Je wil online adverteren, maar hoe Doe je Dat?

Je weet dat het bereik online heel groot kan zijn. Veel groter dan het bereik dat je op dit moment zelf kunt realiseren. Uiteraard heb je weleens gehoord van adverteren op Google of Facebook, maar hoe doe je dat? Je wil ermee beginnen of je  hebt er zelfs al mee gestoeid, maar je wil uiteindelijk toch liever dat het door een expert wordt gedaan. Zoals eerder gezegd weet je dat de online impact enorm kan zijn en wil  je nu echt aan de slag met online adverteren. Als je nu nog iemand zou hebben die de kennis heeft en dit  voor je uit handen kan nemen!

Hoe kan ik je helpen

ONLINE ADVERTEren EXPERTISE

Nooit meer de weg kwijt zijn maar gericht, gefocust en strategisch werken aan zowel jouw business als jouw marketing doelstellingen. Met een team van Facebook en Google experts zetten we vervolgens jouw online campagnes op zodat je op de juiste manier online adverteert. 

Strategisch, gefocust en doelgericht online adverteren

Weg met de aannames en pogingen. We maken een sterke strategie, we focussen ons op de juiste kanalen en tactieken en werken hiermee daarna doelgericht aan jouw succes. Samen met jouw input en ideeën creëren we  dan sterke en creatieve campagnes voor online adverteren.

Monitoring en bijsturing

Als wij jouw online campagnes verzorgen zitten we er altijd bovenop. We monitoren bijvoorbeeld de campagnes voor je advertenties  en sturen bij waar nodig, zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken! Uiteraard rapporteren we zodat je weet wat er gebeurt en welke doelen uiteindelijk bereikt worden.

zou het niet fantastisch zijn als…

Jij een team van experts hebt die jouw campagnes zullen verzorgen? Zodat je zeker weet dat je niet wat aan moddert maar er met creatief oog en kennis naar jouw doelstellingen en campagnes  voor online adverteren wordt gekeken? Of een team dat zorgt dat jij je budgetten niet verspild en ervoor zorgt dat jouw doelstellingen gerealiseerd worden.

  •  Je jouw  advertentiecampagnes voor volledig kan uitbesteden?
  • Expertise en advies tot je beschikking staat?
  • Professionals tot je beschikking staan die ervoor zorgen dat jij geen budget verspilt?
  • Je alleen input hoeft te geven en jouw creatieve online adverteren campagnes daarna volledig voor je in elkaar worden gezet? 
  • Jip-en-janneke taal gebruikt word om je op de hoogte te houden over jouw campagnes voor online adverteren?

STAPPENPLAN NAAR ONLINE ZICHTBAARHEID

Wil je naast online adverteren structureel en consistent blijven werken aan je online zichtbaarheid maar heb je hiervoor een stappenplan nodig? Dan is dit voor jou!

download nu

Online adverteren op Facebook en google

“Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone.” – Anonymous

Om jouw product of aanbod grootst onder de aandacht te brengen kan je tegenwoordig bijna niet meer om online advertenteren heen. Want online adverteren heeft zoveel voordelen. Bijvoorbeeld; je hebt een groot bereik, en je kan daarbij laser-focussed inzoomen op jouw doelgroep. Daarnaast  hoef je geen aannames meer te doen van wat wel of niet werkt, want alles is nu meetbaar. Daarbij houden we dat met onze expertise en kennis voor jou bij, én je krijgt er dan ook super waardevolle data voor terug die je nog meer inzichten geeft (of ons eigenlijk, dit vertellen we jou uiteraard in jip-en-janneke taal). Kortom ontdek de kracht van online adverteren!

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

VRAAG EEN OFFERTE voor online adverteren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van online adverteren op Facebook of Google? Vraag dan een offerte aan en ik ga vervolgens met je in gesprek. Zodat ik er zeker van kan zijn dat online adverteren voor jou de logische volgende stap is,  daar adviseer ik je dus graag over. 

KICK-OFF

  Zijn we na het gesprek allebei enthousiast en wil je aan de slag gaan met online adverteren? Dan plannen we hierna een kick-off sessie in. Hierin bespreken we de doelen, benodigdheden en vervolgstappen om vervolgens jouw online campagnes neer te zetten.

CAMPAGNE CREATIE

Hebben we alles wat we nodig hebben? Dan ga ik en mijn team aan de slag om jouw campagnes voor online adverteren te maken. Zo zullen we met behulp van jouw input alles verzorgen.  We maken aantrekkelijke advertenties, schrijven jouw teksten en richten daarna de complete campagne in.

READY FOR LAUNCH

Als alles klaar staat én jij ook 100% achter jouw campagnes staat dan gaan we deze live zetten. Dan laten we de campagnes kort lopen om ze te kunnen  testen en optimaliseren,  tot slot beginnen we na 2-3 dagen al met bijsturen. Voor een optimaal resultaat  blijven we daarna continu aan jouw campagnes werken.

Monitoring en bijsturing

Elke campagne voor online adverteren kan altijd beter. Bijvoorbeeld met goedkopere leads, lagere kosten, of meer klanten. Zo blijven we voor jou werken aan betere resultaten met jouw campagnes en geven we je maandelijks in jip-en-janneke taal een update over de behaalde resultaten

Klaar om te beginnen met online adverteren?

Vraag dan een offerte aan! Hoe meer  informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik jou en jouw business uiteindelijk naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

Vraag een offerte aan     Kom in contact