Let op : Jouw emaillijst is goud waard…maar alleen als je hem ook daadwerkelijk gebruikt.  Krijg nu toegang tot meer dan 100 email templates. 

 Is dit herkenbaar? Je hebt een emaillijst maar komt er niet toe om ook daadwerkelijk te mailen.  

Of je er niet toe komt om je lijst te mailen door gebrek aan tijd, inspiratie of zin. Feit blijft dat je leads hierdoor koud worden en hun heil ergens anders zullen zoeken.  Deze Email toolkit  is de oplossing.  Met de bijna 100 email templates heb je nooit meer gebrek aan inspiratie. Bovendien zijn de emails geschreven met meer dan 8 jaar marketingkennis, en daarom zorgen voor optimale engagement met je leads.  Met deze emails zorg je voor consistentie, engagement, inspiratie en uiteindelijk maximale ROI.

Krijg direct toegang

Bestel nu jouw Email toolkit en ga direct aan de slag.

 • Welkomst email sequence, 6 emails  (waarde €720)
 • 15 Sales email templates (waarde €1800)
 • 52 nieuwsbrief templates + 5 bonus emails (waarde €6240)
 • 250 FOMO email titels (waarde €299)
 • Email succes E-book  (waarde € 97)
 • Email succes checklist (waarde € 27)

Totale waarde: € 9183 – Vandaag: € 27

Je weet dat je je (potentiele) klanten moet mailen, maar wat houdt je tegen?

Het kost zoveel tijd

Je hebt niet voor niks een emaillijst opgebouwd. Kortom, je weet best hoe belangrijk email marketing is om een band op te bouwen met je potentiële klanten en te converteren. Het probleem is alleen dat schrijven tijd kost, en dat is precies wat je niet hebt, tijd.  

Wat ga je schrijven

Je hebt eindelijk besloten om emails te schrijven, maar waarover ga je eigenlijk schrijven?  Wat ga je vertellen dat je leads ook echt aanspreekt en wat ervoor zorgt dat ze nog meer van hou willen horen? Je hebt geen idee.

Inspiratie

Je hebt ondertussen al heel wat emails gestuurd naar je leads. Maar, nu ben je toch echt op het moment gekomen dat je geen inspiratie meer hebt. Je hebt het idee dat je elk denkbare onderwerp al gebruikt hebt voor jouw emails. 

Herken jij jezelf?

"Om te verkopen moet ik heel veel emails sturen..."

Om over te gaan tot het verkopen van je product of service moet je heel veel emails sturen. Het is te veel om te behappen. 

"Wat schrijf ik"

Je vindt het lastig om te bepalen wat jouw leads aan zal spreken. Je wil koste wat het kost voorkomen dat je leads je emails niet waardevol vinden, maar wat schrijf je?! 

"Ik heb geen tijd"

Je hebt het enorm druk met je eigen onderneming. Het schrijven en versturen van emails komt er simpelweg niet van, waardoor je leads koud worden en zichzelf uitschrijven voor je emaillijst.

"Ik heb geen inspiratie"

We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Je wil iets schrijven, maar blijft na twee woorden steken door gebrek aan inspiratie. 

er is een oplossing

Ik begrijp heel goed dat je soms geen tijd hebt om emails te schrijven, vastloopt of simpelweg niet meer weet wat je leads willen horen. Gelukkig is er een oplossing. 

 • Er is een manier om je emaillijst eenvoudig en simpel actief en betrokken te houden 
 • Het is mogelijk om consistent kwalitatief goede emails te versturen 
 • Het hoeft niet moeilijk te zijn om waardevolle emails te sturen en je leads of (potentiële) klanten te inspireren
 • Ook jij kunt verkopen krijgen met jouw emaillijst 

De Email toolkit van Anna is geweldig! Ik ben zelf een online marketeer waardoor ik als geen ander weer dat emailmarketing me veel kan opleveren. Maar, dan moet je wel daadwerkelijk emails sturen. Door al mijn dagelijkse werkzaamheden met klanten kwam ik niet aan het schrijven van nieuwe emails toe. Dankzij de Email toolkit van Anna kom ik nooit meer emails tekort om te versturen. Het is heel eenvoudig om de templates op mijn eigen werkveld af te stemmen en ik krijg meer respons dan ooit. Bovendien heb ik nog heel wat kunnen leren van de genoemde tips. 

Chantal Amely

Maak je leven gemakkelijker

Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer en weet dus als geen ander hoe kostbaar jouw tijd is. Soms heb je gewoonweg geen tijd om te gaan zitten om emails te schrijven, of je stelt het zo lang mogelijk uit omdat je niet weet wat je moet schrijven. Gelukkig heb ik voor jou de oplossing die jouw leven, of in ieder geval jouw email marketing, een heel stuk makkelijker kan maken. 

Hoe ga ik je helpen

Om jouw email marketing goed op te zetten is het belangrijk om emails te versturen die de lezer ergens toe aanzetten. Allereerst moet je een goede binnenkomer hebben, je eerste emails moeten dan ook precies de juiste toon neerzetten. Daarna wil je jouw lezers aanzetten tot reageren, en nadenken. Bovendien wil je ervoor zorgen dat de drang om de emails te openen onweerstaanbaar is. Dit kun je bereiken door het gebruik van de juiste onderwerptitels.  Die titels moeten teasen, een tipje van de sluier oplichten en informatie geven. Als je deze elementen onder de knie hebt staat niks je meer in de weg om een langdurige band op te bouwen met jouw leads, en maximale ROI (Return On Investment) te behalen. 

1. EEn Warm welkom

Als je jouw leads zover hebt dat ze hun emailadres aan jou geven, dan heb je goud in handen.  Maar, hier moet je wel goed mee omgaan. Om te zorgen dat je leads in de welkomstemails het gevoel krijgen dat ze op de juiste plek zijn, vindt je in de Email Toolkit 6 emails voor een warm welkom. 

2. De juiste inhoud

Het is een flinke uitdaging om elke keer nieuwe emails te schrijven die je lezer iets leren, betrokken maken en ze aanzetten tot actie. Doordat je weinig tijd hebt en gebrek aan inspiratie loop je soms vast. Daarom hebben we maar liefst 52 email templates bomvol waarde voor je geschreven die je direct kunt gebruiken.  

3. Onderwerptitels

Als het onderwerp van je email niet pakkend, grappig, informatief, of uitdagend is zullen je leads je email niet eens openen. Om te zorgen dat jouw emails niet meer ongeopend blijven vindt je in de Email Toolkit 250 onderwerptitels die zorgen voor FOMO (Fear Of Missing Out) bij jouw leads.

4. Sales

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat je leads overgaan tot de aankoop van jouw dienst of product. Om hierop over te gaan moet je eerst heel veel waardevolle emails sturen. Als de tijd eenmaal gekomen is kun je in de Email Toolkit 15 email templates vinden om jouw aanbod succesvol te verkopen aan je warm gemaakte leads. 

Je kunt nu heel wat tijd besparen

Deze Email toolkit is speciaal gemaakt voor ondernemers die weten hoe belangrijk emailmarketing is, maar er niet aan toe komen. Door de grote hoeveelheid email templates, onderwerptitels en tips om succesvolle emails te schrijven bespaar je heel veel tijd. Als je deze toolkit aanschaft is het moeilijke werk al gedaan, je hoeft eigenlijk alleen nog maar op verzenden te klikken en voila. Je bespaart hierdoor niet alleen tijd, het betaalt zichzelf ook nog eens terug.

Ontmoet Anna

Ik ben Anna Matulessy al meer dan 8 jaar help ik ondernemers en bedrijven en ben daarom een expert in online marketing. Ik weet hierdoor wat wel en niet werkt.  Door de jaren heen zijn er veel marketingtactieken bij gekomen, en er zijn er ook heel wat weer verdwenen. Maar, emailmarketing is altijd gebleven, niet voor niks wat het is nog steeds de marketingtechniek met de hoogste ROI. 

Met deze Email Toolkit wil ik ondernemers helpen om op een makkelijke en snelle manier geld te verdienen met hun email lijst. Door de grote hoeveelheid aan email templates die ik aanbied hoef je niet meer bang te zijn dat je leads koud worden en al je harde werk voor niets is geweest. 

Maak werk Van Email Marketing!

 

hierbij introduceer ik: de Email Toolkit

Speciaal voor de ondernemer die een beetje hulp, inspiratie en tips nodig heeft voor zijn email marketing heb ik deze Email Toolkit ontwikkeld. Dankzij mijn ruim 8 jaar aan ervaring heb je met deze toolkit de beste emails, titels en tips in handen om van jouw koude leads trouwe klanten te maken. 

Een Toolkit boordevol templates die je direct kunt gebruiken om naar jouw klanten te sturen. Je hoeft niet meer te worstelen met het vinden van tijd en inspiratie om goede emails te schrijven. Dat heb ik al voor je gedaan.  Met deze emails en tips bouw je waardevolle connecties op met mensen die hierdoor graag iets van jou willen kopen, een toolkit die zichzelf dus dubbel en dwars terugbetaald. 

 • Email templates die direct bruikbaar zijn
 •   Titels die je wel MOET openen
 • 8 jaar ervaring in 1 toolkit

Koop nu de complete Email Toolkit voor slechts € 27

Ontvang 52 email templates voor nieuwsbrieven (+5 bonusmails), 6 Welkomstemails, 15 Sales emailtemplates, 250 FOMO onderwerptitels, email succes E-book, en de email succes checklist.

koop de email toolkit

Ik heb een tijdje geleden een cursus gevolgd over email marketing, nadat ik van meerdere mensen had gehoord hoeveel het ze heeft opgeleverd. Na de cursus ben ik direct aan de slag gegaan met het verzamelen van emailadressen van mensen die mijn Voedings checklist wilden downloaden. De emailadressen stroomden binnen en ik ging vol goede moed aan de slag met het sturen van emails. Helaas werd het vinden van leuke en interessante onderwerpen om over te schrijven steeds lastiger. Ik zat soms uren naar mijn beeldscherm te staren zonder een sprankje inspiratie. En dat terwijl ik er ondertussen heel wat klanten bij had gekregen en liever met hun aan de slag ging om hun doelen te behalen.

Gelukkig kwam ik bij Anna terecht. De Email Toolkit die Anna heeft samengesteld heeft echt alles wat ik nodig heb om een eindeloze hoeveelheid emails te sturen die mensen ook nog eens graag lezen. Door de emails ben ik bijvoorbeeld veel persoonlijker geworden wat een heel verrassend effect heeft. Het lijkt wel alsof mensen me nu meer vertrouwen ondanks dat ik ook mijn zwaktes en fouten laat zien.

Als je net als ik ook niet meer weet wat je voor emails kunt sturen, dan is deze toolkit de ideale oplossing. Je zit nooit meer zonder informatie of stof om over te praten.

Dank je wel Anna voor deze gamechanging hulp.

Stephanie de Jong

De voordelen van de Email Toolkit

Deze Email Toolkit is bedoeld om jou inspiratie te geven voor je emails en je werk uit handen te nemen. De emails zijn bijvoorbeeld zo geschreven dat je alleen nog hier een daar jouw bedrijfsnaam of  jouw aanbod of bedrijfs informatie hoeft toe te voegen voordat je ze stuurt. We hebben je dus letterlijk heel wat werk uit handen genomen. Het schrijven van goede emails is een vak apart, en is dat nu net toevallig waar ik goed in ben! Lees hier alle voordelen als je deze toolkit aanschaft. 

 

 • Onbeperkt toegang en gebruik van de templates, E-book en checklist
 • Gebaseerd op 8 jaar online marketing ervaring en met bewezen strategieën en ideeën
 • Altijd inspiratie voor jouw emails
 • Bespaar tijd met (bijna) complete emails
 • Bouw een band op en zet jezelf neer als deskundige 
 • Haal het maximale potentieel uit je lijst

wat krijg je precies?

1. Welkomst email Sequence

Je moet bij het begin beginnen. Je allereerste welkomstemails zijn jouw visitekaartje en bepalen of je lead meer van je wil weten of afhaakt. Daarom heb ik een Welkomst email sequence van 6 emails samengesteld als visitekaartje van jouw bedrijf en om de potentiële klanten gelijk een warm welkom te geven.

2. 52 Nieuwsbrief Email Templates + 5 bonus emails

 Met deze email kalender heb je elke week van het jaar een email die je aan jouw leads kunt sturen. Ik heb hierbij rekening gehouden met een mix van email types om te voorkomen dat je enkel en alleen je bedrijf promoot maar ook echt waarde biedt, een band opbouwt en laat zien dat jij de expert bent in jouw niche of werkveld.

3. 15 Sales email templates 

Als je eenmaal een bandt hebt opgebouwd met je leads en ze jou zien als deskundige dan kun je overgaan tot verkoop. Houdt er rekening meer dat maximaal 20% van je emails bedoeld mogen zijn om te verkopen. Met deze sales email templates haal je het beste uit je sales email. 

4. Email succes E-book & Checklist

Gebruik dit E-book om te ontdekken hoe succesvolle emails eruit zien. Hierdoor kun je ook eenvoudig je eigen emails opstellen en ben je ervan verzekerd dat ook die succes zullen hebben. Gebruik de checklist om te controleren of je email alles bevat om succes te boeken. 

Als ondernemer ben ik altijd bezig met het bedenken van dingen die mijn bedrijf kunnen laten groeien. Ik las een aantal artikelen online en kwam tot de conclusie dat emailmarketing me op een eenvoudige manier kan helpen om een grotere klantenkring op te bouwen.

Ik ben van nature nogal een netwerker, maar door bepaalde omstandigheden 😉 was het de afgelopen periode lastig om de deur uit te gaan en te netwerken. Emailmarketing leek dan ook een goede manier om toch contact te blijven houden met leads en oude klanten. 

Ik dacht dat ik mijn emailmarketing wel kon automatiseren waardoor ik er niet zoveel tijd aan kwijt zou zijn. Op zich kun je heel wat dingen voorprogrammeren, maar dat neemt niet weg dat de emails ook nog inhoud moeten hebben.  Ik had niet verwacht dat het sturen van emails me zoveel stress kon opleveren.  Ik kon het simpelweg niet bijbenen. 

Ik wist op een bepaald moment echt niet meer wat ik mensen moest sturen. Ik had het idee dat ik alles al een keer geschreven had en dat mensen mijn emails snel beu zouden zijn. Met de Email Toolkit van Anna heb ik gelukkig weer een berg aan onderwerpen gevonden die ook nog eens uitgewerkt zijn in min of meer kant-en-klare emails.

Mijn emailmarketing heeft echt een flinke boost gekregen. De emailtemplates zijn superhandig en bruikbaar. Ik gebruik ook regelmatig de checklist om te checken of mijn emails kloppen. Ideaal!

Claudia Flores

de Email Toolkit

Speciaal voor de ondernemer die geen tijd heeft om dagen achter elkaar emails te schrijven en graag wat meer inspiratie krijgt. Je vindt in deze kit bijna 100 email templates die je bijna direct over kunt nemen. De templates zijn zo geschreven dat ze ervoor zorgen dat de lezer aangezet wordt tot nadenken, jou gaat zien als een expert, een band met je krijgt en geïnspireerd wordt. Gebruik de 15 Sales email templates om op succesvolle wijze je leads aan te zetten tot het kopen van jouw dienst of product. Oh, en wil je een paar tips voor email onderwerptitels die zeker geopend worden, we hebben er maar liefst 250 voor je verzameld. 

 • Welkomst email sequence, 6 emails  (waarde €720)

 • 15 Sales email templates (waarde €1800)

 • 52 nieuwsbrief templates + 5 bonus emails (waarde €6240)

 • 250 FOMO email titels (waarde €299)

 • Email succes E-book  (waarde € 97)

 • Email succes checklist (waarde € 27)

Pakket waarde: €9183

Actie prijs: €27

bestel de email toolkit

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

Uitgelicht

5 Bonus emails

Je ontvangt 5 bonus emails die je kunt gebruiken om je lijst aan te sporen om te reageren. Het gaat hierbij om (bijna) koude lijst die je hiermee mogelijk toch weer betrokken kan krijgen. 

Email succes E-Book

Na de aanschaf van de Email Toolkit heb je een enorme hoeveelheid emails die je bijna direct kunt gebruiken. Om daarna je eigen succesvolle emails te kunnen schrijven heb ik dit E-book voor je geschreven. Ontdek hoe je zelf succesvolle emails kunt opstellen die je leads warm houden.

heel veel voordeel

Voor elke ondernemer

De Email Toolkit is geschikt voor elke ondernemer die nu echt iets wil maken van zijn emailmarketing en hier een beetje hulp bij nodig heeft. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben of zeeën van tijd. De emails zijn direct bruikbaar voor iedereen.

waardevolle inhoud

Je kunt klanten niet binden met het sturen van aanbiedingen. Mensen willen een band opbouwen met jou, je merk en jouw bedrijf. Die band kun je alleen opbouwen door waardevolle mails te sturen boordevol nuttige informatie.

een jaar lang uitgewerkt

Als je de 52 nieuwsbrief templates gebruikt kun je elke week een email sturen naar jouw lijst. Samen met de 15 sales emails, de welkomst sequence van 6 emails en de 5 bonus emails kun je dan ook heel lang vooruit. 

de Email Toolkit

Speciaal voor de ondernemer die geen tijd heeft om dagen achter elkaar emails te schrijven en graag wat meer inspiratie krijgt. Je vindt in deze kit bijna 100 email templates die je bijna direct over kunt nemen. De templates zijn zo geschreven dat ze ervoor zorgen dat de lezer aangezet wordt tot nadenken, jou gaat zien als een expert, een band met je krijgt en geïnspireerd wordt. Gebruik de 15 Sales email templates om op succesvolle wijze je leads aan te zetten tot het kopen van jouw dienst of product. Oh, en wil je een paar tips voor email onderwerptitels die zeker geopend worden, we hebben er maar liefst 250 voor je verzameld. 

 • Welkomst email sequence, 6 emails  (waarde €720)

 • 15 Sales email templates (waarde €1800)

 • 52 nieuwsbrief templates + 5 bonus emails (waarde €6240)

 • 250 FOMO email titels (waarde €299)

 • Email succes E-book  (waarde € 97)

 • Email succes checklist (waarde € 27)

Totale waarde: €9183

Actie prijs: €27

bestel de EMAIL TOOLkit

Zeker van succes

De ervaringen van de ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met de Email Toolkit laten zien dat het je  zonder meer verder helpt, tijd en stress bespaart en je helptom betere emails te sturen en een waardevolle band op te bouwen met je leads.  Alleen als je 100% committed bent en je emailmarketing serieus neemt is deze toolkit wat voor jou. Heb je de toolkit gekocht en besluit je dat het niets voor jou is? Geef het binnen 7 dagen aan en ik retourneer jouw aankoopbedrag.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Als je op een bestel knop klikt op deze pagina wordt je naar de afrekenpagina gebracht. Hier kan je je betaalgegevens invullen en jouw Email Toolkit bestellen. Na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een email met de login gegevens van jouw account.

Waarom maar 27 euro?

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar ook ik heb hier een reden voor. Ik wil zoveel mogelijk ondernemers kennis laten maken met de kracht van emailmarketing zodat ze snakken naar meer. Als ik jou overtuig met mijn kennis en expertise  en jou echt verder help met resultaat behalen is het het begin van een goede samenwerking.

Wat krijg ik precies in de online Email Toolkit?

In de Email Toolkit vind je:

 • Welkomst email sequence, 6 emails  

 • 15 Sales email templates

 • 52 nieuwsbrief templates + 5 bonus emails

 • 250 FOMO email titels 

 • Email succes E-book  

 • Email succes checklist 

Hoelang heb ik toegang tot de toolkit?

Je hebt onbeperkt toegang tot de Email Toolkit. Je krijgt een eigen persoonlijke login waarin je ten alle tijden jouw toolkit en de bonus kunt downloaden.

Welke betaalmethodes zijn er?

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, Paypal of Creditcard. Je kunt jouw gewenste betaalmethode kiezen. De betaling loopt via een beveiligde en versleutelde verbinding.

Is dit bruikbaar voor elke industrie of niche?

Zeker weten! Of je nou een gezondheidscoach bent of een entrepeneur, een marketeer bent, of actief bent in de beauty branch, de starterskit kan je verder helpen. De templates zijn zo geschreven dat ze aan te passen zijn op de situatie van je eigen bedrijf en je er je eigen draai aan kunt geven. 

Wat als ik nog een onbeantwoorde vraag heb?

Heb je interesse in de Email Toolkit maar heb je nog een vraag? Of stond jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar [email protected] en ik mail je binnen 1 werkdag terug.

Ga direct aan de slag

Bestel snel de Email Toolkit en krijg direct toegang zodat je snel aan de slag kunt.

Ja, geef mij toegang