Attentie : Aan alle doelgerichte ondernemers die het geheim willen weten van een succesvolle sales funnel en hiermee aan de slag willen…

De 3 geheimen van een succesvolle sales funnel

Je bent als ondernemer druk bezig met je plannen om de marketing van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je hebt eerder gehoord van een sales funnel maar je weet nog niet zo goed hoe je dat aan moet pakken.

Een sales funnel is inderdaad een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie en als je een goed doordachte funnel hebt zal dit gegarandeerd meer klanten opleveren.

En geen nood! Ik ga je helpen? Ik heb voor jou een PDF gemaakt met de 3 heilige funnel elementen die jou gegarandeerd een voorsprong geven op je concurrentie. Het volgende komt aan bod;

  • De 3 heilige funnel elementen: Boodschap – Design, Aanbod
  • Praktische voorbeelden
  • Aanpak volgens het AIDA model
  • Stappenplan voor een sterke marketingboodschap
  • 9 key pointers voor een sterke landingspagina.

Testimonial

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen