Let op : Voor de ondernemer die online zichtbaarheid goed wil aanpakken zonder stress, frustratie of tijdsverspilling… 

Jouw Online Zichtbaarheid Vergroten Zonder Stress, frustratie of uren werk? Ga voor meer klanten online!

De Online Zichtbaarheid Starterskit is een power-packed starterskit met een masterclass en bomvol uitgewerkte ideeën, stappenplan en kalenders dat jouw weg naar online zichtbaarheid super makkelijk maakt. Het bevat alle elementen om aan jouw zichtbaarheid te werken en alles is voor je uitgewerkt. Bespaar tijd en stress en start vandaag nog met jouw online zichtbaarheid vergroten.

Krijg direct toegang

Bestel nu jouw starterskit en ga direct aan de slag.

 • Website APK checklist en optimalisatie stappenplan (waarde €97)
 • 365 dagen social media kalender incl. feestdagen en inhaakkalender (waarde €47)
 • Jaarkalender voor jouw content (waarde €47)
 • 52 weken email kalender incl. checklists voor een goede email (waarde €67)
 • Bonus: Online Zichtbaarheid Masterclass (waarde € 197)
 • Bonus: Storytelling formule (waarde € 67)
 • Bonus: Beste tijd om te posten cheat sheet (waarde € 37)

Totale waarde: € 559 – Nu eenmalig: € 17

succes behalen met online zichtbaarheid, maar hoe?

Het kost zoveel tijd

Je weet dat online zichtbaarheid belangrijk is maar de dingen die je doet kosten al uren. Hoe ga je in godsnaam een systeem hiervoor vinden zonder overspannen te raken? Je hebt immers geen uitgebreid team die dit voor je kan doen…

0 inspiratie

Als je er eindelijk eens voor gaat zitten staar je uren naar een blank scherm. Waar ga je nu eigenlijk over schrijven of wat ga je vertellen op je social media? Het verlamd je en je gaat toch maar iets anders doen…

waar begin ik?

Er zijn talloze manieren om te werken aan je online zichtbaarheid maar waar begin je? De ene guru zweert bij LinkedIn de andere guru zegt dat je emails moet sturen. Je kan toch niet alles tegelijk doen?! Je bent ook maar mens.

Herken jij deze ondernemer?

"Ik ben een expert maar toch..."

Je bent een expert in jouw vakgebied maar mensen online hebben hier geen idee van.

"Waar begin ik"

Je wilt wel werken aan je online zichtbaarheid maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Waar focus je je nu eigenlijk op?! 

"Ik heb geen tijd"

Je moet je met duizend dingen bezig houden in het ondernemerschap en je hebt hier amper tijd voor.

"Ik heb geen inspiratie"

Je kunt er wel eens voor zitten maar je hebt totaal geen idee waar je over moet vertellen of wat je moet schrijven. Je bent inspiratieloos of je “doet maar wat”

Ja, er is een oplossing

Werken aan je online zichtbaarheid hoeft geen uren te kosten, hoeft niet overweldigend te zijn en hoeft je geen stress op te leveren.

 • Er is een logische volgorde waarop je kan werken aan je online zichtbaarheid
 • Er is een manier en een systeem waardoor het je veel minder tijd kost
 • Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden want er zijn al bewezen strategieën
 • Er is een manier om door je uitstelgedrag heen te breken en gewoon aan de slag te gaan

De Starterskit van Anna is fantastisch! Ik liep altijd zo aan te modderen met mijn online zichtbaarheid, ik was op zoek naar structuur en die heb ik nu gevonden! Het werkt heel overzichtelijk en is enorm praktijkgericht. Het geeft mij zoveel handvatten om mijn zichtbaarheid te vergroten, vooral de social media kalender, de contentkalender en hoe ik mijn emailmarketing op kan zetten vind ik bijzonder waardevol!

Judith Kaart

Own Your Success

Het systeem is geen hoge wiskunde

Ik ga je vertellen over een systeem waarmee je jouw online zichtbaarheid sterk neerzet. Zonder stress en zonder uren werk. Een systeem die ik zelf ook gebruik waardoor je werkt en blijft werken aan je online zichtbaarheid. Zodat het jou straks meer klanten oplevert in minder tijd 😉

Hoe ga ik je helpen

Om te werken aan je online zichtbaarheid zijn er 4 elementen die moeten kloppen. Het is een stap voor stap proces waarbij je begint bij het eerste element, deze in orde maakt en een systeem vind, en dan het volgende element er pas bij pakt. Als je aan deze 4 elementen werkt en deze consistent bijhoud gaat jouw online zichtbaarheid sky-high.

1. Jouw website

Jouw website is de basis. Mensen die van je gehoord hebben gebruiken jouw website om je beter te leren kennen. In de starterskit zit een APK checklist en stappenplan om jouw website te optimaliseren voor zowel je vindbaarheid op Google of zoekmachines en om je website zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw bezoeker.

2. Jouw social media

Online zichtbaarheid kan niet meer om social media heen. Je moet zichtbaar zijn op een social platform waar jouw doelgroep zich ook bevindt. De starterskit heeft een 365 dagen social media kalender met voor elke dag een post idee zodat het jou geen uren kost.

3. Content is king

Content is king en dat is nog steeds zo. Content helpt je om herkenbaarheid bij je doelgroep te creeeren, je expertise status op te bouwen en je zichtbaardheid te vergroten. De starterskit bevat een content kalender met 52 ideeën voor jouw content. Of het nou een blog, vlog, podcast of iets anders is!

4. Email marketing

Je kunt niet om email marketing heen. Daarmee bedoel ik: mensen die op jouw mailinglijst staan en die je op consistente basis mailt. Zo bouw je relaties op, versterk je bestaande relaties, werk je aan je expertise status en kan je je aanbod verkopen. De starterskit bevat een jaarkalender zodat je elke week een email de deur uit kan doen!

Het hoeft echt geen zeeën van tijd te kosten

Deze starterskit is speciaal gemaakt voor de ondernemer die aan de slag wilt maar niet het wiel opnieuw uit wil vinden. De ondernemer die wilt werken met een stappenplan om het overzicht te behouden en stap-voor-stap aan de slag wilt met zijn of haar online zichtbaarheid zonder dat het uren met tijd kost of je tijd verspilt aan dingen die toch niet werken.

Ontmoet Anna

Mijn naam is Anna Matulessy en ik ben een expert in online marketing. Al ruim 8 jaar help ik ondernemers en bedrijven met het vergroten van hun online zichtbaarheid en het vertalen van online zichtbaarheid naar betalende klanten. Ik weet wat werkt en ik weet wat niet werkt.

Met deze starterskit wil ik ondernemers helpen om de voordelen van de online wereld te ervaren, zonder stress en zonder tijdsverlies. Dit is precies hoe ik de starterskit heb ontwikkeld: bomvol ideeën, bewezen strategieën en stap-voor-stap om het behapbaar te maken.

Ga aan de slag met je online zichtbaarheid!

 

hierbij introduceer ik: de online zichtbaarheid starterskit

Speciaal voor de ondernemer die aan de slag wilt met het vergroten van zijn of haar online zichtbaarheid en de voordelen wilt ervaren van de online wereld en wat online zichtbaarheid voor jou kan doen!

Een power-packed starterskit met een masterclass en bomvol uitgewerkte ideeën, stappenplan en kalenders dat jouw weg naar online zichtbaarheid super makkelijk maakt. Bespaar tijd en stress en boost eindelijk jouw online zichtbaarheid.

 • Werken aan je online zichtbaarheid
 • Bomvol ideeën en stappenplan
 • 8 jaar ervaring in 1 starterskit

Koop nu de complete starterskit voor slechts € 17

Ontvang jouw website APK checklist en stappenplan, de 365 dagen social media kalender, een jaar lang ideeën voor jouw blog, vlog of podcast én 52 email suggesties.

Al vele jaren heb ik een website voor mijn bedrijf. Nooit geweten dat het staan van een goede website zo belangrijk is om meer klanten aan te trekken. Met de Starterskit van Better Online ben ik nu up-to-date mijn website aan het onderhouden en weet ik waar ik op moet letten om meer leads aan te trekken.
Ik had geen idee dat er zoveel mogelijkheden zijn om mijn website helemaal goed neer te zetten.
En het allerbelangrijkste, ik kan het zelf doen en onderhouden.

Nu weet ik waar ik op moet letten dankzij de Starterskit. Deze Website APK checklist is helder, de kalenders voor content helpen om mijn doelen helder te stellen en kan ik voor het volgende jaar erin zetten. Deze Starterskit helpt mij enorm om me geen zorgen meer te maken wat ik moet posten, hoe mijn website goed werkt, welke content ik moet schrijven.

Het is een helder beschreven stappenplan en ik weet nu welke stappen ik moet en kan zetten en hoe ik het moet doen. Anna is een kei in alles wat je online wilt doen met je website en je bedrijf. Voor de toekomst wil ik haar hulp graag bij mijn groeistrategie en online-marketing.

Deze Starterskit is een grote aanwinst voor mijn bedrijf omdat het me tijd, frustraties én geld scheelt.
Een hele duidelijke aanpak van hoe het WEL moet!

Dank je wel Anna voor al je meedenken en hulp.

Yvonne Janssen

Health en Bodyscan Expert

De voordelen van de online zichtbaarheid starterskit

Deze starterskit is gemaakt op werken aan je online zichtbaarheid zo simpel mogelijk te houden. Volgens een stappenplan kan je aan de slag met het optimaliseren van je site, de kalenders geven jou genoeg inspiratie en alles gebaseerd op wat echt werkt. Door deze starterskit houd jij straks tijd over om je te focussen op andere dingen terwijl je consistent aan je online zichtbaarheid blijft werken.

 

 • Onbeperkt toegang tot de Online Zichbaarheid Starterskit
 • Gebaseerd op 8 jaar online marketing ervaring en met bewezen strategieën en ideeën
 • Altijd inspiratie voor jouw content
 • Tijd besparen en een systeem vinden voor jouw online zichtbaarheid
 • Snellere groei van jouw online zichtbaarheid
 • Bespaart een hele hoop stress

wat krijg je precies?

1. Website apk checklist

Een APK checklist en stappenplan om jouw website te optimaliseren. Daarmee bedoel ik: een website die voor jou werkt en je klanten brengt. De checklist en het stappenplan komt inclusief handige links en tools die ik zelf ook gebruik voor mij en mijn klanten zodat jij je eigen site kan verbeteren.

2. 365 dagen social media kalender

Een 365 dagen social media kalender met een post idee voor iedere dag. Je hoeft zelf niet meer te bedenken wat je gaat posten. Ga aan de slag met de ideeën en je bent in een mum van tijd klaar met jouw social media. Alle ideeën zijn getest en zorgen voor meer engagement, meer volgers, meer binding en het opbouwen van je expert status. Je krijgt ook een overzicht van de Nederlandse feestdagen inclusief bijbehorende hashtag en een inhaakkalender voor algemene wereld dagen!

3. jaarkalender voor jouw content

Content maken is belangrijk maar kan heel lang duren als je geen idee hebt wat je gaat vertellen. De content jaarkalender geeft je elke week een idee voor jouw content; of dat nou een blog, vlog, podcast of iets anders is. De ideeën volgen een strategische mix van ideeën zoals expert status opbouwen, je volgers helpen en zelf promotie.

4. 52 weken lang ideeën voor emails

Email is dé manier om op een persoonlijke manier met jouw doelgroep te communiceren. Je komt rechtstreeks in hun inbox en je kan direct contact maken met jouw doelgroep. De email kalender geeft je elke week een suggestie voor jou email en houd rekening met een mix van email types om te voorkomen dat je enkel en alleen je bedrijf promoot maar ook echt waarde biedt.

Vorige week ben ik begonnen met de starterkit voor mijn online posts én met het versturen van e-mails. Wat een super fijne kit! Anna is praktisch, dat heb ik altijd al zo fijn aan haar gevonden, en nu kan ik nog beter aan de slag met de content voor posts en e-mail.


Ik ben iemand, net als zoveel anderen, die een stok achter de deur nodig heeft. Als ondernemer weet ik soms even niet wat ik ‘nu weer’ moet posten, ook om de angst dat het teveel van hetzelfde is, het er niet leuk genoeg uit ziet, te stom is of dat mensen mijn posts saai gaan vinden.
En toen kwam Anna met haar starterkit! Wat een lifesaver!

Omdat ik nu weet welke content ik kan posten heb ik duidelijk houvast en kan ik alles van tevoren plannen en hoef ik niet bang te zijn om eentonig, saai of stom over te komen- dat gebeurt niet! Daarbij is het zo goed in elkaar gezet per week en per onderwerp dat je precies de verdieping op kunt zoeken die jij wilt laten zien van jouw bedrijf. De variatie is enorm!


Ook voor mijn mail is het super fijn, want ik ben zo iemand die één keer per maand een keer iets uit mijn pols schud en dan ontevreden toe kijk hoe niemand reageert…. ook dát is nu verleden tijd omdat ik precies weet wanneer ik moet mailen en het allerbelangrijkste: een checklist waar mijn mail aan moet voldoen om überhaupt geopend te worden. Dingen waar je niet zo snel aan denkt. Het is zo lekker praktisch en dat vind ik zo fijn!


Als jij net als ik moeite hebt met altijd maar weer goede en relevante content te vinden voor je social media posts én mail, is deze starterkit écht een enorme aanrader! Je wordt aan het denken gezet als ondernemer, ‘wat wil ik laten zien, waar wil ik heen met mijn bedrijf en wat is nu mijn doel van deze content? Ik had dit jaaaren eerder willen hebben!

Lyliane Van Wijnbergen-Hoppenreijs

LilyCakes

de online zichtbaarheid starterskitt

Speciaal voor de ondernemer die aan de slag wilt met het vergroten van zijn of haar online zichtbaarheid en de voordelen wilt ervaren van de online wereld en wat online zichtbaarheid voor jou kan doen! Een power-packed starterskit met een masterclass en bomvol uitgewerkte ideeën, stappenplan en kalenders dat jouw weg naar online zichtbaarheid super makkelijk maakt. Bespaar tijd en stress en boost eindelijk jouw online zichtbaarheid.

 • Website APK checklist en optimalisatie stappenplan (waarde €97)
 • 365 dagen social media kalender incl. feestdagen en inhaakkalender (waarde €47)
 • Jaarkalender voor jouw content (waarde €47)
 • 52 weken email kalender incl. checklist voor het schrijven van een goede mail (waarde €67)
 • Bonus: Online Zichtbaarheid Masterclass (waarde € 197)
 • Bonus: Storytelling formule (waarde € 67)
 • Bonus: Beste tijd om te posten cheat sheet (waarde € 37)

Pakket waarde: €258

Bonus waarde: €301

Totale waarde: €559

Actie prijs: €17

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

Bonuses

masterclass

Je ontvangt mijn Online Zichtbaarheid Masterclass t.w.v.€ 197 waarin ik je vertel over de 4 online zichtbaarheids elementen en hoe je aan de slag kunt met elk element.

storytelling formule

Storytelling is booming. Als bonus geef ik je mijn storytelling formule die je overal online kunt toepassen. Ontdek hoe storytelling jouw content nog beter en aantrekkelijker maakt.

social cheatsheet

Social media is er in alle vormen en maten. Maar wanneer post je nou? Deze “Beste tijden om te posten” cheatsheet zorgt dat jouw post precies goed getimed is voor het grootste bereik.

heel veel voordeel

Voor elke ondernemer

De online zichtbaarheid starterskit is zo gecreëerd dat het toepasbaar is voor elke ondernemer. De starterskit bevat een stappenplan en ideeeen die je kunt vertalen naar je eigen bedrijf en je er je eigen draai aan kunt geven zodat het jouw uniekheid heeft.

geen hap-snap meer

Ik zag ooit op een story van een rolmodel van mij dat als je hap-snap dingen doet, dit ook je resultaat wordt. Stop daar dus mee. Ga gefocust aan het werk met de starterskit en boost je online zichtbaarheid.

een jaar lang uitgewerkt

De online zichtbaarheid starterskit bevat kalenders voor een heel jaar. Dat betekent een jaar lang gefocust te werk gaan, een jaar lang geen stress en een jaar lang tijd besparen met deze starterskit.

de online zichtbaarheid starterskitt

Speciaal voor de ondernemer die aan de slag wilt met het vergroten van zijn of haar online zichtbaarheid en de voordelen wilt ervaren van de online wereld en wat online zichtbaarheid voor jou kan doen! Een power-packed starterskit met een masterclass en bomvol uitgewerkte ideeën, stappenplan en kalenders dat jouw weg naar online zichtbaarheid super makkelijk maakt. Bespaar tijd en stress en boost eindelijk jouw online zichtbaarheid.

 • Website APK checklist en optimalisatie stappenplan (waarde €97)
 • 365 dagen social media kalender incl. feestdagen en inhaakkalender (waarde €47)
 • Jaarkalender voor jouw content (waarde €47)
 • 52 weken email kalender incl. checklist voor het schrijven van een goede mail (waarde €67)
 • Bonus: Online Zichtbaarheid Masterclass (waarde € 197)
 • Bonus: Storytelling formule (waarde € 67)
 • Bonus: Beste tijd om te posten cheat sheet (waarde € 37)

Pakket waarde: €258

Bonus waarde: €301

Totale waarde: €559

Actie prijs: €17

Zeker van succes

De ervaringen van de ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met de starterskit laten zien dat het je verder helpt, tijd en stress bespaart en je een systeem geven om jouw online zichtbaarheid te laten groeien.  Alleen als je 100% committed bent en jouw online zichtbaarheid serieus neemt is deze starterskit wat voor jou. Heb je de starterskit gekocht en besluit je dat het niets voor jou is? Geef het binnen 7 dagen aan en ik retourneer jouw aankoopbedrag.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Als je op een bestel knop klikt op deze pagina wordt je naar de afrekenpagina gebracht. Hier kan je je betaalgegevens invullen en jouw online zichtbaarheid starterskit bestellen. Na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een email met de login gegevens van jouw account.

Waarom maar 17 euro?

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar ook ik heb hier een reden voor. Ik wil zoveel mogelijk ondernemers kennis laten maken met de kracht van online marketing zodat ze snakken naar meer. Als ik jou overtuig met mijn kennis en expertise  en jou echt verder help met resultaat behalen is het het begin van een goede samenwerking.

Wat krijg ik precies in de online zichtbaarheid starterskit?

In de online zichtbaarheid starerskit krijg je:

 • Een website APK checklist en stappenplan
 • Een 365 dagen social media kalender met elke dag een post idee 
 • Een jaarkalender met ideeën voor jouw content zoals een blog, vlog of podcast
 • Een 52 weken kalender voor jouw email marketing of wekelijks nieuwsbrief zodat je elke week een unieke email hebt

Daarnaast ontvang je nu ook de volgende bonussen:

 • De online zichtbaarheid masterclass t.w.v. 197 euro zodat jij een goede basis hebt en het proces snapt
 • De storytelling formulie zodat je elk stukje online content net wat aantrekkelijker kunt maken
 • Een beste tijd om te posten cheat sheet zodat jouw social posts perfect getimed zijn
Hoelang heb ik toegang tot de starterskit?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online zichtbaarheid starterskit. Je krijgt een eigen persoonlijke login waarin je ten alle tijden jouw starterskit en de bonussen kunt downloaden.

Welke betaalmethodes zijn er?

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, Paypal of Creditcard. Je kunt jouw gewenste betaalmethode kiezen. De betaling loopt via een beveiligde en versleutelde verbinding.

Is dit bruikbaar voor elke industrie of niche?

Zeker weten! Of je nou een gezondheidscoach bent of een grafisch vormgever, een boekhouder of actief bent in de beauty branch, de starterskit kan je verder helpen. De website APK checklist en de kalenders zijn zodanig ingericht dan het aan te passen is aan je eigen bedrijf en je er je eigen draai aan kunt geven. 

Wat als ik nog een onbeantwoorde vraag heb?

Heb je interesse in de online zichtbaarheid starterskit maar heb je nog een vraag? Of stond jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar [email protected] en ik mail je binnen 1 werkdag terug.

Ga direct aan de slag

Bestel snel de Online Zichtbaarheid Starterskit en krijg direct toegang zodat je snel aan de slag kunt.

Ja, ik wil de online zichtbaarheid starterskit bestellen