MEET ANNA – Better online

Hi all! Mijn naam is Anna en ik ben een online marketeer van beroep & ondernemer in hart en nieren. Mijn ondernemerskwaliteiten uitten zich al op vroege leeftijd. Ik herinner me namelijk nog goed dat ik talloze spelletjes met mijn zusjes speelde, waarin ik altijd de ‘eigenaar’ speelde die iets (lees: snoepjes) aan hun verdiende. Het gevoel van verdienen, onafhankelijkheid en de adrenaline van het maken van deals gaf me kippenvel. Langzaam maar zeker was ik veel meer bezig met de online wereld en realiseerde ik me dat dit de toekomst. Door de jaren heen heb ik steeds meer focus gelegd op de wereld van online marketing. Dit gaf me perspectief en ik ging de digitale marketing in om andere ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Ik ondermijnde mezelf door continu minder in rekening te brengen voor mijn al mijn harde werken. Mijn coach riep weleens dat mijn prijzen de markt verstoorde maar ik voelde me nog te onzeker. Maar na jaren van consistente bijscholing, werkervaring en het begrijpen van alle vaktaal tot in de puntjes, had ik eindelijk een succesvol bedrijf met 6 nullen omzet. Dat is wat ontwikkeling en groei voor mij inhoud. Ik heb zo mijn valkuilen gehad, maar het allerbelangrijkste is dat ik heb geleerd om daar weer uit te klimmen, op weg naar succes. Ik wil andere ondernemers helpen om dit vertrouwen te krijgen én om te laten zien dat succes eindeloos kan zijn in de online wereld.

Groei is een levensreis
Ik ben altijd al ambitieus geweest en ik geloof 100% dat ontwikkeling een constant onderdeel is van mijn zakelijk leven door de jaren heen. Persoonlijke ontwikkeling gebeurt onderweg, op elke stap van de weg. En daarom zou ik graag mensen willen helpen om de groei te krijgen die ze willen zien. Want als we “groeien”, ontwikkelen we perspectief en efficiëntie om zo goed mogelijk met dingen om te leren gaan. Elke overwinning, elke mislukking, alles leert ons iets waardevols op onze weg naar succes. En dat succes voelt dan ook fantastisch aan, want het wordt ondersteund door een berg aan ervaring. Dat is iets wat ik graag aan alle ondernemers duidelijk wil maken, zodat ze dit toepassen in hun zakelijk leven om de beste resultaten te behalen.

Hoe ik jou help om jouw bedrijf sky-high te laten gaan
Mijn diensten, programma’s en coaching zijn ontworpen met 1 doel: ondernemers naar een succesvol bedrijf met een dikke omzet te begeleiden. Om hierbij al hun doelen te behalen door het gebruik maken van online marketing en funnels te creëren die uiteindelijk super succesvol worden. Hiernaast adviseer ik ook innovatieve corporate start-ups om zichzelf online te positioneren met behulp van unieke en bewezen online groeimethodes.

Met behulp van slimme automatisering wil ik ondernemers laten zien dat het sneller en efficiënter kan zodat ze meer tijd overhouden voor andere belangrijke dingen. Wel staat de persoonlijke touch bij mij centraal. Als jij successen viert, sta ik naast je en proost ik mee. Zie mij als jouw cheerleader die jou wil zien groeien met alles wat je oppakt. Daarom wil ik meetbaar succes voor je creëren met mijn uitgebreide marketingstrategieën & campagnes. Als je kan een mijlpaal duidelijk maakt, weet je wanneer iets een succes is en dus gevierd moet worden!  

Ik ben iemand die blijft proberen en testen tot ik er bij neerval. Mijn online marketingmethodes zijn gebaseerd op nauwkeurig verzamelde data en ik stel hiermee persoonlijke marketingplannen en strategieën op die jouw bedrijf laat groeien. Mijn kernwaardes bestaan uit een goed uitgedachte online mapping van het bedrijf, een realistische en duidelijke marketing roadmap en het benutten van automatisering. Dezelfde kernwaardes waardoor ik een succesvol bedrijf heb opgericht met stabiel én semi-passief inkomen.

Mijn leven als ondernemer
Dankzij mijn werk, heb ik zelf de vrijheid om te kiezen tussen thuiswerken of op kantoor. Als ondernemer geniet ik van de voordelen zoals mijn eigen werktijd bepalen en kiezen met wie ik wel of niet wil werken. Dit was ineens allemaal mogelijk toen ik doorhad wat de online wereld te bieden heeft. Naast mijn studie heb ik geld geïnvesteerd in het bijscholen van mijn kennis, en om te leren welke mogelijkheden online aanwezig zijn. Vervolgens investeerde ik duizenden euro’s om cursussen te volgen van mijn rolmodellen zoals Marie Forleo, Seth Godin en Neil Patel om zo mijn skillset nóg beter te maken en een eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Maar ook heb ik genoeg tijd en geld gestoken in coaching van een aantal Nederlandse rolmodellen zoals Margriet Spijksma en Simone Levie.

Acht jaar lang van constante nieuwsgierigheid en bijscholing heeft mij gebracht waar ik nu ben. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de bedrijfsontwikkeling van talloze zelfstandige ondernemers kon versnellen. Met heel veel trots lees ik dan ook de bedank berichte, reviews en emails voor de cursussen & trainingsprogramma’s die ik geef, voor het schrijven van behulpzame guides en de marketing tips die ik continu deel.

Dankzij de vele klanten die ik heb geholpen met het creëren van impactvolle marketingstrategieën waarmee zij excelleren op het internet, is het mij gelukt om een succesvol bedrijf neer te zetten die op weg is naar een miljoenenbedrijf. Hierdoor weet ik dat mijn skills, kracht en kennis andere ambitieuze ondernemers kan helpen om hun online positie te ontwikkelen en hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Dat is waarom ik ernaar streef om ondernemers te helpen hun doelen te bereiken, juist door die inzet van online kanalen.

Samen aan de slag voor de next step? Stuur me gerust een bericht!

Cheers to be Better Online.

Het stappenplan voor online zichtbaarheid

Wil je werken aan je online zichtbaarheid? Begin dan met de belangrijkste 4 elementen. In dit stappenplan vertel ik je hoe!

download nu

Contact opnemen

Wil je meer weten over wat een online marketingbureau voor jou kan betekenen en hoe ik en mijn team hierbij kunnen helpen. 
Neem dan contact op via email en we plannen een vrijblijvend adviesgesprek.

Adres

Nieuwe schaft 1D
3991 AS Houten, Utrecht

Email: [email protected]
Telefoon: 030-2378222

Handelsnaam: Better Online
BTW: NL002254155B34
KVK: 65891643