OVER ANNA – Better online

Mijn naam is Anna Matulessy en ik ben nu al meer dan 8 jaar ondernemer. Ik begon mijn online marketingbureau tijdens mijn studie, waar ik online marketing diensten aanbood aan het MKB en corporate ondernemingen.

Het werk was leuk en online marketing bereikte grote hoogtes. Maar ik had moeite met het vinden van de juiste klanten, klanten waarmee ik een echte match had en die ik echt graag wilde helpen. Ik merkte dat ik meer kon bereiken door me online enkel te focussen op mijn ideale klant, hiermee haalde ik veel meer plezier uit mijn digitale marketingbureau. Een bedrijf echt zien groeien, nauw samenwerken en doelen behalen gaf een grote kick. Persoonlijke aandacht is nog steeds een van mijn belangrijkste doelen, ook nu mijn bedrijf groter is. Samen met mijn kleine gespecialiseerde team streven we nog steeds naar een persoonlijke, passende en professionele aanpak. 

Na 8 jaar zet ik nog steeds vol enthousiasme mijn ondernemerservaring, online marketingexpertise en mijn liefde voor software in om bedrijven te helpen met online succes. Dit doe ik door een perfecte combinatie te bieden van de nodige kennis, online marketing en de juiste tools.

Ik wil met mijn online marketingbureau jullie helpen om jullie doelen te bereiken. Ik wil helpen de online kansen voor jullie bedrijf te zien en deze samen met mij en mijn team te benutten. Zo wordt ook jouw bedrijf online succesvol en beter online 😉

Cheers to be Better Online.

Het stappenplan voor online zichtbaarheid

Wil je werken aan je online zichtbaarheid? Begin dan met de belangrijkste 4 elementen. In dit stappenplan vertel ik je hoe!

download nu

Contact opnemen

Wil je meer weten over wat een online marketingbureau voor jou kan betekenen en hoe ik en mijn team hierbij kunnen helpen. 
Neem dan contact op via email en we plannen een vrijblijvend adviesgesprek.

Adres

De Molen 30-32
3994 DB Houten, Utrecht

Email: [email protected]
Telefoon: 030-2378222

Handelsnaam: Better Online
BTW: NL002254155B34
KVK: 65891643

× Kan ik je helpen? Available from 09:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday