.

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld?

Super leuk dat je overweegt om je aan te melden! Je kunt je rechtstreeks aanmelden via de website. Na een succesvolle aanmelding krijg je automatisch mails van mij met daarin de roadmap en hoe we de komende 12 weken gaan aanvliegen. Je krijgt tevens direct toegang tot de online omgeving.

Wil je weten of dit wat voor jou is?

Boek geheel vrijblijvend een call in! Samen sparren we over jouw doelstellingen en kijken we of dit traject bij jou past.

Boek een discovery call