Jouw website is enkel een visitekaartje…

Herken je dat? Vol enthousiasme begon je jouw bedrijf en bedacht je dat je een website nodig had. Je kende al iemand, of kon via via bij een website bouwer terecht en die gaf je de opdracht om jouw wordpress website te laten maken. Het probleem? Er zat niet echt een strategie achter, er was niet over nagedacht in marketing termen.  Je wilde gewoon een mooie website zodat je kon beginnen. Nu heb je een online visitekaartje maar doet je website.. helemaal niets. Je hebt een online visitekaartje en daar is alles mee gezegd. Maar is het niet veel fijner als je een website hebt die voor je werkt en converteert? 

Jouw wordpress website laten maken, Hoe kan ik helpen

converterende wordpress website laten maken

Ik bouw niet zomaar websites. Over een website van BetterOnline is nagedacht. We kijken zorgvuldig naar jouw bedrijf, wat je website moet doen, de meest gewenste actie en waar je doelgroep behoefte aan heeft. Dit vertaalt zich naar een converterende website.

Marketing gericht

Er zit een groot voordeel aan een website bouwer met een marketing achtergrond. Ik ga net dat stapje verder als je kiest voor je wordpress website laten maken met mij. Wat moet er gebeuren zodat jouw website ook daadwerkelijk leads en klanten binnenbrengt. En daar gaan we mee aan de slag als je ons jouw wordpress website laat maken!

PRAKTisch EN SIMPEL

De meest converterende website hebben, betekent niet dat je voor elke wijziging naar je website bouwer moet. In tegendeel zelfs. Ik bouw websites die je juist zelf makkelijk kan onderhouden zodat je niet voor elk wissewasje afhankelijk bent van mij. Wel zo eerlijk en simpel.

Zou het niet fantastisch zijn als…

Je een website bouwer hebt die ook een marketing expert is en met jou kan meedenkt  hoe jouw website nieuwe leads en klanten gaat binnenbrengen? Zodat je een wordpress website  kan laten maken die werkt als een leadmachine

  • je een converterende wordpress website kan laten maken die daadwerkelijk iets oplevert
  • De website een professioneel design heeft die helemaal past bij jouw huisstijl (en ook als je die niet hebt help ik je daarbij)
  • je iemand hebt die met je meedenkt over hoe jouw website leads en klanten gaat brengen
  • Je een wordpress website kan laten maken die gemaakt is om zichzelf te onderhouden zodat je nergens vastloopt
  • Een expert met jou je online imperium opbouwt.
  • Je straks meer hebt dan slechts een visitekaartje maar waar jouw meest gewenste actie vanaf spat!

Een wordpress website maken die wél klanten oplevert?

Wil je weten waar je rekening mee moet houden voor een website die wél klanten brengt? Download dan de checklist voor een website die converteert!

Ja, dit wil ik

Wat gaan we doen?

“A website should be designed such that a visitor should go the cart with confidence and not to your contact page with confusion” – Amit Kalantri

Alles valt of staat met een plan. Een plan met een strategie naar hoe we jouw doelstellingen gaan realiseren op jouw website. Ik geloof hier 100% in en dit is ook hoe ik te werk ga. Ik ga met je in gesprek, we bespreken jouw doelen, jouw doelgroep, de meest gewenste actie op je site en wat voor designs je aanspreekt. Dan ga ik voor je aan de slag met de schetsen, het design en bouwen en vertaal ik dit naar het maken van een converterende wordpress website. Samen behalen we online succes en wordt je beter online.

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

BRAINSTORM

Jouw website moet meer zijn dan jouw visitekaartje. Als dat nu het geval is gaan we in een brainstorm kijken wat er nu niet werkt en wat je graag wilt met je site.  We bepalen daarna hoe je dit kan bereiken als je ons je wordpress website laat maken.  

wireframes

Op basis van onze brainstorm maak ik wireframes (website schetsen) van elke pagina op jouw website. Wireframes worden gemaakt met jouw doelgroep en jouw doelstellingen! Zo kunnen we zien of we alles hebben gedekt, waar eventueel nog dingen bij moeten en of het framework zo goed is om mee aan de slag te gaan.

Webdesign

Als de wireframes goed zijn ga ik aan de slag met jouw webdesign. Ik ontwerp de pagina’s volgens de wireframes en op basis van jouw huidige huisstijl en sites die je hebt doorgegeven die jou aanspreken. 

Wordpress website laten maken

Na goedkeuring van de designs is het tijd om aan de slag te gaan met het echte werk, het bouwen! Ik zal samen met mijn team jouw wordpress website laten maken en zorg dat alles technisch goed ingericht is. Daarmee bedoel ik: technisch goed voor Google en technisch makkelijk voor jou zodat je zelf straks makkelijk je site kan onderhouden.

1,2,3... Launch!

We zijn er! Jouw website staat nu en het is tijd voor de lancering! We gaan live met je nieuwe site en ik zorg voor de migratie als je nog een oude site had. Ook meld ik je site netjes aan in Google en zorg ik dat deze SEO technisch gereed is. Et voila, je website staat online en klaar om voor je aan de slag te gaan!

Klaar om te werken aan jouw succes?

Plan dan een website brainstorm sessie in om vrijblijvend te sparren over jouw site! We kijken dan samen hoe we van jouw visitekaartje een leadmachine maken.

Plan een website brainstorm     Kom in contact