Hoe krijg je meer klanten online?

Het probleem wat ik bij veel doelgerichte ondernemers zie is dat ze wel precies weten wat en waar ze naartoe willen met hun bedrijf, grootse plannen hebben maar niet weten hoe ze dit vervolgens kunnen realiseren. Hoe werk je nou aan je online zichtbaarheid, hoe hou je de potentiele geinterresseerde klanten vast en hoe maak je uiteindelijk de vertaalslag naar warme leads en mensen die klaar zijn om bij jou te kopen. Dat is wat je wilt, toch? Meer klanten via de online wereld. Wat als ik je vertel dat er al een bewezen formule is om dit hele proces te doorlopen? Je bent er slechts 1 funnel van verwijderd, de online marketing funnel!

 

Hoe ga ik jou helpen

Online Marketing Expertise

Niet meer door de bomen het bos niet meer zien maar gericht, gefocust en dus strategisch werken aan jouw business en marketing doelstellingen. Je doelen ook echt behalen, samen met mij. Met jouw volharding  en mijn expertise in online marketing funnels gaat jouw online succes vervolgens sky-high. 

Door een online marketing funnel meer leads& meer klanten

Klinkt als een ver-van-je-bed-show? Dat hoeft  niet. Met mijn 8 jaar aan kennis en expertise ga ik jou helpen. Wat betekent dit? Ik help jou om klanten te bereiken, warm te maken voor jouw aanbod en ze uiteindelijk om te zetten naar betalende klanten. En dit alles via een geautomatiseerde online marketing funnel.

Geen technische hoofdpijn

Het mooie aan dit aanbod? Naast dat je  kennis opdoet om je eigen online marketing funnel te ontwerpen, hoef je je geen zorgen te maken over de technische uitdagingen die hier vervolgens bij komen kijken. Ik ga namelijk het volledige geautomatiseerde proces voor jou inrichten. Van landingspagina’s bouwen tot email automations, that’s on me 😉

Zou het niet fantastisch zijn als…

Denk aan een soort online formule waarin jij straks een verkoopmedewerker hebt die 24/7 voor jou aan de slag is om mensen warm te maken voor jouw aanbod,  leads binnen te halen, en je  uiteindelijk meer klanten bezorgt. De online marketing funnel.

  • Er een 24/7 verkoopsysteem is die voor jou werkt?
  • Niet alles meer handmatig hoeft  maar dingen automatisch gaan? 
  • Je een consistente stroom aan leads en klanten binnenhaalt, dag in, dag uit?
  • Er iemand tot je beschikking staat die jr alle technische dingen uit handen neemt?
  • Enkel de hoognodige informatie met je gedeeld wordt zonder alle ruis?
  • Je gefocust aan de slag gaat met het behalen van jouw online doelen?

Meer weten over Online marketing funnels?

Download dan dit stappenplan waarin ik je uitleg wat funnels zijn, wat de kracht hiervan is en hoe je uiteindelijk zelf jouw allereerste digitale funnel in maakt. Ontdek de 7 stappen om een succesvolle route op te zetten. Een route die jou leid naar meer leads, meer omzet en meer klanten. 

DOWNLOAD DIRECT

 Oke… een marketing funnel dus, en nu?

You’re just one funnel away – Russell Brunson

Alles valt of staat met een plan. Dit plan is 100% gefocust op de beste aanpak voor jouw 24/7 verkoopsysteem. Dit plan bevat de strategie naar hoe je meer leads en uiteindelijk meer klanten krijgt. Als we samen aan de slag gaan ga ik met je in gesprek, we bespreken dan jouw doelen en je kansen.  Wekelijks geef ik je de nodige kennis en sparren we zodat jij uiteindelijk jouw eigen verkoopsysteem in elkaar kan zetten. Je komt niet vast te zitten want je hebt je eigen coach. Daarnaast kun je me altijd vragen stellen en kan ik jouw content bekijken. Benje klaar? Dan bouw ik jouw verkoopsysteem. En tada, met jouw  funnel loop je voor op 80% van de ondernemers. Samen behalen we online succes en wordt je beter online.

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

aanvraag

Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan niet iedereen helpen. Doordat ik juist het persoonlijke zo belangrijk vind en we een intensief traject ingaan met wekelijks contact heb ik maandelijks daarom maar een beperkt aantal plekken. Als je concrete doelen hebt voor jouw online succes en tijd en ruimte hebt voor een intensief traject om te werken aan je online marketing funnel, is er zeker een grote kans dat we een goede match zijn. Om dit zeker te weten vraag ik je eerst om een aanvraag formulier in te vullen.

DISCOVERY

Heb ik jouw aanvraag ontvangen en denk ik dat we een goede match zijn? Dan boeken we samen een Discovery call. Tijdens deze call gaan we “discoveren” waar je naartoe wilt, wat voor product je hebt en hoe een online marketing funnel je kan helpen bij een geautomatiseerd verkoopsysteem. Als we beiden positief zijn kan ik je daarna een aanbod doen voor het programma. 

STRATEGISCH PLAN voor de online marketing funnel

Yes, we gaan samen aan de slag en gaan ons voor de volle 100% ons inzetten voor jouw online marketing funnel. Samen plannen we een kick-off sessie waarin we uitgebreid ingaan op jouw onweerstaanbare aanbod, wat je al hebt geprobeerd, wat werkte, wat niet en wat je nog kan doen, vervolgens maken we een plan voor jouw unieke verkoopsysteem.

WORk, WORK, WORK

Nu we weten wat we gaan doen en een concreet plan hebben gaan we vervolgens aan de slag. Wekelijks ontvang jij van mij video’s waarin ik je de nodige kennis geef zodat je daarmee aan de slag kunt. Daarnaast krijg je opdrachten die samen de inhoud van jouw online marketing funnel zullen zijn. Wekelijks hebben we een spar-moment waarin we kijken hoe het gaat en waar je daarna nog hulp bij nodig hebt. 

READY FOR LAUNCH

Als we klaar zijn met het programma hebben we alle elementen die nodig zijn voor jouw online marketing funnel. That’s where I come in. Ik ga nu aan de slag om alles te bouwen, te configureren en uiteraard al het andere saaie technische 😉 

Ik ga jouw 24/7 geautomatiseerde verkoopsysteem vervolgens voor jou lanceren. 

Klaar om te werken aan jouw succes?

Vul dan het aanvraagformulier in en wees specifiek! Hoe beter de informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik jou en jouw business uiteindelijk naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

ja, ik wil dit programma     Kom in contact