Je weet wat je wilt, je weet alleen niet hoe

Herken je dat? Je weet precies wat je wil en waar je jouw bedrijf naartoe wilt brengen. Dus zoveel nieuwe leads per week, en een X aantal nieuwe klanten, en daarnaast het opbouwen van je emaillijst voor meer potentiële klanten. Maar het probleem is dat je niet weet HOE, omdat er zoveel mogelijk is dat de keuzes je verlammen. Of je begint aan iets dat niet werkt,  je creeërt content die niet aanslaat of voert dingen niet uit. Dit kan anders. Want wat als je een online marketing coach zou hebben die jouw  kansen ziet? Die je helpt je doelen te bereiken, samen met jou aan de slag gaat en die je daarna altijd kan raadplegen. Dat is wat je bereikt met een coachingstraject.

Hoe ga ik jou helpen

online marketing coach

Ik geef je richting, waardoor je gefocust en strategisch kan werken aan jouw business en marketing doelstellingen. Met jouw doorzettingsvermogen en mijn expertise als online marketing coach zal  jouw online aanwezigheid uiteindelijk sky-high worden.

Strategisch, gefocust en doelgericht

Weg met de aannames. We maken een sterke strategie, en focussen ons op de juiste kanalen en tactieken waardoor we  doelgericht aan jouw succes werken. Loop je toch ergens vast? Dan is jouw  coach er om jou verder te helpen. Geen hap, snap dingen meer!

Persoonlijk & Praktisch

Ik ben een online marketing coach die jou door het digitale marketing bos heen leid. Zo zorg ik voor praktische tips waar je direct mee aan de slag kan, daarna kijk met naar jouw marketing activiteiten en help je vervolgens om, waar nodig bij te sturen. Dus 100% jouw succes en jouw bedrijf. 

Zou het niet fantastisch zijn als…

Je iemand hebt die voor jou de online kansen ziet, dus een online marketing coach. Die daarvoor samen met jou een behapbaar en praktisch plan maakt zodat je uiteindelijk de voordelen ziet van online succes. Waarschijnlijk weet je dat het werkt,  maar je hebt de kennis en tools nodig om dit voor  jouw business mogelijk te maken.

  • Iemand voor jou de digitale kansen ziet?
  • Jij je kan focussen op de dingen die het verschil gaan maken?
  • Je doelgericht aan dingen werkt die je ook daadwerkelijk verder gaan helpen?
  • Alle online marketing expertise binnen handbereik hebt?
  • Je samen met een online marketing coach kan bouwen aan je online imperium?
  • Aannames verleden tijd worden?

Stappenplan naar online zichtbaarheid

Wil je vast beginnen met doelgericht te werk gaan en alvast ervaren hoe het voelt als je weet waarvoor je iets doet? Download dan het online zichtbaarheid stappenplan!

Ja, dit wil ik

 Wat gaan we doen?

“Plans are nothing; planning is everything.” ― Dwight D.

Alles valt of staat met een plan. Dit plan omvat de strategie om jouw doelstellingen terealiseren. Als online marketing coach geloof Ik hier 100% in. Ik ga met je in gesprek, waarna we  jouw doelen  bespreken en kijken waar je kansen liggen. Daarna maken we een plan om jouw doelstellingen te realiseren en vervolgens help ik je bij de uitvoering hiervan. Hierna zullen we maandelijks sparren en ben ik jouw persoonlijke online marketing coach. Daarnaast kan je me altijd vragen stellen,  tot slot kan ik met je meekijken naar jouw content, campagnes of andere plannen. Hierdoor behalen we samen online succes en wordt je beter online.

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

AANVRAAG online marketing coaching

Hoe graag ik het ook zou willen, als online marketing coach kan ik niet iedereen helpen. Doordat ik juist het persoonlijke zo belangrijk vind heb ik daarom een beperkt aantal plekken voor coachingstrajecten. Maar als je concrete doelen hebt voor jouw online succes en weet waar je naartoe wil is er een grote kans dat we een goede match zijn. Om dit zeker te weten vraag ik je eerst om een aanvraag formulier in te vullen.

DISCOVERY

Heb ik jouw aanvraag ontvangen en denk ik dat we een goede match zijn? Dan boeken we samen een Discovery call. Tijdens deze call gaan we “discoveren” waar je naartoe wilt, waar je kansen liggen en hoe ik als online marketing coach jou daarbij kan helpen. Als we hier beide een positief gevoel over hebben, zal ik je een aanbod doen voor een coachingstraject. 

STRATEGISCH online Marketing coach PLAN

Yes, we gaan samen aan de slag en gaan voor de volle 100% ons inzetten voor jouw succes. Samen plannen we een kick-off sessie waarin we uitgebreid ingaan op wat je al hebt geprobeerd, wat werkte, wat niet, wat je nog kan doen en maken we een plan.

READY FOR LAUNCH

Hebben we een plan? Dan gaan we aan de slag. Je gaat gefocust en consistent werken aan de roadmap die je met mij als online marketing coach hebt uitgestippeld. Maandelijks bespreken we de acties, de plannen, wat je hebt gemaakt, waar je wilt dat ik meekijken hoe dit bijdraagt aan jouw online succes.

JE EIGEN online marketing coach

Ik ben er niet alleen om jou te coachen, ik ben er voor jouw succes. Dat betekent dat als je vastloopt, je mij altijd vragen kan stellen. Maak gebruik van mijn expertise! Gedurende het traject ben ik beschikbaar als jouw persoonlijke online marketing coach. Heb je extra hulp nodig? Dan heb ik ook nog een team die jou kan bijstaan! 

Klaar om te werken aan jouw succes?

Vul dan het aanvraagformulier in en wees specifiek! Hoe beter de informatie, hoe beter ik kan beoordelen of ik als online marketing coach jou en jouw business naar nieuwe online hoogtes kan brengen.

Vraag coaching aan     Kom in contact