2-daagse live training : voor de ambitieuze solo ondernemer die in 2 dagen een ijzersterke online marketing strategie wilt opzetten.

In 2 dagen kun je je eigen online marketing strategie ontwikkelen, afgestemd op jouw bedrijf

 

Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid? Hoe zet je online marketing in en waar begin je? Ga je juist Facebook advertenties maken , elke dag posten op social media of op Google adverteren? Hoe krijg je online meer klanten? 

Dit zijn een paar vragen die ik geregeld hoor van de ondernemers die ik spreek of waar ik mee werk. Vaak begint het met een specifieke vraag: Maar hoe vaak post ik dan? Of, ik zou willen leren hoe ik een Facebook campagne opzet. 

Een belangrijkere vraag is dit: waarom denk jij dat die specifieke actie jou meer klanten gaat brengen? 
Heb je dat gehoord? Net een cursus gevolgd? Werkte het bij je buurvrouw?

De basis om ook via online kanalen leads en klanten te krijgen is een strategie. Een strategie in een compleet plaatje met alle online mogelijkheden en specifiek uitgezocht waar jij dan mee aan de slag gaat, wanneer, waarom en hoe. Zodat jouw online zichtbaarheid vergroot wordt en nog belangrijker: zodat wat jij doet online je ook klanten gaat brengen.

Tijdens deze tweedaagse bootcamp help ik je hiermee op weg en ontwikkelen we samen jouw online marketing strategie. Niets algemeens, niets generieks: een online marketing strategie afgestemd op jouw bedrijf. Je leert de tactieken kennen, ontwikkelt een strategie en gaat concreet aan de slag om je doelgroep te bereiken en deze om te zetten naar betalende klanten.

 

Wat is een online marketing strategie?

Hoe komt het dat de ene ondernemer online volop afspraken en klanten krijgt en de andere blijven steken? Of je nou een kleine ondernemer neemt of een multinational, ze volgen allemaal een sterke strategie. En omdat iedereen tegenwoordig online zit, is het handig om online kanalen in je strategie mee te nemen.

Waarschijnlijk ben je weleens begonnen met posten om vervolgens social media moe te zijn. Die 3 likes geven je geen voldoening t.o.v. de uren werk die je aan je social besteed. Of je hebt een prachtig abonnement op ActiveCampaign alleen blijven de emails en de nieuwsbrieven uit… Of je hebt weleens een Facebook campagne gelanceerd maar ook daar bleven de resultaten achter. 

Alles online valt of staat met een goed doordachte strategie. Wat wil je bereiken, waar is je doelgroep, hoe ga je je doelgroep aanspreken en welke online marketing tactieken zet je hiervoor in. En wat nog meer mensen vergeten: hoe vertaal je die potentiele klanten naar betalende klanten? 

Online marketing is de term die gebruikt wordt voor alle digitale vormen van marketing. Denk aan je website, zoekmachine optimalisatie, social media, emails etc. De kunst is om niet alles zomaar te doen, dan schiet je met losse flodders. 

Een strategie helpt je keuzes te maken over welke middelen je inzet om je doelen te behalen. Het geeft je een duidelijk stappenplan, een richting en FOCUS.

de training

Tijdens deze tweedaagse training benut jij deze zomer optimaal! We gaan samen aan de slag om een sterke online strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen en stippelen samen de activiteiten uit. In 2 dagen heb je alle kennis in huis om jouw online marketing strategie vol vertrouwen te onwtikkelen en uit te voeren. 

Wat kan je na deze 2-daagse training?

– Je kunt een sterke en creatieve online marketing strategie ontwikkelen
– Je weet hoe je aan de hand van een online marketing funnel je strategie afstemt
– Je kent de verschillende vormen van online marketing, de mogelijkheden en de voordelen (zoals Facebook/Instagram adverteren, Google adverteren, Email marketing & Content Marketing)
– Je weet hoe je website bezoekers om kan zetten in potentiële klanten
– Je kunt je doelgroep en je ideale klant bepalen en deze feilloos laten aansluiten op je strategie en online marketing activiteiten
– Je weet welke tools je waarvoor moet gebruiken en waarom

Herken jij jezelf?

Je ziet gewoon niet waar je moet beginnen

Je weet dondersgoed dat je online meer bereik en meer impact kan maken maar als iemand je nou eens vertelt hoe i.p.v. het zelf eindeloos uitvogelen

het kost ontzettend veel tijd

Er zijn zoveel mogelijkheden online en het kost je zoveel tijd. Alleen die nieuwsbrief eruit sturen lukt je al niet…

Je bent social media moe

Iedereen roept dat je je socials moet gebruiken maar na een maand full force aan de slag te gaan ben je social moe en voor die 3 likes doe je het niet.

het kost bakken met geld

Online marketing is meer dan honderden euro’s budget in advertenties stoppen. Maar zeg nou eerlijk, als je op elke uitgegeven euro, twee euro verdiend, klaag je dan nog?

Hoe, wat, waar?

Wanneer:
Woensdag 7 juli & Vrijdag 9 juli van 10:00 – 16:00 (= VOL)
Vrijdag 23 juli & Zaterdag 24 juli van 10:00 – 16:00
Dinsdag 27 juli & woensdag 28 juli van 10:00 – 16:00

Waar:
Houten, Utrecht

Kosten:
595 euro excl. btw, incl. drankjes en lunch

Meld je aan

Anna Matulessy - Online marketing specialist

Meet de trainer: Anna

Mijn naam is Anna Matulessy en ruim 8 jaar help ik ondernemers en bedrijven met het vergroten van hun online zichtbaarheid en het vertalen van online zichtbaarheid naar betalende klanten. Ik weet wat werkt en ik weet wat niet werkt.

Met 8 jaar ervaring als online marketeer voor kleine ondernemers, start-ups, scale-ups, corporates en het MKB, een Master in Marketing en een enorme passie voor de online wereld geloof ik heilig dat elke ondernemer baat heeft bij een online marketing strategie. Ik wil ervoor zorgen dat jij als ondernemer net zo enthousiast wordt als ik over de mogelijkheden van online marketing.

Wat anderen zeggen

Het geeft me een ongelofelijk goed gevoel als onderneemster dat ik samenwerk met Anna aan mijn business omdat ze overal een oplossing voor heeft. Anna is een dame die er is voor je.
Ze kijkt en denkt met je mee, neemt de tijd voor je en is heel praktisch ingesteld.
Met haar is alles veel beter en een stuk sneller geregeld.
Anna helpt me met het optimaliseren van mijn websites, welke advertenties ik kan plaatsen en hoe, met ideeën over content, funnels en marketing.
Een duizendpoot op het gebied van alles wat online mogelijk is.

Yvonne Janssen

Yvonne Janssen

Anna is een echte aanpakker. Ze is heel duidelijk en concreet in wat er moet gebeuren en kan dit ook snel allemaal waarmaken. Ze denkt goed mee in wat je nodig hebt en heeft een enorm heldere en duidelijke samenvatting om ook zelf aan je website te blijven werken. Anna, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt!

Janneke Valkering

Janneke Valkering

Anna is heel prettig in de omgang, vriendelijk en deskundig. Ze geeft haar volle aandacht aan de opdracht en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar mij, helpt mij bij mijn doelstellingen en weet mijn wensen en ideeën om te zetten in een adequate strategie.

Emmy Bergsma

Emmy Bergsma

Anna is super praktisch ingesteld, voor mij echt super handig. Ze heeft enorm veel ervaring met content en hoe je wanneer wat in kan zetten! Wat ik ook heel prettig vind aan Anna is dat ze met je mee denkt, en als ze iets geen goed idee vindt, ze dit ook gewoon durft te zeggen. We hebben een heel marketing plan bedacht, gefocust op de klant, die zo makkelijk uit te voeren is, dat het mij steeds minder tijd en moeite kost omdat ik precies weet wat ik waar en wanneer moet doen. Daarbij vind ik Anna super sympathiek, ze wil je echt helpen, als ik dans omdat ik een opdracht binnen gesleept heb, danst zij met mij mee. Bovendien heeft ze ook heel veel humor wat de samenwerking gewoon heel plezierig maakt en een dag één op één altijd voorbij vliegt! Ze is gewoon erg goed in wat ze doet!

Lyliane van Wijnbergen

Lyliane van Wijnbergen

FAQ

Voor wie is deze 2-daagse training bedoeld?

Deze training is speciaal voor ondernemers die geloven in de kracht van de online wereld maar nog geen strategie hebben. Ondernemers die behoefte hebben aan het complete plaatje, een duidelijke strategie, focus en richting.

Moet ik mij voorbereiden?

Voor deze training hoef je niets voor te bereiden. Wel is het handig om je laptop mee te nemen omdat we tijdens de training ook aan de slag gaan!

Hou er ook rekening mee dat je na dag 1 opdrachten als huiswerk mee krijgt.

ik wil me aanmelden, hoe doe ik dat?

Wil jij je aanmelden? Laat dan je gegevens achter via het formulier op deze pagina. Markeer hier ook je voorkeursdata.

Na aanmelding ontvang je van mij binnen 2 werkdagen een bevestiging en een fatuur. Na betaling ben je verzekerd van jouw plek.

Let op: het kan zijn dat de training vol zit op jouw voorkeursdata. Ik zal je dan per mail een voorstel sturen voor andere data.

Aanmelden?

Wil jij deze zomer aan de slag met jouw strategie?

schrijf je in